Inzaghi1983 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε. είδα τον τελευταίο καιρό πως έχετε βοηθήσει πολυ κοσμο και σκεφτηκα πως θα μπορουσατε να βοηθησετε και εμενα με το προβλημα μου Ολα αρχιζουν οταν εχα αρχειο VΒR δεν επεξεργαζεται με VIRTUALDUB και χρειαζεται NANDUB. Μετα τη μετατροπη σε MPEG4v2, δεν αναγνωριζεται απο τη συσκευη μου (ενα AMSTRAD DVD-MPEG4 DX3092) ενω κασνονικα η συσκευη αναγνωριζει MPEG4. Φυσικα οπως καταλαβαινετε ολα αυτα τα κανω για ενσωματωση υποτιτλων γιατι δεν υπαρχει αντιστοιχο firmware για το μοντελο αυτο. Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα για να ενσωματωνω υποτιτλους σε αρχεια με VΒR χωρις προβλημα στον ηχο??? Η να παρω τον ηχο απο το αρχειο μου καπως, να ενσωματωσω τους υποτιτλους χωρις ηχο και να τον ξαναβαλω απο πανω καπως????? Περιμενω τη βοηθεια σας παιδες...
kastel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε.είδα τον τελευταίο καιρό πως έχετε βοηθήσει πολυ κοσμο και σκεφτηκα πως θα μπορουσατε να βοηθησετε και εμενα με το προβλημα μου Ολα αρχιζουν οταν εχα αρχειο VΒR δεν επεξεργαζεται με VIRTUALDUB και χρειαζεται NANDUB. Μετα τη μετατροπη σε MPEG4v2, δεν αναγνωριζεται απο τη συσκευη μου (ενα AMSTRAD DVD-MPEG4 DX3092) ενω κασνονικα η συσκευη αναγνωριζει MPEG4. Φυσικα οπως καταλαβαινετε ολα αυτα τα κανω για ενσωματωση υποτιτλων γιατι δεν υπαρχει αντιστοιχο firmware για το μοντελο αυτο. Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα για να ενσωματωνω υποτιτλους σε αρχεια με VΒR χωρις προβλημα στον ηχο??? Η να παρω τον ηχο απο το αρχειο μου καπως, να ενσωματωσω τους υποτιτλους χωρις ηχο και να τον ξαναβαλω απο πανω καπως????? Περιμενω τη βοηθεια σας παιδες... Αντί του NanDub χρησιμποίησε το VDub mp3 freeze που είναι ολόιδιο με το VirtualDub
Inzaghi1983 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Το ξέρω, το δοκιμασα και αυτό. Προβλημα με συγχονισμο ηχου και εικονας δεν εχω, εχω ομως πλεον προβλημα συγχονισμου με τουσ υποτιτλους, ενω κανονικα αν ειναι σε ξεχωριστα αρχεια υποτιιτλοι και ταινια, δεν εχω κανενα. Καμια άλλη βοηθεια?????????
kastel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Εδώ παίζουν πολλά σενάρια. Πρώτον για να δεις αν οι υποτίτλοι σου είναι συγχρονισμένοι θα το δεις μόνο με το Subtitle Workshop και όχι με player. Αν τελικά είναι συγχρονισμένοι σίγουρα είναι πειραγμένες οι ρυθμίσεις από το VirtualDub ή υπάρχει ασυμβατότητα αρχείου και προγράμματος (συχνό φαινόμενο). Αν ο σκοπός σου είναι τα αρχείο σου να το κάνεις DVD χρησιμοποίησε ή το WinAvi Video Converter ή το ConverteXtoDVD.
Inzaghi1983 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Oι υποτιτλοι ειναι συγχονισμενοι κανονικά και με το Vdub Mp3 Freeze εχω αρκετα μεγαλη αποκλιση ηχου απο τους υποτιτλους και δεν ξερω τι να κανω. Τα αρχεια θελω να τα κανω avi με υποτιτλους απλα για να μπορω να τα βλεπω στο καινουργιο μου DIVX DVD-PLAYER οποτε ο σκοπος μου ειναι απλα να ενσωματωσω τους υποτιτλους στην ταινια και τιποτε αλλο. Το Winavi Video Converter το χω και ειναι αρκετα καλο αλλα...: 1) δεν ξερω πως να καψω σε DVD την ταινια που κανω DVD γιατι με το ΝΕΡΟ δεν μπορω. 2) δεν ξερω αν μπορω να κανω απλη ενσωματωση υποτιτλων στην ταινια μου. Αυτο με τις ρυθμισεις που ειπες πως αλλάζει? Τι μπορω να κανω? Ρωταω γιατι πάνω από τις μισες μου ταινιες εχουν VBR και αλλιως θα αναγκαζομαι να τις βλεπω χωρις υποτιτλους. Καμια αλλη βοηθεια???????
kastel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Ενσωμάτωση υποτίτλων μπορείς να κάνεις και με το WinAvi χωρίς να είναι απαραίτητο να γίνει DVD. Πρώτη κίνηση απλώς να έχεις εγκατεστημένο το VobSub. Μετά βάζεις τους υποτίτλους με το avi στον ίδιο φάκελο και με κονό όνομα (abc.avi & abc.srt). Ανοίγεις το WinAvi, πατάς avi και είσαγεις το αρχείο της ταινίας, επιλέγεις που θα το αποθηκεύσεις και OK. Τους υποτίτλους θα τους ενσωματώσει αυτόματα και το αρχείο θα παραμείνει avi.
Inzaghi1983 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Απλα το προβλημα ειναι οτι ΑΝ το αρχειο μου ειναι VBR, τοτε και παλι εχω προβληματα ηχου. Αυτο ρωταω...πως μπορει να γινει να εχω κανονικο ηχο χωρισ κα8υστερηση η οτιδηποτε αλλο που να συμβαδιζει με υποτιτλους και να ΜΗΝ ειναι MPEG4v2????? Υπαρχει κατι σχετικο να με κατατοπισεις?
kastel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Το WinAvi είναι συμβατό με VBR αρχεία. Μια δοκιμή κάνε. MPEG4v2 είναι ο codec που χρησιμοποιεί το NanDub για να κάνει κωδικοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.