Προς το περιεχόμενο

Asxetos me kartes! Help me!!

plakil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...μολις πηρα μια καινουρια οθονη LG 204 και προφανως χρειαζομαι και μια καρτα γραφικων( με dvi) για να μπορεσω να χρησιμοποιησω ολες τις δυνατοτητες της οθονης! Η καρτα που εχς ειναι αρχαια....geforce4 MX 440 με αποτελεσμα να μην εχω την ποιοτητα εικονας που θελω...οπως και να σερνουν οι ταινιες που θελω να δς. Τι καρτα θα μου προτεινατε? GAmes δεν παιζω.....και θα διεθετα γυρω στα 100 ευρω.......

thanks for helping me

Δημοσ.

και να προσθεσω.......nvidia h ati? agp h pci? Μνημη??? Με αλλα λογια οπωs καταλαβαινετε χρειαζομαι πραγματικα βοηθεια!!!

Προκεται να χρησιμοποιω αναλυση 1680χ1050 αν λεει αυτο κατι :)

Δημοσ.
και να προσθεσω.......nvidia h ati? agp h pci? Μνημη??? Με αλλα λογια οπωs καταλαβαινετε χρειαζομαι πραγματικα βοηθεια!!!

Προκεται να χρησιμοποιω αναλυση 1680χ1050 αν λεει αυτο κατι :)

Koιτα,για να ειχες πανω geforce4 MX 440 δεν τιθεται ζητημα...Agp θα εχεις...Αυτο που ειναι προς συζητηση ειναι εαν ειναι η θυρα σου επι 4 η επι 8...

Ριξε μια ματια στα topics γiα αγορα agp καρτα γραφικων.Περιληπτικα 6800/7600gs/7600gt παιζουν...Απο 100 εως 180 ευρω.

Ριξε μια ματια και στο τροφοδοτικο σου και πες μας τι ειναι...(παιζει να μην "σηκωνει" την καινουργια καρτα και να θελει και αυτο αλλαγη.)

Δημοσ.
Koιτα,για να ειχες πανω geforce4 MX 440 δεν τιθεται ζητημα...Agp θα εχεις...Αυτο που ειναι προς συζητηση ειναι εαν ειναι η θυρα σου επι 4 η επι 8...

Ριξε μια ματια στα topics γiα αγορα agp καρτα γραφικων.Περιληπτικα 6800/7600gs/7600gt παιζουν...Απο 100 εως 180 ευρω.

Ριξε μια ματια και στο τροφοδοτικο σου και πες μας τι ειναι...(παιζει να μην "σηκωνει" την καινουργια καρτα και να θελει και αυτο αλλαγη.)

Μολις διαβασα το manual tou mainboard....4χ ειναι!!! Ειναι περιορισμος αυτος?

Δημοσ.

πρεπει να ειναι agp ειπαμε.....οκ...αλλα να ειναι nvidia ή ati??? Ποια αλλα χαρακτηριστικα του τροφοδοτικου πρεπει να τσεκαρω για να δω αν σηκωνει καινουργια καρτα? SOcket μηπως? Eιναι socket 478...με μια slot 4xagp!

Δημοσ.
posa watt einai? ama eisai 400 PRAGMATIKA tote eisai ok... ti marka einai?[/QU

processor supports 400/533 MHz.....

cpu intel 4 pentium 2.53GHz

τα watt...den ta vrika!:)

Δημοσ.

τελικα μπορω να παρω οπιαδηποτε agp καρτα γραφικων? Απλα να ειναι 4χ? Τι μειονεκτημα θα εχει σε σχεση με μια 8χ? Με ραμ 1 γιγα λετε να εχω προβλημα? Εχω μπερδευτει λιγο,,,,,,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...