Προς το περιεχόμενο

Κόψιμο ακατάλληλων σελίδων

strong

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

h erwthsh moy shmera einai : pws mporw na diakopso thn xrhsh kapiwn istoselidwn mesa se ena diktyo?yparxei kapio logismiko?

kirios oi selides poy 8elw na kopsw einai oi akataliles! an kserei kaneis kati as boh8isei!

eyxaristw!!!

Δημοσ.

Ένας τρόπος είναι μέσω του firewall (αρκεί να υποστηρίζει τέτοια λειτουργία, και να του βάλεις και ένα password ώστε να μην μπορεί κάποιος να αλλάξει τις ρυθμίσεις), ρίξε μια ματιά εδώ για κάτι τέτοιο,

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=162891

Δημοσ.

Αυτο που ζητας μπορει να γινει με διαφορους τροπους.Σιγουρα γινεται καθως τετοιο λογισμικο χρησιμοποιουν τα σχολεια για να μην μπαινουν οι μαθητες σε ακαταλληλες σελιδες.Αρχικα αν διαθετεις adsl ρωτα την υπηρεσια σου πχ την otenet,αν γινεται με καποιο τροπο να σου μπλοκαρουν ολο το ευρος των ακαταλληλων σελιδων.Αν τωρα εχεις απλη dialup γραμμη τοτε κοιταξε στο http://www.download.com και στην γραμμη αναζητησης πληκτρολογισε security zone.Θα σου εμφανισει πολλα αξιολογα προγραμματα αλλα freeware και αλλα shareware.Εγω προσωπικα που χρησιμοποιω το zone allarm pro σαν firewall μου δινει την δυνατοτητα να μπλοκαρω οποιες ιστοσελιδες θελω αλλιως δοκιμασε κατι αλλο οπως το security zone manager.Δοκιμασε και πες μου.

Δημοσ.
Apo oti katalava thelei corporate lysi...

dhladh???

nai na valeis tis selides poy 8eleis na kovei!alla einai panpoles!eimai se mia yphresia kai apla yphr3e kroysma kai 8elw na to kopsw giati me piezoyn!

ade na doyme!

Δημοσ.

Oi lyseis aytes paizoun eite meso proxy pou yposthrizei content filtering eite meso firewall (software kai hardware) pou yposthrizei content filtering. Pithanotata yparxoyn kai alles.

Se proxy gia free mporeis na baleis squid se ena linux mixanima kai meta dansguardian (exei kai alla paketa) pou tha kanei kathimerina update stis blacklists. Gia windows den ksero kati free peran apo proxies pou ypostirizoun wordlists tis opoies kaneis esy. Ayto einai xronovoro kai ellipestato.

Pio corporate liseis eina ina pareis enan proxy pou na ypostirizei content filtering meso ypiresias paroxis filtering. Mporei na se mperdepsa ligo sorry...

Gia na pareis mia idea des to kerio firewall me orange filter.

Δημοσ.

Χρησιμοποίησα κάποτε ένα πρόγραμμα που λεγόταν Parental Filter και έκανε δουλειά (απαγόρευε πορνοσάιτς και ιστοσελίδες τζόγου). Ήταν αόρατο για το χρήστη και άνοιγε με συνδυασμό πλήκτρων. Ήταν επίσης free, αλλά νομίζω πως τώρα δεν είναι. Αν σε ενδιαφέρει ψάξε το.

Δημοσ.
Χρησιμοποίησα κάποτε ένα πρόγραμμα που λεγόταν Parental Filter και έκανε δουλειά (απαγόρευε πορνοσάιτς και ιστοσελίδες τζόγου). Ήταν αόρατο για το χρήστη και άνοιγε με συνδυασμό πλήκτρων. Ήταν επίσης free, αλλά νομίζω πως τώρα δεν είναι. Αν σε ενδιαφέρει ψάξε το.

file accipio to dokimasa kai doyleyei!poly kalo programmataki bravo!@!

eyxaristw poly!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...