Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DIRT

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

xμμμ...μαλιστα.... μαλιστα.......

Εχει αρχισει πολυ να μου τη δινει η κατασταση με τις απαιτησεις των παιχνιδιων.....

Αν δεν παει καλα με 8800GTX τι στο δι@ολο πρεπει να εχει -και που να το βρει - καποιος για να παιξει αυτα τα παιχνιδια.....

Μου φαινεται ψαχνουν να βρουν πολλους κροισους με 7 γραμματα......μ@.@.ες ...!!

Οπως λεει ο φιλος μου ο Ρακιντζης " Ε νομιζω πως δεν παααμεεε καλαααα".....

• Moderators
Δημοσ.

Έλα βρε, θα περιμένουμε τις 9800 της Nvidia (σαν Radeon καταντήσαμε).

Ή ρίχτε τα φράγκα για 2 8800GTX σε SLi. :P

edit: Να μην αγοράσει κανείς και Quad-Core;

Δημοσ.
Έλα βρε, θα περιμένουμε τις 9800 της Nvidia (σαν Radeon καταντήσαμε).

Ή ρίχτε τα φράγκα για 2 8800GTX σε SLi. :P

edit: Να μην αγοράσει κανείς και Quad-Core;

iparxei kai pio f8ini lisoula...x360 kai eisai ok..... To paixnidi se pc an den pianei oute 60fps me tin 8800gtx e tote pragmatika einai gia gelia....3eftilismenoi devs...

Δημοσ.

μολις βγηκα απο το demo.ωραια μενου.με την 7900gs medium ολα εκτος απο τα crowd και tree high και αναλυση 1280χ720 πηγαινε ομαλα.πολυ καλα γραφικα αν και χωρις blur ειχα παλι μια θολοτητα.

τωρα μακραν τα πιο ελεεινα φρενα που εχω δει ποτε σε παιχνιδι.δεν πα νανε και arcade δεν δικαιολογειται αυτο το πραγμα.στο αταρι εκεινη η φορμουλα φρεναρε πιο προοδευτικα.με το mitso Και την g25 προσπαθουσα να παιξω λιγο αλλα ματαια.οπως ειπε και ο φιλος προηγουμενος βαρκα.τρελη βαρκα λιγο εκανες να στριψεις και αρχιζες το χορο.

αν βγει το game οπως ειναι στο demo θα φαει και αυτο τρελο ακυρο.100000 φορες τα μετρια πια γραφικα του rbr αλλα να ευχαριστιεται η ψυχουλα μου οδηγηση παρα να απολαμβανω γραφικα και να μην μου λεει μια το gameplay.οπως και στο rallysport chalenge φοβερα γραφικα τοτε χειρισμος ελεεινος.οπως και το rally xtreme

Δημοσ.

δοκιμασα και εγω με μεγαλη αγωνια το παιχνιδι και απλα απογοητευτηκα... εχω εναν northwood 2.8, 7600gs κλοκαρισμενη και 1gb ram. τα γραφικα δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασαν σε αναλυση 1024χ768... Ο χειρισμος του ειναι τρισαθλιος... Το μονο που μου αρεσε ητανε το slide που εχει στα μενου...Κατα τα αλλα...προτιμω να παιξω το flatout 2. ειναι πολυ καλυτερο σε ολους τους τομεις...

• Moderators
Δημοσ.
iparxei kai pio f8ini lisoula...x360 kai eisai ok..... To paixnidi se pc an den pianei oute 60fps me tin 8800gtx e tote pragmatika einai gia gelia....3eftilismenoi devs...

Ναι βρε, αλλά λέμε τώρα λύση για τους PC Gamers.

Εγώ κονσόλα δεν παίρνω. :P

Δημοσ.
Ναι βρε, αλλά λέμε τώρα λύση για τους PC Gamers.

Εγώ κονσόλα δεν παίρνω. :P

Η λυση για τους PC Gamers ειναι να εχουν πολλα λεφτα να τα χωνουν καθε 6-12 μηνες το πολυ ...

Δυστυχως η κατασταση εχει γινει εντελως γελοια...

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι μια χαρά , με όλα στο full εκτός απο το Shadow που πήγε στο High , είναι playable ! ΑΤΙ 2900ΧΤ + 4600+ + 2 γιγα μνήμης + Vista !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...