gboy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 παιδια βαζω το avi και τους υποτιτλους οπως δειχνει στον οδηγο αλλα τελικα δεν τους εμφανιζει?
kastel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Για να εμφανίζονται θα πρέπει να τους ενεργοποιείς κατά την αναπαραγωγή του DVD από τον player αφού με το ConvertX οι υπότιτλοι δεν ενσωματώνονται πάνω στην ταινία. Εναλλακτικά χρησιμοποίησε το WinAvi Video Converter (με αυτό οι υπότιτλοι ενσωματώνονται πάνω στην ταινία)
gboy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Για να εμφανίζονται θα πρέπει να τους ενεργοποιείς κατά την αναπαραγωγή του DVD από τον player αφού με το ConvertX οι υπότιτλοι δεν ενσωματώνονται πάνω στην ταινία. Εναλλακτικά χρησιμοποίησε το WinAvi Video Converter (με αυτό οι υπότιτλοι ενσωματώνονται πάνω στην ταινία)και πως θα τους δω στο επιτραπεζιο dvd αφου τελιωσω με το convertx? επισης με το WinAvi και το VobSub οταν ξεκιναει την συμπιεση μου εχει μια παρασινη γραμμη απο τη μια ακρη ως την αλλη και μου χαλαει την εικονα.
gboy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 μηπως ο VobSub θελει καποια ρυθμιση οταν φορτωνω να δω μια ταινια σε καποιο player και μπαινει το VobSub μου βγαζει μια πρασινη γραμη διαγωνια στην οθονη?
kastel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Αυτό είναι bug του VobSub. Απενεργοποίησέ το και ενσωμάτωσε τους υποτίτλους με το VirtualDub. Και βλέπουμε.
gboy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Αυτό είναι bug του VobSub. Απενεργοποίησέ το και ενσωμάτωσε τους υποτίτλους με το VirtualDub.Και βλέπουμε. μου εναι λιγο πολυπλοκο αυτο το Virtualdub. υπαρχει κανας ευκολος τροπος να γραψω το avi μαζι με τους υποτιτλους σε μορφη dvd και να το δω στο επιτραπεζιο? to WinAvi μονο με το VobSub συνεργαζεται?
kastel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 To VirtualDub δεν είναι καθόλου πολύπλοκο, δες τον ΟΔΗΓΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VIRTUALDUB: http://kastel71.googlepages.com/home2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.