isaias1983 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Analoga ti enoei o kathenas playable...egw pantws otan peftei katw apo 45fps den to thewrw playable....simera itan i mera pou metaniwsa oristika tin agora tis 8800....360 euro gia na min mporw na paixw ena paixnidi sto high.apla eleos...Tha tin poulisw na parw ena xbox360!paei k teleiwse!
frou-frou Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Eκεί θα ξεφύγεις εντελώς σε άλλα επίπεδα gaming. Απλά να έχεις υπόψη σου ότι τα 3 κόκκινα λαμπάκια κρατάνε καλά τα σκήπτρα ακόμα. Πάντος μου φένεται περίεργο να μην τρέχει καλά και σε σένα . Τι επεξεργαστή έχεις; Aν έχεις 6600 C2D o/c sta 3.2-3.4 με 2GB μνήμη δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα.
FarCry Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Re paidia eksigiste mou kati. apo 30 kai pano to mati de katalabainei diafores. Auto leei i epistimi. eseis pos thelete apo 40 kai pano? bionika matia exete? mipos supervision? To PAL trexei sta 25 interlaced. Ekei giati einai ola kala? When an image strikes the retina the nerve impulses last approximately 1/25 sec. This is why motion pictures appear to move continuously, even though the number of frames/sec. is not extremely fast. This is also why a TV screen does not flicker 1/25 pou simainei oti me 25 frames ti blepeis kinoumeni. ego sou bazo 30. eseis pou thelete 40+ eiste iperanthropoi Iperanthropos Noumero 1 Όταν το framerate πέφτει στα 38-40 τότε παρατηρώ κάποιο μικρό "κόψιμο" της κίνησης Iperanthropos Noumero 2 Analoga ti enoei o kathenas playable...egw pantws otan peftei katw apo 45fps den to thewrw playable
Jos3ph Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ελα μου ντε ... Υποθέτω πως είμαι γύρω στο 30 , και ναι λέω είναι playble , το κόψιμο δεν το βλέπω διότι παλεύω να μείνω μέσα στο δρόμο ...
FarCry Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ελα μου ντε ... Υποθέτω πως είμαι γύρω στο 30 , και ναι λέω είναι playble , το κόψιμο δεν το βλέπω διότι παλεύω να μείνω μέσα στο δρόμο ... sorry pou tha se apogoiteuso alla den anikeis stin katigoria ton iperanthropon PS: autos to kopsimo to blepei sta 40 oxi sta 30. giauto einai iperanthropos
tolis86 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Π-Α-Ν-Α-Θ-Λ-Ι-Ο 1.) θεοβαρο αν και πιο ελαφρι απο το TDU(αυτο ελειπε να ειναι και βαρυτερο) 2.) αυτη η εκνεβριστικότατη γιαλαδα που δε καταλαβαινω σε ποιους αρεσει -σε μενα παντως ΚΑΘΟΛΟΥ- γιατι δε μπορω να την βγαλω??? ε???? οεο??? 3.) ειναι δυνατον αυτοκίνητο wrc να ποιανει τα 200 σε 2 δευτερολεπτα και να φρεναρει απτα διακοσια σε σταση σε 1?? ειναι επισης δυνατον να στριβεις ελαχιστα και να φερνει αναστροφη ΡΕ Τ'ΕΙΝ'ΑΥΤΑ ΡΕ? απεγκατασταση και διαγραφη του ζιπ καφι μ το που βγηκα.....τα ποιο αθλια MB που κατεβασα... τσαμπα οι ωρες που μου πειρε(κατεβαινε με 15 μεσο ορο....) @farcry DBZ forever!!! αν και εγω γουσταρω vegeta...
frou-frou Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Π-Α-Ν-Α-Θ-Λ-Ι-Ο 1.) θεοβαρο αν και πιο ελαφρι απο το TDU(αυτο ελειπε να ειναι και βαρυτερο) 2.) αυτη η εκνεβριστικότατη γιαλαδα που δε καταλαβαινω σε ποιους αρεσει -σε μενα παντως ΚΑΘΟΛΟΥ- γιατι δε μπορω να την βγαλω??? ε???? οεο??? 3.) ειναι δυνατον αυτοκίνητο wrc να ποιανει τα 200 σε 2 δευτερολεπτα και να φρεναρει απτα διακοσια σε σταση σε 1?? ειναι επισης δυνατον να στριβεις ελαχιστα και να φερνει αναστροφη ΡΕ Τ'ΕΙΝ'ΑΥΤΑ ΡΕ? απεγκατασταση και διαγραφη του ζιπ καφι μ το που βγηκα.....τα ποιο αθλια MB που κατεβασα... τσαμπα οι ωρες που μου πειρε(κατεβαινε με 15 μεσο ορο....) @farcry DBZ forever!!! αν και εγω γουσταρω vegeta... Ευχαριστώ guys για τις εντυπώσεις. Με βγάλατε από τον κόπο να το κατεβάσω και να το δοκιμάσω.
nick#18 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 λοιπον βρηκα τισ απαιτισεις του DEMO ας ελπισουμε οτι θα ειναι ιδιες με του κανονικου παιχνιδιου. The Colin McRae DiRT demo gives you three tracks and three race types to try out. Firstly there?s the point-to-point, against-the-clock action that?s a hallmark of the series. The demo pits you and your Mitsubishi Lancer Evo IX against a testing Italian rally stage. This mode is also playable multipler. Secondly, test your nerve in off-road racing as you race against 9 fearsome AI drivers in a CORR class 1 buggy packing 650bhp. Finally, take on the rally legend himself, Colin McRae, in a Subaru Impreza ? the race is on a twisting tarmac crossover track in Germany. Minimum Specifications - Windows XP - DirectX 9.0c - Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+ - 1GB RAM. - Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above - DirectX Compatible Sound Card Recommended Specifications - Windows XP/Vista. - DirectX 9.0c - Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+ - 2GB RAM. - Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950 - Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
nick#18 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 thn kyrgiakh 20/5/07 peiga sthn ekthesh aytokinhton kai sto periptero tih ford eixe ena focus wrc kai tou eixan balei mia tv 40'' kai ena playstation me mia thmoniera logitech kai epezes colin mcrae dirt me to focus emena mou fanike kalo poy mpika
fabiawrc Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 αλλο γελοιο παιχνιδι.το wrc ειναι στο ps2.αυτο επαιξες. τωρα βρηκα τι φταιει και δεν μπορω να οδηγησω.βαζω τη καμερα απο μεσα και βλεπω το τιμονι.οταν το γυρναω σιγα το τιμονι γυριζει ακριβως οσο γυρναω και το τιμονι της g25.οταν ομως το στριψο λιγο αποτομα το τιμονι τερματιζει!!!ελεος για αυτο και στο παιχνιδι παει βαρκα γυαλο.γιατι εσυ στριβεις λιγο για να διωρθοσεις αλλα το τιμονι παει τερμα δεξια η αριστερα οποτε ο μονος τροπος να το ισιωσεις ειναι να κρατησεις το τιμονι ισιο. ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΛΕΜΕ.πρωτη φορα το βλεπω αυτο σε παιχνιδι.παω στο επισημο site τους να τους σταβρωσω.
FarCry Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 - Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above auto ta leei ola.
EKTELESTES Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Το κόψιμο το καταλαβαίνεις άνετα, και είναι πασίγνωστος πλέον μύθος τα 30 καρέ και 40 κλπ. Μπορεί ανετότατα ένα εξασκημένο μάτι να το καταλάβει. - Το demo έδωσε, δεν είναι παράνομο.
FarCry Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Το κόψιμο το καταλαβαίνεις άνετα, και είναι πασίγνωστος πλέον μύθος τα 30 καρέ και 40 κλπ. diladi esi sti tileorasi ta blepeis ola me kopsimo? giati me 25 kare leitourgei. apo periergeia kai oxi mono tileorasi. opoiodipote video PAL (On PAL DVDs all MPEG video must be 25 frames per second) Diladi mono sta games paratireis to kopsimo ta opoia einai kai 40 frames? Mipos sti pragmatikotita einai 40 ALLA kanei spike stigmiaio pou to pianei to mati alla de prolabainei na dei tin endeiksi sto FRAPS ekei ti stigmi? PS: ksexasa oti itan to demo
EKTELESTES Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Στο ξαναλέω/λέμε και 2η φορά. Οι ταινίες, έχουν ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΡΕ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. Πήγαινε και διάβασε λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.