Προς το περιεχόμενο

Μου κάνει επανεκκίνηση το Pc από μόνο του

jay_k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΕΝΑ ΔΙΚΤΙΑΚΟ Game ΜΕΣΩ Internet ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΟ Pc ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!

Δημοσ.

Σου κανει επανεκκινηση μονο οταν πας να τρεξεις το συγκεκριμενο παιχνδι η και σε αλλες φασεις? Εχεις κανει ελεγχο για ιους? Εχεις καποιο firewall? Πως συνδεεσαι στο Ιντερνετ?

Δημοσ.

με adsl συνδέομαι,και τα firewall τα απενεργοποιώ.Έψαξα και για ιούς αλλά δεν βρήκε τίποτα.Δεν ξέρω τι να κάνω!

Μόνο όταν παίζω το συγκεκριμένο παιχνίδι γίνεται αυτό.Πάντως δεν δοκίμασα να παίξω και καποιο άλλο στο internet

Δημοσ.

Eννοουσα αν στο κανει και γενικα στα Windows αν το αφηνεις αρκετη ωρα ανοιχτο περα απο το συγκεκριμενο παιχνιδι... Με ποιο προγραμμα εκανες ελεγχο για ιους? Το φανταστηκα οτι συνδεεσαι με adsl το θεμα ειναι με ρουτερ η μοντεμ...

Αν στο κανει μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι τοτε ψαξε για ενημερωμενη εκδοση για την καρτα γραφικων σου και καποιο patch για αυτο το παιχνιδι. Ποιο ειναι? Το εχεις αυθεντικο?

Δημοσ.

με router συνδέομαι.το medal of honnor είναι,και μου το κάνει μονο στο παιχνίδι αυτο.Το nod32 έχω για antivirus.Λέω μήπως εχουν καποιο πρόβλημα τα windows.Το παιχνίδι γνήσιο είναι.Λές να ψάξω για κάποιο pach?

Δημοσ.

Ποιο απο ολα τα Medal εχεις?Εδω μπορεις να βρεις αναλογα το παχνιδι σου το καταλληλο patch

http://medalofhonor.filefront.com/

Ποια καρτα γραφικων εχεις? Μηπως θελει και αυτη καποια αναβαθμιση...

Εχεις το Service Pack 2 και γενικα ολα τα updates στο μηχανημα σου?

Δημοσ.

Το είχα ποστάρει και σε άλλο thread αλλά χωρίς ανταπόκριση. Ελπίζω τώρα να βρεθεί κάποιος να με διαφωτίσει. Το πρόβλημα εμφανίστηκε και σήμερα! Κάτι ρύθμιζα στο μtorrent εκείνη τη στιγμή. Μετά την επόμενη εκκίνηση έλαβα το γνωστό μήνυμα:

criticalerrorzq7.jpg

Μήνυμα από αρχικό thread:

Τώρα τελευταία το pc μου τερματίζει απότομα και απροειδοποίητα τη λειτουργία του, ευτυχώς όμως όχι και τόσο συχνά. Ο "απότομος τερματισμός" της λειτουργίας του υπολογιστή γίνεται πάντα όταν πάω να κάνω κάποια ενέργεια. Την τελευταία φορά ενώ η σύνδεση με το internet είχε διακοπεί χωρίς λόγο (δε ξέρω αν έχει καμία σχέση) ενώ έκλεινα μία καρτέλα στο DC++ με το που έκανα το κλικ για να κλείσει (η καρτέλα), ο υπλογιστής έσβησε και έκανε restart. Τις άλλες φορές δε θυμάμαι τι έκανα αλλά πάντα (3 - 4 φορές έχει γίνει το απρόσμενο shut down σε διάστημα ενός περίπου μήνα) έκανα κάποια ενέργεια και αντί να εκτελεστεί η εντολή μου έκλεισε ο υπολογιστής! Όποιος έχει καμία ιδέα για το τι φταίει ας απαντήσει!

Να αναφέρω ότι τώρα τελευταία το OTENET Security Kit εντοπίζει τον ιό Win.32.Trojan.Downloader στο σύστημά μου. Τον διαγράφω (ή τον βάζω σε καραντίνα) και μετά από λίγο καιρό ξαναεμφανίζεται.

win32gx4.jpg

Νομίζω όμως ότι οι απότομοι τερματισμοί συνέβαιναν και πριν τον πρώτο εντοπισμό του ιού. επομένως δεν είμαι απολύτος σίγουρος αν ιός και τερματισμοί σχετίζονται!

Δημοσ.

Θα σου προτεινα φιλε μου να δοκιμασεις με καποιο αλλο A/V σε Ασφαλη Λειτουργια για να καθαρισεις τον ιο σου. Εννοειται σβηνεις το ενα antivirus για να βαλεις το αλλο.Κλασσικα προτεινω το Kaspersky που εχω μεινει υπερικανοποιημενος....

Επισης αν πιστευεις οτι σου εκανε αυτα και πριν τον ιο τρεξε ενα memtest να δεις αν παιζει κατι υποπτο με τις μνημες σου...

Δημοσ.

Κανένα link με οδηγίες για το memtest; Μπορώ να το κάψω και σε DVD, έτσι; (Επειδή έχω επανεγγράψιμο για να μην χαλάσω τζάμπα ένα CD).

Δημοσ.

Kανεις File->Open στο Nero Burning ROM, επιλεγεις το ISO σου και μετα το καις... Νομιζω παιζει μονο σε CD αν θες δοκιμασε και το DVD.

Μετα απλα κανεις Boot απο CD και το αφηνεις να τρεξει για μιση με μια ωρα τουλαχιστον και προσεχεις αν σου βγαλει καποιο error. Αν σου βγαλει σημαινει οτι εχει προβλημα μια μνημη σου...

Δημοσ.
Kανεις File->Open στο Nero Burning ROM, επιλεγεις το ISO σου και μετα το καις... Νομιζω παιζει μονο σε CD αν θες δοκιμασε και το DVD.

Μετα απλα κανεις Boot απο CD και το αφηνεις να τρεξει για μιση με μια ωρα τουλαχιστον και προσεχεις αν σου βγαλει καποιο error. Αν σου βγαλει σημαινει οτι εχει προβλημα μια μνημη σου...

Υπάρχει τρόπος να καταγράψω τα αποτελέσματα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...