Προς το περιεχόμενο

Hol Easy Voice

morpheous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalhspera,

molis me piran thl apo thn HOL k mou eipan oti mou prosferoun 350 lepta dorean xrono omilias se astika k kinita xoris KANENA periorismo sto xroniko perithorio pou prepei na ta teleiwsw alla k xwris KAMIA oikonomiki epivarinsi...

exei lavei kaneis apo sas kanena paromoio thl h akoma kalytera exei xrhsimopoihsei kaneis sas th prosfora?

thanks

Δημοσ.

Ναι με ειχαν παρει και μενα τηλεφωνο για 5 ωρες δωρεαν κλησεις και ηδη της χρησιμοποιω.............

Δημοσ.

Παιδιά εσείς που είστε συνδρομητές σταθερής HOL, πώς τη κρίνεται από άποψη τιμολογίου? Συμφέρει σε σύγκριση με τον ΟΤΕ? Επειδή σκέφτομαι να βάλω το φοιτητικό adsl της HOL που θέλει και προεπιλογή τη σταθερή τηλεφωνία HOL. Αξίζει?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

και εγώ τις χρησιμοποιώ ήδη. Και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος απο την ποιότητα της γραμμής.

Τηλεφωνικώς μου είπαν ότι θα βάλουν 10ευρω στον λογαριασμό μου για τα ξοδεύω σε κλήσεις. Μετά διαπίστωσα ότι έβαλαν μόνο 7. Δεν ξέρω γιατί?

Επίσης δεν μπορώ να δω πόσα ευρω μου έχουν απομείνει απο αυτά τα 7. Ενω στην αρχή υπήρχε το υπόλοιπο στην καρτέλα όπου διαχειρίζεσαι τις κλήσεις (μέσα απο το site της hol) τώρα δεν εμφανίζεται το υπόλοιπο πουθενά. Σας έχει τύχει και εσάς?

Δημοσ.
και εγώ τις χρησιμοποιώ ήδη. Και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος απο την ποιότητα της γραμμής.

Τηλεφωνικώς μου είπαν ότι θα βάλουν 10ευρω στον λογαριασμό μου για τα ξοδεύω σε κλήσεις. Μετά διαπίστωσα ότι έβαλαν μόνο 7. Δεν ξέρω γιατί?

Επίσης δεν μπορώ να δω πόσα ευρω μου έχουν απομείνει απο αυτά τα 7. Ενω στην αρχή υπήρχε το υπόλοιπο στην καρτέλα όπου διαχειρίζεσαι τις κλήσεις (μέσα απο το site της hol) τώρα δεν εμφανίζεται το υπόλοιπο πουθενά. Σας έχει τύχει και εσάς?

Βάζουν 3 ευρώ μόλις ανοίξουν το λογαριασμό και 7 ευρώ ακόμα όταν γίνει η προεπιλογή . Σύνολο 10

Δημοσ.

oti na nai h hol...

afou perase mia vdomada k den eixa lavei kamia eidopoihsh (eno ypotithete oti tha lamvana se 2 meres) tous pira thl k mou eipan oti den yparxei kamia aitisi gia th grammh mou!!

na thn xerode thn yphresia tous...

kala krasia...

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...