Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DIRT

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμενα αργει υπερβολικα πολυ ο θειος και ισως φταιει το Τελωνειο.

Μην ανησυχείς. Και με τον δικό μου, τα ίδια. Μπορεί να βρέθηκαν και να πήγαν για τσίπουρα... :-D

Δημοσ.
Μην ανησυχείς. Και με τον δικό μου, τα ίδια. Μπορεί να βρέθηκαν και να πήγαν για τσίπουρα... :-D

Ε δεν εξηγειται αλλιως...Τι να πεις, δημοσιοι υπαλληλοι!:-D

Δημοσ.

Katafera na to paixw k egw...me 8800gts 640mb k 2gb ram....Stis pistes pou einai mono me ena amaxaki topaixnidaki exei 28-32 fps...otan paizw me fortiga,bugies i otidipote allo me polla amaxia to paixnidi apla sernetai.girw sta 15-20 fps...ola auta me ultra details k 1680x1050....apla eleos an xreiazomaste 1000 euro karta grafikwn gia na paixei apla ikanopoiitika....

• Moderators
Δημοσ.

Με την 8800GTX, 1GB ddr2 667ram, Core 6420, παιζει με 40-45 fps με ενα αμαξι, 27 οταν δειχνει ολους τους αντιπαλους σε αγωνες με πολλα αμαξια.

1280x1024 ολα Ultra+ AA+ vsync.

Ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι, αλλα δυστυχως μονο απο μεσα μπορω να οδηγησω...

Επισκέπτης
Δημοσ.

edo re paidia sernetai sto 360, eidika stis pistes me ammo, buggies kai alla amaxia einai drama.... :/

Δημοσ.

isaias1983 να υποθέσω ότι έχεις p4?

GeorgeMan δεν είναι λίγα τα fps για το σύστημα σου? Έχω λίγα λιγότερα fps (με ίδιο setάρισμα) από εσένα και επεξεργαστή 3ετίας κοντά (ίδια gpu 1gb παραπάνω ram).

Το παράδοξο σε μένα είναι ότι σε χαμηλές αναλύσεις που το δοκίμασα και με παραχωρήσεις στα settings δεν είναι playable....Από 1280x1024 και πάνω με όλα στο full μια χαρά....εντελώς κουφό?!

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη? Εχει πτωση framerate σε ΚΟΝΣΟΛΑ???

Ε τοτε μιλαμε για ελεηνο προγραμματισμο!!!

Ειναι ικανοποιητικα τα fps. Για το demo Μιλαω εγω... Δεν εχω adsl ακομα (α ρε vivodi!!!), οποτε δεν ξερω πως θα ειναι το κανονικο.

Κι απ'οτι ακουσα εχει αλλαγες προς το καλυτερο σε fps το κανονικο. :)

Δημοσ.

Μια απορία... Εγώ με Αthlon XP 3000 και 6600GT να το "πάρω" ή να μην μπω καν στον κόπο. Το demo πάντως έβγαζε ένα σφάλμα και δεν έπαιζε. Αυτό τι θα κάνει?

Είναι αλήθεια ότι θέλει SSE2 από την cpu? και από 7600 και άνω ή έχω καμια ελπίδα έστω να τρέξει ανελέητα?

Δημοσ.
Μια απορία... Εγώ με Αthlon XP 3000 και 6600GT να το "πάρω" ή να μην μπω καν στον κόπο. Το demo πάντως έβγαζε ένα σφάλμα και δεν έπαιζε. Αυτό τι θα κάνει?

Είναι αλήθεια ότι θέλει SSE2 από την cpu? και από 7600 και άνω ή έχω καμια ελπίδα έστω να τρέξει ανελέητα?

Ουτε να το σκέφτεσαι!!!! :)

Δημοσ.

apo ti periergia mou kai mono ipa sto thio mou na mou to feri :D to efere setara kai to demona perasa kai to patchaki alla me to pou patao play theli na vali protection drivers....na tou patiso YES????otan patao NO stamatane ola ekei kai....telos(eimaste ftiagmenoi o enas gia ton allo:P:P) na fantasto oti oloi eseis patisate YES otan sas to zitise e???ante peite mou giati ime ligo prin gkazoso:P an kai ksero pos tha apogoiteyto:S

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...