Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DIRT

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε γμτ. Και μόνο που είδα τα videos φοβάμαι ότι έπαθα ανεπανόρθωτη ζημιά στο RBR... Με βλέπω για πολλά restart!

Τα γραφικά πολύ καλά, ίσως τελικά να μην είναι κ τόσο κακό να παίξει κανείς καμία πιστούλα, ίσως, λέω ίσως, να πρόκειται για τη χρυσή τομή μεταξύ ρεαλισμού κ εύκολης διασκέδασης για κάποιον που αναζητά ένα απλό ραλάκι!

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά, είμαι νέος εδώ και είπα να εκφράσω και εγώ τι γνώμη μου σχετικά με το CMR DIRT και by the way , ΤΡΕΛΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ του RBR . 1)Γραφικά: Ότι δεν έχουμε ξαναδεί

2)Φυσική(οδηγική συμπεριφορά γενικά) και ο Ηχος τα οποια θυμίζουν ΠΟΛΥ το TOCA 3, είναι για πέταμα.

Δημοσ.

Καλημερα,kirileman παιζεις rbr σε laptop?το pc μου τα φτυσε και δεν μπορω να παιξω πια και γι'αυτο ψαχνομαι ν αγορασω παιχνιδομηχανη η νεο pc-laptop.

Αν παρω ps3 το οποιο θεωρω ανωτερο απο το x360 θα χασω ολα τα modes που η sim κοινοτητα εχει φτιαξει για το rbr,οσο για το cmr θα το παρω σιγουρα αλλα για ps3 θα κυκλοφορησει μαλλον τον Οκτωβρη οποτε μαλλον με βλεπω να παιρνω νεο pc η laptop αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να παιζω rbr or dirt σε laptop και ποσο θα κανει?

Δημοσ.

RBR θα μπορείς να παίξεις σε οποιοδήποτε laptop κοστίζει σήμερα γύρω στα 1500 ευρώ, ίσως και λιγότερο.

Για το dirt μάλλον θα χρειαστείς laptop που σήμερα κοστίζει γύρω στα ?2500.

Ίσως να λέω και πολλά για το RBR, τώρα που το σκέφτομαι. Θυμάμαι το πρωτοέπαιξα με 9500pro και πήγαινε μια χαρά, φαντάζομαι ότι οι σημερινές radeon 1150 ή nVidia 7300 turbocache δεν θα είναι πια πιο χάλια και από την 9500.

Δημοσ.

ti apaitiseis exei ? mporeina mou tis grapsei kapios kai namou pei an paizei sto mhxanima moy gia na pao na to paro?

CPU :Intel Pentioum 4 3.00Ghz / Graphics :Nvidia GeForce 7600 GS

Sound: Sound blaster LIVE ! Platinoum + LIVE! DRIVE IR / RAM: 1,5 GB Kingsone / HDD : Western Digital WDC WD800JB-00JJA0 80 GB + Western Digital 250 GB (External) MY BOOK ESENTIAL/ Drives: NEC DVD-RW ND-4571A LABEL FLASH + BENQ DVD-ROM 16x /Wheel: THRUSTMASTER RGT FORCE FEEDBACK PRO CLUTCH EDITION (3 PEDALS)

Δημοσ.

Εντυπωσιαστηκα απο το setup,μενει να δουμε πως δουλευουν ολα αυτα.

What setup options are available?

Camber (front / rear).

Toe (front / rear)

Suspension stiffness (front / rear),

Ride height (overall)

Bump Damping strength (front / rear),

Rebound damping strength (front / rear)

Fast Bump strength

Fast Bump activation

Final Drive ratio

Individual gear ratios

Brake Bias

Brake Disc size

Brake Pad hardness

Central Diff Torque Split

Limited-Slip Diff acceleration locking (front / rear)

Limited-Slip Diff deceleration locking (front / rear)

Downforce

Anti-Roll Bars (front / rear)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...