Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DIRT

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπορείς να απενεργοποιήσεις το HDR όχι όμως μέσα από το παιχνίδι.

Check this out.

http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=189870

Aλλά όπως έχω ξαναπεί η διαφορά είναι π#&^$α με την βούτσα. Δές παρακάτω.

http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=189870&page=3&pp=10

Ωραίος φρου-φρου, σε ευχαριστώ!

Πρέπει να έχω εγκαταστήσει-απεγκαταστήσει το demo 7-8 φορές ως τώρα, όλο λέω δεν θα ξανασχοληθώ και όλο το ξαναβάζω, μπας και το έχω αδικήσει το παιχνίδι.

Όντως χωρίς το HDR είναι άλλο παιχνίδι, αλλά δεν με χαλάει κιόλας. Το HDR σε ΟΛΑ τα παιχνίδια που το έχω δει το βρίσκω αφύσικο, άσχημο και καταστρέφει την λεπτομέρεια των textures. Και χαίρομαι που το ίδιο πιστεύουν και πολλοί άλλοι, Έλληνες και ξένοι.

Ας πάω τώρα να το εγκαταστήσω για ένατη φορά!

Δημοσ.

Colin McRae: DiRT is chock-full of intense moments like this. What's more, it's a game that treads the thin line between arcade racer and impenetrable simulation remarkably well, thanks to its broad range of difficulty options and race events, not to mention the perfectly weighted handling and customisation options, which are substantial enough to satisfy even the most hardened engine-tinkering grease monkey. Sure, DiRT isn't the most realistic driving game on the circuit, particularly compared to the likes of Forza Motorsport 2, but there's no doubting it's definitely one of the most action-packed and enjoyable.

The brakes, suspension, camber of the wheels and countless other features can be tinkered with before heading out onto the starting grid, plus there's a useful beginner-friendly tutorial that explains exactly how each change affects the performance of the car. The wealth of customisation options is thorough and adds an extra level of depth to the gameplay, which goes some way to compensate those expecting a more simulation-style driving experience.

Opote perimenete na bgei h final protou to 8apsete.

Δημοσ.

Βασικά ήδη έχει βγει tweaker για τα hard brakes,πρέπει να είχα δώσει το link. Οπότε αν έχετε πρόβλημα με τα "σκληρά" φρέvα που σταματούν το αμάξι σε χρόνο dt,κατεβάστε το και παραμετροποιήστε τα ;)

Δημοσ.

Είμασταν βιαστικοί με το demo. Aς βγεί η final έκδοση να δούμε πραγματικά τι θα αξίζει με όλες τις ρυθμίσεις που μπορούν να γίνουν.

Πάντως ούτε η παιχνιδάρα θα είναι ούτε πολύ χάλια. Ένα καλο racing απλά νομίζω.

• Moderators
Δημοσ.

Μονο να βγει μετα τις 15 ιουνη γιατι δεν εχω adsl...:P

Παντως πολυ θαψιμο επεσε ρε παιδι μου..

Μολις το αποκτησω θα δοκιμασω να κανω χρονους στις ιδιες πιστεςμε του demo, να δουμε τι βελτιωσεις εχει φαει..

Και ευελπισθω να ειναι more playable (παραπανω fps, και να μην εχει το HDR always on γιατι μου τη σπαει!)

Δημοσ.

Έχω πικρή εμπειρία από την codemasters.

Έχω κατεβάσει τα demos των TOCA, CMR05, TOCA 2 και το πρώτο πράγμα που έλεγε πάντα ήταν "This demo does not reflect the quality of the final product".Τρεις φορές και εγώ την πάτησα σαν βλήτο και πήγα και τα αγόρασα πρωτότυπα και τα τρία. Ε, ήταν ακριβώς τα ίδια με το demo σε όλα. Προσοχή, δεν λέω αν ήταν καλά ή κακά παιχνίδια, απλά λέω ότι ήταν ολόιδια με το demo και ας δήλωναν το αντίθετο.

Τρεις φορές είναι πολλές για να σε πιάσουν κορόίδο, οπότε δεν πιστεύω πια τίποτε από όσα λένε οι τύποι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...