ghostrip Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Pantws gia opoion thelei na peksei me to autocad epaggelmatika h cpu einai teleutaia se ousiastiki prosthiki isxyos ... prwta erxete i polli mnimi (2gb to kalytero to proteinei kai i autodesk) meta ena skliros diskos kata protimisi scsi an mporei kapoios alla kai enas raptor 75 einai ok kai meta mia karta grafikwn pou na mporei na ksekleidwthei gia na ginei professional. ypo auth th skepsi h 6800 se agp einai isws poly kali epilogh giati ginete mia wraiotath quadro CPU FREQUENCY 100MHZ->133και κανονικα θα πρεπει να γινει αυτοματως CPU/DRAM SPEED 100/100MHZ->133/133 Εαν δεν γινει μπορεις να το αλλαξεις και εσυ το δευτερο,λογικα οι μνημες θα πηγαινουν και μεχρι 166 εαν ειναι pc2700(που υποθετω πως ειναι) αλλα για την ωρα 133...
plakil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 CPU FREQUENCY 100MHZ->133και κανονικα θα πρεπει να γινει αυτοματως CPU/DRAM SPEED 100/100MHZ->133/133 Εαν δεν γινει μπορεις να το αλλαξεις και εσυ το δευτερο,λογικα οι μνημες θα πηγαινουν και μεχρι 166 εαν ειναι pc2700(που υποθετω πως ειναι) αλλα για την ωρα 133... εχουμε προβλημα.......καταρχας με τα βελακια μπορω να παω μονο πανω στο cpu/dram speed, και στο cpu ratio.....εκ των οποιων το δευτερο..δηλαδη το cpu ratio γραφει διπλα locked!!!! Εγω σου εγραψα πιο πανω πως ελεγε cpu ratio none! Eτσι μομιζω πωσ το ειδα!!! Λες να εκανα λαθος ή κατι μεσολαβησε και εγινε τωρα locked????? Παντως δεν πειραξα τιποτα!!! Ουτε τωρα ουτε πριν!!! Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να αλλαξω τιμες διοτι οπως λεει ειναι κλειδωμενο Καμια ιδεα? sorry αν σε ταλαιπωρω...
@topos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Χμ...Μαλλον εχει η μητρικη jumperakia και ξεκλειδωνει απο εκει... Κατεβαζω το manual σου απο την ecs.3,8 mb αρχειο και ειναι στο 50,2% μετα απο μιαμιση ωρα... Ριξε παντος μια ματια και εσυ στο manual.
plakil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Χμ...Μαλλον εχει η μητρικη jumperakia και ξεκλειδωνει απο εκει...Κατεβαζω το manual σου απο την ecs.3,8 mb αρχειο και ειναι στο 50,2% μετα απο μιαμιση ωρα... Ριξε παντος μια ματια και εσυ στο manual. Το μανιουαλ το ειδα αλλα δεν λεει τιποτα σε περιπτωση κλειδωματος τι κανεις
@topos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Το κατεβασα το manual και παρολο που αναφερει την υπαρξη jumperakiων για την ρυθμιση fsb δεν δινει συγκεκριμενες οδηγιες...Στειλε ενα e-mail στην ecs,λογικα θα σου απαντησουν...Θα το ψαξω και γω και εαν βρω κατι σιγουρο θα το ποσταρω εδω...
bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δυστυχως δεν γινεται τιποτα! Το ρποβλημα παραμενει και το εντοπισες σωστα γιατι το τσεκαρα και εγω! plakil.
@topos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Yπαρχει λυση...Αλλα ισως να υπαρχει ενα 1,5% να παει στραβα η δουλεια... Εστειλες e-mail στην ecs?Εαν οχι στειλε και εξηγησε τους το προβλημα..
bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Yπαρχει λυση...Αλλα ισως να υπαρχει ενα 1,5% να παει στραβα η δουλεια...Εστειλες e-mail στην ecs?Εαν οχι στειλε και εξηγησε τους το προβλημα.. Λεω να το παρω σηκωτο και να το παω να το κανουν καλα Mail οχι δεν εστειλα....διοτι ειναι προφανες οτι το προβλημα ειναι συνθετο για τις γνωσεις μου! Και καποιος αλλος μου ειπε οτι παντα υπαρχει ο κινδυνος να δημιουργησω σοβαρο προβλημα αν τα πειραξω. Επομενως....ασ το δωσω εξω και ασ κανουν αυτοι την απροσεξια Σωστη η λογικη μου? Τελικα αποφασισα και για καρτα.... 5900...ή 960 pro. Λυση μετρια...αλλα σαφως ανωτερη αποτην καρτα που εχω ηδη!
@topos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 A)Στειλε πρωτα ενα e-mail στην ecs,να δεις τι θα σου πουν και αυτοι πρωτα..Μην κολλας...Το πολυ πολυ να μην σου απαντησουνε.. Β)Εαν τις βρεις λιγοτερο/γυρο κανενα 60αρι προχωρα,αλλιως μην κανεις τον κοπο πηγαινε καρφι στην 7600Gs...Επισης απεφυγε απο nvidia την 5900le και απο ατι την 9600se.Προτιμησε την xt(αρκετα καλυτερη απο pro). Υ.Γ Η διαδικασια jumperikιωσης(?) ειναι ιδιαιτερα απλη,αρκει να ξερεις που ακριβως πρεπει να τοποθετησεις τα pinακια(το εχω κανει σε δυο mobo ecs socket A),δεν αξιζει να σκασεις το 30αρι για να στο κανουν...
bonomania Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 A)Στειλε πρωτα ενα e-mail στην ecs,να δεις τι θα σου πουν και αυτοι πρωτα..Μην κολλας...Το πολυ πολυ να μην σου απαντησουνε..Β)Εαν τις βρεις λιγοτερο/γυρο κανενα 60αρι προχωρα,αλλιως μην κανεις τον κοπο πηγαινε καρφι στην 7600Gs...Επισης απεφυγε απο nvidia την 5900le και απο ατι την 9600se.Προτιμησε την xt(αρκετα καλυτερη απο pro). Υ.Γ Η διαδικασια jumperikιωσης(?) ειναι ιδιαιτερα απλη,αρκει να ξερεις που ακριβως πρεπει να τοποθετησεις τα pinακια(το εχω κανει σε δυο mobo ecs socket A),δεν αξιζει να σκασεις το 30αρι για να στο κανουν... Να ρωτησω και κατι αλλο......στο manual αναφερει και 5 pci slots. Αυτεσ τι ειναι? Δεν ειναι για καρτες γραφικων pci-e? Σορι αν ειναι χαζη η ερωτηση...
bonomania Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μολις επεστρεψα. Η 7600gs της nvdia ge force εχει 155 ευρω στο καταστημα. Ειπα και για το προβλημα αυτο με τις συχνοτητες. Η πρωτη απαντηση ηταν οτι η 2.53 ειναι η εικονικη και η 1.89 η πραγματικη!!!! Μετα απο συζητηση και αφου του ειπα τι μνημες εχω και οτι μπηκα στα bios και δειχνει locked... και αφου τουμιλησα για jumberakia μου ειπε φερτο να το δουμε! Η Εcs.....se poio site einai? ww.ecs.com???? ΔΙοτι εκει δεν βγαζω ακρη!!!
@topos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 1)Eνδεικτικα τιμες agp... e-shop plaisio multirama Προσωπικα θα πηγαινα για 1)6800 απο το e-shop 2)ATI Radeon X800GTO παλι απο e-shop 3)7600gs plaisio 2)Αλλο pci αλλο pci-express...Στις πρωτες βαζεις καρτες ηχου/modem/ελεγκτες δισκων κτλ 3)http://www.ecs.com.tw ειναι η αρχικη σελιδα...
@topos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Ειπα και για το προβλημα αυτο με τις συχνοτητες. Η πρωτη απαντηση ηταν οτι η 2.53 ειναι η εικονικη και η 1.89 η πραγματικη!!!! Μετα απο συζητηση και αφου του ειπα τι μνημες εχω και οτι μπηκα στα bios και δειχνει locked... και αφου τουμιλησα για jumberakia μου ειπε φερτο να δουμε 2.53 ειναι η ταχυτητα που θα επρεπε να τρεχει και 1.89 ειναι η ταχυτητα που τρεχει στο δικο σου το pc. Να σου δωσω ενα παραδειγμα για να κατανοησεις την κατασταση... Εστω λοιπον οτι ενα αμαξι μπορει να βγαλει 100 αλογα στις 6000 σ.α.λ,εαν λογο κοφτη περιοριζετε στις 5000 σ.α.λ δεν θα εχει μειωμενη αποδωση? Τωρα στο προκειμενο...Πιστευω πως ουτε ο φιλος θα γνωριζει τι σωστη θεση των jumpers εαν δεν εχει δουλεψει μητρικες ecs.
@topos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Κατεβασε aυτο το manual και κοιτα σελ 8-9 για να καταλαβεις τι εννοω...
bonomania Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Καταρχας εισουν κατατοπιστικοτατος. Το manual το διαβασα ..κατι τετοια λεει και το δικο μου αλλα δεν τα πολυκαταλαβαινω! Θα δω τι θα κανω. Τωρα λεω να παραγγειλω την καρτα! 7600gs! Το θεμα ειναι αν θα την 'σηκωσει' το μηχανημα μου......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.