Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DIRT

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω εβαλα το patch και ο δαιμονας δεν χαμπαριασε καθολου!ας ποσταρει κανει αν βρει τπτ unlocker κλπ

Δημοσ.

εμενα δε μου επαιζε και το εγκατεστησα χωρις το patch

τελικα σε σχεση με το demo μου παιζει καλυτερα

σε 800χ600 με ολα στο low παιζει ικανοποιητικα

Δημοσ.

Δοκίμασα και εγώ το Dirt.Θα πω τις εντυπώσεις μου με δύο λόγια.

Από γραφικά και από αίσθηση που αποκομίζεις όταν παίζεις είναι πάρα πολύ καλό! Δηλαδή, μου δίνει την αίσθηση ότι τρέχω πραγματικά. Τα γραφικά, έχω να παρατηρήσω ότι προσφέρουν πάρα πολύ μεγάλη λεπτομέρεια στα στοιχεία του περιβάλλοντος. Τα φυτά είναι σαν πραγματικά, οι πέτρες έχουν απίστευτη λεπτομέρεια. Αυτό είναι που μου αρέσει στα γραφικά. Τα πολλά εφέ, blur effect, HDR κτλ. δεν λένε τίποτα για μένα.

Για τον ήχο τώρα. Τα αυτοκίνητα κάνουν σαν μύγα... αλλά οι περιβαλλοντολογικοί ήχοι είναι πάρα πολλοί καλοί. Δεν δοκίμασα το 5.1 που προσφέρει αλλά φαντάζομαι θα είναι φοβερή αίσθηση!

Η φυσική των αυτοκινήτων, δεν βελτιώθηκε καθόλου από το προηγούμενο CMR και συμπεριφέρονται κατά τον ίδιο τρόπο... Είναι σαν να μην πατάνε στο έδαφος παρά μόνο το κέντρο βάρους τους και να περιστρέφονται γύρω από έναν κεντρικό κατακόρυφο άξονα...

Τα αυτοκίνητα που προσφέρει και το gameplay έτσι όπως εξελίσσεται μου άρεσαν πολύ και μου αρέσει που δεν σε αναγκάζει να παίξεις όλες τις πίστες παρά μόνο αυτές που θέλεις.

Το force feedback του τιμονιού είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα αλλά δεν προσφέρει λεπτομέρεια από τον δρόμο...μόνο τα βασικά.

Γενικά, μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο από το προηγούμενο CMR αλλά δεν μπορεί να θεωρείται racing simulation και να έχει τέτοια φυσική στα αυτοκίνητα...

Υ.Γ. Το patch τρέχει στην έκδοση του θείου;;;

Δημοσ.

Ντα3ει καλό είναι για arcade αλλά επειδή είναι τόσο ψεύτικο καταντάει βαρετό σε πίστες που τρέχεις μόνος σου. Μόνο όταν παίζεις με την ΑΙ ή ίσως στο ιντερνέτ έχει ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Νυχτερινή οδήγηση και οδήγηση υπό βροχή,χιόνι, αστραπές βροντές θα ήθελα να δω ακόμα :D.

Τα περισσότερα αυτοκίνητα κατάφερα να τα διαλύσω αυτό το ρενο 5 είναι το μόνο σκυλί. Κοκκίνισαν τα πάντα αλλά δεν έλεγε να σταματήσει να πηγαίνει έστω και σαν κότα!!

Δημοσ.

οταν παιζω με πληκτρα γινεται να γινει πιο αναισθητο το στριψιμο ?

στριβεις λιγο και κοβει πολυ το τιμονι

• Moderators
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ακριβώς την ερώτηση, αλλά τα πλήκτρα πάντα έχουν το πρόβλημα πως επειδή δεν είναι αναλογικά, μόλις πατήσεις, πατάει full προς δεξιά ή αριστερά.

Δημοσ.

ναι αλλα στα παλια mcrae και σε αλλα παιχνιδια δεν ειναι τοσο πολυ το κοψιμο του τιμονιου ετσω και με πληκτρα

κατι εξτρα ρυθμισεις που εχει για το τιμονι ειναι μονο για την τιμονιερα η και για τα πληκτρα ?

Δημοσ.

Το δοκιμασα και εγω.Βασικα μονο με gamepad αξιζει για μενα.Πολυ ομορφα γραφικα, χαλια ηχος, καλος arcade χειρισμος.

Εχω προβλημα με τον ηχο.Στο 50% της καθε πιστας δεν ακουγεται ο ηχος του μοτερ και μετα ξαφνικα επανερχεται!Απο γραφικα, το παιζω στα 1280x1024 ολα φουλ και τρεχει μια χαρα.

Ομως, οταν ειναι πολλα αυτοκινητα σερνεται και κατι πρεπει να αλλαξω.Ρε παιδια πως αλλαζει το sensitivity του χειρισμου?

Δημοσ.

Upgrade μου φαίνεται.

Κάτι σε πιό γρήγορο dual core επεξεργαστή και ddr2 ταχύτερη μνήμη. Επίσης και κάρτα γραφικών, στο dirt οι 8800 δείχνουν τα δόντια τους.Όλα αυτά αν θές να το απολαμβάνεις σε υψηλές αναλύσεις και full ρυθμίσεις.

Αλλά και με το σύστημα που έχεις με κάποιους περιορισμούς το τρέχεις τέλεια.

Δυστυχώς οι απαιτήσεις του game είναι τεράστιες.

Δημοσ.

μου βγαζει προβλημμα στην εγκατασταση του protection system

ενα error sto dll μου βγαζει

καποιος αν μπορει να βοηθησει???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...