plakil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Λεω να αλλαξω motherboard και εχω την εξης ερωτηση...... Ειναι socket-478 agp......αυτο σημαινει πως και η καινουρια πρεπει να ειναι ocket -478??? Και αν οχι...συμφωνα με ποια κρητιρια θα πρεπει να διαλεξω την καινουργια motherboard εκτος του οικονομικου? Ευχαριστω!!!
hexadecimal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μονο mobo θελεις να αλλαξεις??? τετοιο θα ψαξεις να βρεις στην αγορα (socket 478-agp)...Αν και ισως δυσκολευτεις αρκετα να την βρεις.
@topos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Λεω να αλλαξω motherboard και εχω την εξης ερωτηση......Ειναι socket-478 agp......αυτο σημαινει πως και η καινουρια πρεπει να ειναι ocket -478??? Και αν οχι...συμφωνα με ποια κρητιρια θα πρεπει να διαλεξω την καινουργια motherboard εκτος του οικονομικου? Ευχαριστω!!! 478 ειναι το socket του επεξεργαστη σου...Οποτε εαν αλλαξεις και αυτον, βαζεις οτι mobo θελεις αρκει να εχει το ιδιο socket με τον καινουργιο επεξεργαστη...
plakil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Ελεγα να αλλαξω μονο μητρικη.....αλλα απο τι καταλαβαινω....πρεπει να γινει αλλαγη και επεξεργαστη.....διοτι αλλιως θα πρεοει να βρω μητρικη socket -478 agp....που απο τι λετε ειναι δυκολο! Και ολα ξεκινησαν απο το οτι ηθελα να αλλαξω καρτα γραφικων! Και καταληξαμε σε αλλαγη επεξεργαστη-μητρικης-καρτας γραφικων.....ειναι δυνατον????
mpentenis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 478 briskeis, alla dyskola.egw me to zori brika mia Asrock, me AGP, sta 70 eyro...paizei kai asus sta 150 (den ta edina...)
hexadecimal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Ελεγα να αλλαξω μονο μητρικη.....αλλα απο τι καταλαβαινω....πρεπει να γινει αλλαγη και επεξεργαστη.....διοτι αλλιως θα πρεοει να βρω μητρικη socket -478 agp....που απο τι λετε ειναι δυκολο! Και ολα ξεκινησαν απο το οτι ηθελα να αλλαξω καρτα γραφικων! Και καταληξαμε σε αλλαγη επεξεργαστη-μητρικης-καρτας γραφικων.....ειναι δυνατον???? Δεν σου λεμε να τα αλλαξεις ολα... Σου ειπα οτι θα ζοριστης να βρεις τετοια μητρικη σημερα μετα απο 3 χρονια. Η μητρικη που εχεις τωρα σου χαλασε ή δεν εχει agp? Αν εχει και υποστηριζει το χ8 τοτε δεν θα εχεις κανενα απολυτος προβλημα να πας και καρτα γραφικων την ταξης της 7600gt...
plakil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δεν σου λεμε να τα αλλαξεις ολα...Σου ειπα οτι θα ζοριστης να βρεις τετοια μητρικη σημερα μετα απο 3 χρονια. Η μητρικη που εχεις τωρα σου χαλασε ή δεν εχει agp? Αν εχει και υποστηριζει το χ8 τοτε δεν θα εχεις κανενα απολυτος προβλημα να πας και καρτα γραφικων την ταξης της 7600gt... Φιλε μου....η μητρικη μια χαρα ειναι και ειναι 4χ! Απλα ηθελα να αλλαξω καρτα γραφικων! Θελω μια καινουργια καρτα γραφικων...με dvi, και η συζητηση με οδηγησε στο αν σηκωνει η μητρικη μου μια καινουργια καλη καρτα γραφικων! Αν ναι μπορειτε να μου προτεινετε καμια? thanksss η μητρικη που εχω τωρα εχει agp οπως ειπα 4χ! Τι παραπανω κανει η 8χ??
sa1901 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=asrock+P4I65&sp_catcode=SKROUTZ Aυτήν αγόρασα πριν καμιά δεκαριά μέρες από Infoworld. Mε 47 ευρώ κάνεις μία χαρά την δουλειά σου.
@topos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Πες τι καρτα γραφικων εχεις ηδη και ποσα χρηματα διαθετεις... (Αν ψαχνεις για κατι καλυτερο απο 7600gs δεν νομιζω πως πολυαξιζει το κοπο σε agp4x..)
plakil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Πες τι καρτα γραφικων εχεις ηδη και ποσα χρηματα διαθετεις...(Αν ψαχνεις για κατι καλυτερο απο 7600gs δεν νομιζω πως πολυαξιζει το κοπο σε agp4x..)[/quote Εχω την g force4 mx 440 ειναι agp χ4. Ο βασικος λογος που θελω να την αλλαξω ειναι διοτι δεν εχει dvi, και γιατι με το που αλλαξα οθονη αρχισε να σερνει. Η 7600gs που μου προτεινεις ειναι 8χ?? Διαθετω περιπου 100 ευρω.
agpr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Aν πάρεις κάρτα agp x8 και την βάλεις σε agp x4 δε θα έχεις καμμία ιδιαίτερη απώλεια. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις μητρική, εκτός αν θέλεις να βάλεις κάρτα pci express.
plakil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Aν πάρεις κάρτα agp x8 και την βάλεις σε agp x4 δε θα έχεις καμμία ιδιαίτερη απώλεια. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις μητρική, εκτός αν θέλεις να βάλεις κάρτα pci express. Δεν με ενδιαφερει να ειναι pci. Αφου η μητρικη μου ειναι agp ας παρω μια agp καρτα. Το θεμα ειναι να εχω το αποτελεσμα που θελω. Δηλαδη να παιζει η οθονη καλα σε μια αναλυση 1600χ 1050 κανι να μην σερνουν ταινιες κτλ. Τελικα να προτιμισω καρτα 4χ ή 8χ?
agpr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 H διαφορά είναι μετρήσιμη, αλλά αμελητέα και έχει να κάνει μόνο με παιχνίδια. Στη θέση σου θα έπερνα την κάρτα χ8, χωρίς να αλλάξω μητρική.
@topos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δεν νομιζω πως και να θελεις μπορεις πια να βρεις καρτες agp4x.... 1600χ1050 wide πηραμε?Κοιταξε να δεις φιλε μου,εαν θελεις να παιζεις καινουργια παιχνιδακια σε αυτην την αναλυση δεν σε φτανουν τα 100 ευρω...Πας στα 180+ αυτοματος(7600gt,850χτ κτλ).Τοτε ομως ισως να μην μπορει να ακολουθησει το υπολοιπο σου συστημα.Και το 4x νομιζω πως θα σου κοψει εστω και απο τις εν λογο καρτουλες.. Τωρα εαν δεν πολυασχολεισαι με παιχνιδια,ολα θα στα κανει μια χαρα μια 7600gs που βγαινει στα ~120(προσωπικα αυτη προτεινω εαν εχεις <pentium2400.Kαι μαλλον για να εχεις 4x..)
Kerk Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δύο αρκετά καλές και οικονομικές λύσεις είναι οι εξής: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519478 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510518 Αλλιώς πας για πιο ακριβές υλοποιήσεις (>150€) Φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.