S2Katana Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 eida ta videakia, freno apo 160km/h se 50km/h se 1 deyterolepto sto xwma!Lete na einai kalitero apo ta NFS? Ελεος, και εγω το ειδα αυτο...:evil:
kirileman Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Ρε γμτ. Και μόνο που είδα τα videos φοβάμαι ότι έπαθα ανεπανόρθωτη ζημιά στο RBR... Με βλέπω για πολλά restart! Τα γραφικά πολύ καλά, ίσως τελικά να μην είναι κ τόσο κακό να παίξει κανείς καμία πιστούλα, ίσως, λέω ίσως, να πρόκειται για τη χρυσή τομή μεταξύ ρεαλισμού κ εύκολης διασκέδασης για κάποιον που αναζητά ένα απλό ραλάκι!
jandri Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Γειά σας παιδιά, είμαι νέος εδώ και είπα να εκφράσω και εγώ τι γνώμη μου σχετικά με το CMR DIRT και by the way , ΤΡΕΛΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ του RBR . 1)Γραφικά: Ότι δεν έχουμε ξαναδεί 2)Φυσική(οδηγική συμπεριφορά γενικά) και ο Ηχος τα οποια θυμίζουν ΠΟΛΥ το TOCA 3, είναι για πέταμα.
spyros14 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Καλημερα,kirileman παιζεις rbr σε laptop?το pc μου τα φτυσε και δεν μπορω να παιξω πια και γι'αυτο ψαχνομαι ν αγορασω παιχνιδομηχανη η νεο pc-laptop. Αν παρω ps3 το οποιο θεωρω ανωτερο απο το x360 θα χασω ολα τα modes που η sim κοινοτητα εχει φτιαξει για το rbr,οσο για το cmr θα το παρω σιγουρα αλλα για ps3 θα κυκλοφορησει μαλλον τον Οκτωβρη οποτε μαλλον με βλεπω να παιρνω νεο pc η laptop αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να παιζω rbr or dirt σε laptop και ποσο θα κανει?
Voodooman Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 RBR θα μπορείς να παίξεις σε οποιοδήποτε laptop κοστίζει σήμερα γύρω στα 1500 ευρώ, ίσως και λιγότερο. Για το dirt μάλλον θα χρειαστείς laptop που σήμερα κοστίζει γύρω στα ?2500. Ίσως να λέω και πολλά για το RBR, τώρα που το σκέφτομαι. Θυμάμαι το πρωτοέπαιξα με 9500pro και πήγαινε μια χαρά, φαντάζομαι ότι οι σημερινές radeon 1150 ή nVidia 7300 turbocache δεν θα είναι πια πιο χάλια και από την 9500.
jandri Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Geia sas paidia, kanena neo sxetika me to CMR DIRT, kamia foto ,kana videaki?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Αυτο το θρεντ εχει ΠΑΑΑΑΑΡΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ να δεις ο,τι θες!
nick#18 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 ti apaitiseis exei ? mporeina mou tis grapsei kapios kai namou pei an paizei sto mhxanima moy gia na pao na to paro? CPU :Intel Pentioum 4 3.00Ghz / Graphics :Nvidia GeForce 7600 GS Sound: Sound blaster LIVE ! Platinoum + LIVE! DRIVE IR / RAM: 1,5 GB Kingsone / HDD : Western Digital WDC WD800JB-00JJA0 80 GB + Western Digital 250 GB (External) MY BOOK ESENTIAL/ Drives: NEC DVD-RW ND-4571A LABEL FLASH + BENQ DVD-ROM 16x /Wheel: THRUSTMASTER RGT FORCE FEEDBACK PRO CLUTCH EDITION (3 PEDALS)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Κατσε 1 μηνα (και βαααλε) πρωτα να βγει και μετα μιλαμε...
activex Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 ως τοτε παιχτε κατι αλλο.. ti thelei na pei o poihths?
spyros14 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εντυπωσιαστηκα απο το setup,μενει να δουμε πως δουλευουν ολα αυτα. What setup options are available? Camber (front / rear). Toe (front / rear) Suspension stiffness (front / rear), Ride height (overall) Bump Damping strength (front / rear), Rebound damping strength (front / rear) Fast Bump strength Fast Bump activation Final Drive ratio Individual gear ratios Brake Bias Brake Disc size Brake Pad hardness Central Diff Torque Split Limited-Slip Diff acceleration locking (front / rear) Limited-Slip Diff deceleration locking (front / rear) Downforce Anti-Roll Bars (front / rear)
poihths Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 ti thelei na pei o poihths? einai vathy to nohma :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.