nitro-gun Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Παιδια χρησιμοποιω firefox και εχω προβλημα με τα ελληνικα , δλδ μου εμφανιζει τα mail που ειναι στα ελληνικα σαν κινεζικα και πρεπει καθε φορα να να πηγαινω να διαλεγω κωδικοποιηση και να βαζω ενα greek iso για να τα δω κανονικα, υπαρχει καποιος τροπος αυτο να ειναι μονιμο δλδ να μη χρειαζεται καθε φορα να διαλεγω κωδικοποιηση??δοκιμασα διαφορα αλλα δυστυχως δεν κραταει τις ρυθμισεις ....(ειχα επιλεξει σαν default κωδικοποιηση τα greek iso και αυτο μου βγαζει σαν default καθε φορα που ξανανοιγω firefox τα western iso) υπαρχει καμια λυσηηη??:-? Ευχαριστω πολυ
Eusebius Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δύσκολα τα πράγματα. Μία όχι πολύ ικανοποιητική λύση που είχα βρει στο aDSLgr... Δεν ξέρω αν γίνεται τίποτα καλύτερο... * http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=124442 Αν κάνεις μια αναζήτηση εδώ στο Insomnia με firefox+hotmail θα βρεις πολλά θέματα -- κι αν δεν είναι μεγάλος μπελάς, μήπως να την κάνεις σιγά-σιγά για μια καλύτερη υπηρεσία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.