frou-frou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μην το πείτε όμως και παρα έξω αυτό γιατί θα γελάνε μαζί σας. Από την ιn-camera το παιχνίδι είναι πολύ καλό και playable. Tι άλλο θα δούμε μάλλον εδω μέσα. Tελείως ατυχής η σύγκριση του χειρισμού ενός racing game με ένα offroad και σε θέματα ρεαλισμού. Ταπεινή μου γνώμη.
FarCry Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 τωρα τα φρενα ειναι τραγικα μετρισα σε βρεγμενο 100-0 σε 2"!!!! lipothimises i antekses ta G?
S2Katana Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μην το πείτε όμως και παρα έξω αυτό γιατί θα γελάνε μαζί σας. Από την ιn-camera το παιχνίδι είναι πολύ καλό και playable. Tι άλλο θα δούμε μάλλον εδω μέσα. Tελείως ατυχής η σύγκριση του χειρισμού ενός racing game με ένα offroad και σε θέματα ρεαλισμού. Ταπεινή μου γνώμη. Mην μπερδευεσαι.Η αμεσοτητα των χειρισμων και ο τροπος που αυτες απεικονιζονται στην οδικη συμπεριφορα του εικονικου αυτοκινητου ειναι συγκρισιμες για ο,τι racing και αν μιλαμε.Οταν πατας φρενο και στριβεις περιμενεις το αυτοκινητο να εχει τη συμπεριφορα που δημιουργειται εκ των νομων της φυσικης. Στο LA Street Racing, στριβεις και φρεναρεις σε ασφαλτο.Η αισθηση που αποκομιζω σε σχεση με το τελειο, για μενα ειναι πχ στο 70%.Στο CMR η αισθηση που αποκομιζω δεν ειναι αυτη που θα επρεπε να εχει ενα αυτοκινητο στο χωμα, δλδ στο 50% παλι για εμενα, arcade ή οχι. Σε παρακαλω μη συνεχισεις στο ιδιο υφος.Κανεις δεν σου ειπε οτι θα γελανε με τη δικη σου γνωμη.Να μαθεις να σεβεσαι και να μη μειωνεις τη γνωμη των αλλων.:evil:
frou-frou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Καλά συγνώμη αν σε έθειξα. Αλλά νομίζω είναι ιεροσυλία να συγκρίνεις αυτά τα δύο παιχνίδια.
S2Katana Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Σου εξηγησα σε ποιον τομεα τα συγκρινα.Ισως δεν ηταν ξεκαθαρα τα κριτηρια που εθεσα.Φυσικα το ενα ειναι πολυ ολοκληρωμενο και το αλλο πολυ προχειρο. Ειμαστε οκ.
frou-frou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Αυτό ακριβώς.Μπορούσες να αντιπαραθέσεις το gtr1-2,rbr,gt-legends,live for speed, κτλ. Απλά το La street προκάλεσε λίγο.
gbak Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 μια χαρα ειναι...και χω την εντυπωση οτι βελτιωθηκε ο χειρισμος σε σχεση με το ντεμο...σιγουρα δεν ειναι και rbr απο πλευρας χειρισμου...αλλα εχει γραφικαρες και φοβερο ηχο....εντωμεταξυ το clone παιζει και online κανονικοτατα... βαλτε και το patch http://www.gamershell.com/download_19641.shtml
frou-frou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Γίνεται να βάλουμε το patch σε αυτήν του Θείου χωρίς πρόβλημα;
ThrowDOWN Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 yeap ginete! kai epeidi bazei ta shadows apo ultra se high kerdisa se 1280 ultra 10-15 fps! katholou asxima
frou-frou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Τhanx! Το κατεβάζω και το βάζω αμέσως.Καλά είμαι πολύ πόντιος.Νόμιζα δεν γινόταν.
gbak Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Γίνεται να βάλουμε το patch σε αυτήν του Θείου χωρίς πρόβλημα; ναι ανετα και παει καλυτερα....και δεν εχει προβλημα με τον δαιμονα..
tatos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 xoris ton demona alla me image drive ginete na paiksi?den ime fun tou demona kai den psinomai na to eggatastiso:/
gbak Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 δεν ξερω δοκιμασε...παντως αν βαλεις τον δαιμονα βαλε τον τελευταιο 4.09HE...μια χαρα ειναι ο δαιμονας τι σε χαλαει αρκετα χρησιμος για πολλες φασεις..
chill Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Λοιπόν το έπαιξα λίγο στο μηχάνημα μου (p4 3,4 - 8800gtx - 2gb ram 667) με 1280x1024 και ultra high τα settings (το παράκανα για τον P4 αλλά δοκιμάζουμε....) και το παιχνίδι σπέρνει!!!! Φοβερά γραφικά, ήχος και ο χειρισμός δεν μου φάνηκε άσχημος, έχω συνηθίσει να παίζω βέβαια με keyboard τα racing games. Τα frames όταν είσαι μόνος στο race είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα αλλά σε αγώνες με άλλους πέφτουν στα 20-25 χωρίς όμως το παιχνίδι να κολλάει ή να γίνεται unplayable. Γενικά με εξέπληξε ευχάριστα το παιχνιδάκι και προβλέπω να το λιώνω!!! Σε 6600gt τρέχει το game? Ένα φιλαράκι άκουσε για colin και με χει φάει!!!!
liopyr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 (σε 6600 gt που το έβαλα στη δουλειά, ξεκίνησε αν αυτό τον ικανοποιεί... άμα το τρέξει σε φυσιολογική ανάλυση, και κάνει μεγάλες παραχωρίσεις σε details, είναι playable, αλλά χάνει όλη την μαγεία του)... :/ (να ρωτήσω κάτι εκτός topic? ποιος είναι αυτός ο περιβόητος θείος, ας μου στείλει κάποιος ένα pm αν γίνεται, γιατί νομίζω πως έχω χάσει κάποιο φοβερό επεισόδιο)....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.