Voodooman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια απο τα video που ειδα πιο πανω δεν μπορει να ειναι τοσο χαλια,ισως ειναι το demo,εξαλου στο codemasters forum μιλανε για 2 modes που φτιαχνουν το grip και τα φρενα κι οτι με τις ρυθμισεις που εχει η τελικη εκδοση θα ειναι λεει καλο οχι sim αλλα τουλαχιστον playable.Σε αλλα forum λενε οτι ειναι δυσκολοτερο απο τα προηγουμενα cmr's κι οτι εχει potential,το εχει παιξει κανεις σε xbox με τιμονιερα,αν ναι ας μας πει εντυπωσεις γιατι σκεφτομαι σοβαρα να το παρω. Για να πω την αλήθεια όχι, δεν είναι ΤΟΣΟ κακό. Είναι αρκετά πιο δύσκολο από τα προηγούμενα CMR. Και έχω παίξει και πολλά άλλα πολύ χειρότερα ραλάκια. Αλλά δεν δέχομαι το παιχνίδι να έχει τόσο παράλογα υψηλές απιατήσεις και να μην προσομοιώνει σωστά το πώς "πατάει" ένα αυτοκίνητο στο χώμα. Δεν σου μεταφέρει καθόλου την αίσθηση του χώματος. Και έχει και αυτό το μόνιμο μειονέκτημα των CMR, σου συγχωρεί όλα σου τα λάθη, αρκεί να αλλάξεις κατεύθυνση. Η έννοια της αδράνειας δεν υπάρχει στο παιχνίδι. Και φυσικά το ότι λέγεται "dirt" και το ότι δεν πια προσομοιωτής του WRC τα μετράω στα αρνητικά του. Δυστυχώς αλλά δεν μου κάνει.
Black wolf Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Nαι το παιχνιδι ειναι σαν να οδηγας Smart με 200 στο πεταλο του Μαλιακου(πιστευω να το εγραψα σωστα) και να πηγαινεις σαν κυριος.Τυροπιτουλα στο χερι και τα λοιπα.
S2Katana Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Και εξακολουθω να μην μπορω να αλλαξω το ηλιθιο sensitivity!
fabiawrc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 ασε ρε skatana και εγω τα ιδια.τετοιο πράγμα δεν εχω ξαναδει σε παιχνιδι.ετσι και βγει με τετοιο sensivity θα ειναι η μεγαλυτερη μουφα του αιωνα.
frou-frou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Aν απενεργοποιήσεις το hd με το γνωστό κόλπο δεν έχει πρόβλημα και πηγαίνει σφαίρα. Αλλά χάνεις όλη την μαγεία. Στις 15 κυκλοφορεί , λίγο υπομονή και θα δούμε άν έχει γίνει optimize η μηχανή γραφικών στην τελική έκδοση.
S2Katana Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 ασε ρε skatana και εγω τα ιδια.τετοιο πράγμα δεν εχω ξαναδει σε παιχνιδι.ετσι και βγει με τετοιο sensivity θα ειναι η μεγαλυτερη μουφα του αιωνα. Λες και δεν ειναι ηδη η μεγαλυτερη μουφα...:evil:
FarCry Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Colin McRae DiRT Demo is Rubbish I hope they fix the physics of the game before release, or this will be yet another disappointing Colin McRae title. I've played the DiRT demo on the Xbox 360 and PC, and I want to tell you guys what I thought. Bear in mind, this is only my opinion as a fan of realistic racing games. The physics in the Colin McRae series have been going down hill since Colin McRae 2, which actually sold quite well. Driving the rally cars in DiRT feels more like you're driving a boat. The physics are very floaty. The turn-in feels wrong, the steering is not progressive enough, and the vehicles can come to a complete stop surprisingly quickly, even on a loose gravel surface. The designers of the game claim it has a new, ultra-realistic physics system, but I just don't feel it. I believe Codemasters should have spent more time on the physics of the driving model, even if it was at the expense of the pretty graphics. Since Richard Burns Rally, there really hasn't been a decent rally sim for any platform. I even tried the DiRT demo on the PC, hoping it would be better. It wasn't. Playing DiRT on the 360 with the Wireless Racing Wheel was less than impressive also. The game demo clearly lacks polish in the physics department. Let's hope they fix the realism aspects of the game before they go to print. Oh well, back to Forza 2! DiRT is due for release on Xbox 360 and PC, June 19th, with a PS3 version to follow 3 months later.
FarCry Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Colin McRae: DIRT Review http://www.gameplayer.com.au/Home/Reviews/Review/tabid/132/Default.aspx?CID=30e5f4aa-ee7b-45ae-9d43-f2c83dad716a Colin McRae: DiRT UK Review http://uk.xbox360.ign.com/articles/794/794774p1.html
Wolfidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Το ΙGN έθαψε το FM2 και εξύψωσε το DIRT!!!! Τελικά η full version είναι βελτιωμένη σε σχέση με το demo (φρένα, αδράνεια κτλ) η το IGN τα παίρνει κάτω από το τραπέζι? (καλά στα γραφικά γιατί του έβαλε 8.5? Πάνε καλά? )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 "The inconsistant frame-rate and pop-up knocks the score down a little."
Wolfidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 "The inconsistant frame-rate and pop-up knocks the score down a little." Καλά πιο παιχνίδι έχει σταθερό frame rate? Εδώ ακόμα και το forza2 που διατυμπανίζει 60 καρέ σταθερά, έχει και αυτό τις διακυμάνσεις του!!!!! (για το tearing που είναι εμφανές δεν βλέπω να λέει τίποτα)
Voodooman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά, τελικά η nVidia έβγαλε drivers για τις GeForce 7 και παλιότερες, ώστε να μπορούμε να έχουμε HDR και FSAA ταυτόχρονα ή όχι; Αν όχι, έτσι εξηγούνται τα χάλια στο framerate του dirt. Δεν ξέρω πώς, αλλά μάλλον οι codemasters κατάφεραν να επιτρέψουν ταυτόχρονη ενεργοποίηση και του FSAA και του HDR, για αυτό και τα καρέ πέφτουν τόσο. Δυστυχώς όμως τα jaggies είναι τόσο πολλά, που το FSAA μου είναι απαραίτητο. και αφού δεν μπορώ να απενεργοποιήσω το HDR, αναγκάζομαι να παίζω με αυτά τα δύο ενεργοποιημένα και να μειώνω τα υπόλοιπα options. Το παιχνίδι θα κέρδιζε πολύ σε fps, αν οι codemasters έχουν το μυαλό να επιτρέψουν την απενεργοποίησή του στην τελικά έκδοση.
frou-frou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μπορείς να απενεργοποιήσεις το HDR όχι όμως μέσα από το παιχνίδι. Check this out. http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=189870 Aλλά όπως έχω ξαναπεί η διαφορά είναι π#&^$α με την βούτσα. Δές παρακάτω. http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=189870&page=3&pp=10
Galis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 εμενα παλι μου φαινεται οτι το hdr τα θολωνει λιγο τα γραφικα και τα ''κιτρινιζει'' οχι μονο στο dirt αλλα σε ολα τα παιχνιδια.Γιατι τα αλλοιωνουν τα χρωματα?Σαν μετα απο πυρινικο ολοκαυτωμα ειναι ολα τα παιχνιδια.Δεν μπορουσαν να βαλουν αυτες τις ωραιες αντανακλασεις χωρις ''κιτρινισμα''
Black wolf Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μαλλον θελουν οφθαμιατρο.GAMEPLAY 9? SOYND 8.5? Sτο sound ειδικα εχει χοντρο προβλημα ή εγω θελω ακουστικα. Καλα για τα γραφικα......Καλα ηταν ας πουμε,αλλα το frame rate ηταν ελαφρως......πατατα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.