Pink_Panther Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Deite kai tis 8ermokrasies tou sistimatos, an zoristei to sistima kanei epanekinish.
asmilon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Τι εννοεις να καταγραψεις τα αποτελεσματα? Αν σου βγαλει error δε θα σου χρησιμευεσει σε τιποτα το Log, απλα δοκιμασε μετα μια μια τις μνημες σου, να δεις ποια τα "εφτυσε". Πατα καποιο F-κατι που λεει κατω το προγραμμα να δεις αν στις επιλογες του σου δινει την δυνατοτητα για save log...
pusher Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Deite kai tis 8ermokrasies tou sistimatos, an zoristei to sistima kanei epanekinish. Μπα! 'Ολα μια χαρά απο θερμοκρασίες. Πάντως σε ευχαριστώ για την υπενθύμιση. Kανεις File->Open στο Nero Burning ROM, επιλεγεις το ISO σου και μετα το καις... Νομιζω παιζει μονο σε CD αν θες δοκιμασε και το DVD. Μετα απλα κανεις Boot απο CD και το αφηνεις να τρεξει για μιση με μια ωρα τουλαχιστον και προσεχεις αν σου βγαλει καποιο error. Αν σου βγαλει σημαινει οτι εχει προβλημα μια μνημη σου... Τι εννοεις να καταγραψεις τα αποτελεσματα? Αν σου βγαλει error δε θα σου χρησιμευεσει σε τιποτα το Log, απλα δοκιμασε μετα μια μια τις μνημες σου, να δεις ποια τα "εφτυσε". Πατα καποιο F-κατι που λεει κατω το προγραμμα να δεις αν στις επιλογες του σου δινει την δυνατοτητα για save log... Από το πρώτο σου post που έχω κάνει QUOTE νόμιζα ότι έπρεπε να στηθώ για μια ώρα και να κοιτάζω την οθόνη μήπως βγάλει κανένα error! Απ' ότι καταλαβαίνω από το τελευταίο σου post όταν εντοπίσει πρόβλημα σταματάει εκεί. Μία ερώτηση μόνο ακόμη: Πώς καταλαβαίνω ότι το test έχει φτάσει στο τέλος; Γιατί αν έχω καταλάβει καλά μέχρι τώρα τρέχει συνέχεια μέχρι τη στιγμή που θα το σταματήσει ο χρήστης. edit: Έχω μία μνήμη
asmilon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μπορεις να το αφησεις να τρεχει οση ωρα κρινεις εσυ φιλε μου Μολις τελειωσει ολα τα τεστ τα επαναλαμβανει ξανα και ξανα σε loop, επειδη σε μερικες περιπτωσεις μπορει να μην σου βγαλει error με την ολοκληρωση του πρωτου τεστ. Οποτε το αφηνεις τουλαχιστον μιση με μια ωρα (καποιοι λενε και παραπανω, αλλα πιστευω στις πιο πολλες περιπτωσεις ειναι αρκετο να δεις αν εχει προβλημα) και αν δε δεις καποιο προβλημα εισαι ΟΚ με την μνημη σου...
pusher Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις asmilon! Θα το τρέξω μάλλον αύριο και θα ενημερώσω για τις εξελίξεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.