Προς το περιεχόμενο

Socket -478

plakil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας ευχαρισω για τις απαντησεις σας. Pentum4 2.53Gh εχω και λεω να μην αλλαξω τελικα μητρικη. Παιχνιδια δεν παιζω σχεδον καθολου. Δουλευω ομως καποια αρχιτεκτονικα προγραμματα οπως το Autocad και χρειαζομαι καλη αναλυση για φωτορεαλισμο. Επομενως παω σε μια λυση agp 8x xωρις να εχω εμφανεις μειωμενες αποδοσεις απο την καρτα...σωστα? Αν θελετε προτεινετε μου καμια καρτα εκτος απο αυτες τις 2 διοτι δηλωμω ασχετος!!

Thanks..

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Περίμενε λίγο μέχρι να βγουν στην αγορά

οι Χ1950 Pro AGP. Θα έχεις ότι ακριβώς θες.

Τιμή ~230 euro.

Δημοσ.
Περίμενε λίγο μέχρι να βγουν στην αγορά

οι Χ1950 Pro AGP. Θα έχεις ότι ακριβώς θες.

Τιμή ~230 euro.

:):) Δυσκολο να εχω οτι ακριβως θελω με 230 ευρω!!! Μιλαμε για 100-130 ευρω!!!! Τhanks anyway

Δημοσ.
:):) Μιλαμε για 100-130 ευρω!!!! Τhanks anyway

Σε αυτα τα χρηματα εχεις 2(δυο) επιλογες....

1 7600gs

2 6800gs/extreme

[παιζει και η 1600χ της ατι αλλα ειναι κατωτερη σε επιδοσεις και επισης παιζει και η 1650χ που εχω ακουσει καλα λογια αλλα βγαινει λιγο περισσοτερο σε τιμη ~140...]

Δημοσ.

Μη στεναχωριέσαι, για τη δουλειά σου η κάρτα δεν θα είναι πρόβλημα.Ο επεξεργαστής και η μνήμη έχουν περισσότερη σημασία. Δε χρειάζεται να δώσεις περισσότερα χρήματα.

Δημοσ.
Μη στεναχωριέσαι, για τη δουλειά σου η κάρτα δεν θα είναι πρόβλημα.Ο επεξεργαστής και η μνήμη έχουν περισσότερη σημασία. Δε χρειάζεται να δώσεις περισσότερα χρήματα.

Δεν καταλαβα τι προτεινεις στο κοπελι...

α)Να μην δωσει πανω απο 100-130 ευρω?

β)Δεν αξιζει καν να δωσει χρηματα και να κρατησει αυτην που εχει?

Εγω προσωπικα στηριζω α)επιλογη και εαν δεν εχει 1024 η εστω 768μνημη να ριξει και αλλη ραμ στο μηχανημα του...

Δημοσ.

Οι κάρτες που του πρότεινες (7600 & 6800) είναι παραπάνω από αρκετές, αφού δεν παίζει παιχνίδια.

Και για τη μνήμη την ίδια γνώμη με σένα έχω.

Δημοσ.

Καταρχας εχω ραμ 1 γιγα. Ο επεξεργαστης το μονο που ξερω ειναι τα: intel pentium4 2.53Ghz, 1,89Ghz. Που μπορω να δω τα Watts? Λετε οτι το μηχανημα μπορει να ειναι 'λιγο' για την εργασια για την οποια το θελω? Και κατι ακομα....στο e-shop που βλεπω για καρτες AGP 7600gs εχει μονο μια τετοια.....αυτην.... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514176

Αυτην ενοουσατε? Και την 6800 αυτην? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519478

Δημοσ.

plakil,

τις ανάγκες σου μόνο εσύ τις γνωρίζεις ακριβώς. Το πιο απλό πράγμα στον κόσμο είναι να σου προτείνουν άλλοι κορυφαία εξαρτήματα και εσύ να τα πληρώνεις. Σίγουρα ένας ταχύτερος επεξεργαστής, περισσότερη και γρηγορότερη μνήμη, ταχύτεροι και μεγαλύτεροι δίσκοι σε raid 0 θα σου δώσουν πολύ περισσότερο "αέρα". Είσαι, όμως, διατεθειμένος να επωμιστείς το κόστος;

Στο αρχικό σου ερώτημα η απάντηση είναι πως μπορείς να βάλεις κάρτα χ8 σε θύρα χ4 χωρίς άξιες λόγου απώλειες.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι και αυτή. Αφού δεν ενδιαφέρεσαι για παιχνίδια, οποιαδήποτε σχετικά σύγχρονη κάρτα με καλό ramdac και μνήμη από 128ΜΒ και πάνω νομίζω πως θα σε καλύψει.

Δημοσ.
Μια χαρά είναι και αυτή. Αφού δεν ενδιαφέρεσαι για παιχνίδια, οποιαδήποτε σχετικά σύγχρονη κάρτα με καλό ramdac και μνήμη από 128ΜΒ και πάνω νομίζω πως θα σε καλύψει.

Ε να...αυτα μου λες και μπερδευομαι:) ramdac???????? Βασικα οι καρτες agp που κοιταω διαφερουν σε chipset....( ????).....και μνημη! Ατι να παρω ή nvidia?

Δημοσ.

Noμίζω πως άδικα αγχώνεσαι. Δύσκολα θα συναντήσεις πια ανεπαρκή ramdac. Τα chipset των καρτών που έχουν προταθεί είναι υπεραρκετά για το autocad. Διαφορές θα συναντήσεις μόνο στα παιχνίδια, αλλά αυτό δε σε απασχολεί. Αν προηγουμένως, με τον επεξεργαστή και τη μνήμη που έχεις, έκανες καλά τη δουλεία σου, θα την κάνεις και τώρα.

Μόνο εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου. Προσδιόρισες ως ζητούμενο την ανάγκη μιας κάρτας με dvi ικανή να δουλεύει σε ανάλυση μικρότερη από 1280*1200 και σε δίαυλο χ4. Σου προτάθηκαν κάποιες, βρήκες και μία άλλη. Από αυτές θα επιλέξεις με κριτήριο την τιμή, την εκτίμηση σου για τις εταιρείες, το συνοδευτικό λογισμικό κλπ.

Μόνο θυμήσου μετά την αγορά να μας πεις πως πήγαν τα πράγματα.

Και να θυμάσαι, οι συμβουλές είναι "δωρεάν", αλλά το κόστος το πληρώνει αυτός πο τις ακολουθεί.

Δημοσ.

αγχος υπαρχει διοτι υπαρχει σχετικη αγνοια! Επισης δεν θα ηθελα να παρω κατι το οποιο δεν θα μου κανει. Ευχαριστω για τις συμβουλες. Η καρτα που θα παρω θα ειναι προφανως μια απο αυτες τις 2-3 που ειπαμε. Εννοειται οτι θα σας πω για την τελικη επιλογη και για τα αποτελεσματα που θα εχω. Και μια τελευται ερωτηση.....το dvi θα βελτιωσει την ποιοτητα εικονας?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...