Blackman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Τα πράγματα είναι ως εξής... μαζευτήκαμε μία παρέα παιδιά και στον χαβαλέ μας πάνω πήραμε απόφαση να κάνουμε μία low badget ταινία... δηλαδή ότι μπορούμε...έτσι για το ψώνιο...χεχε Δεν ξέρω τι θα βγει...δεν ξέρω αν είναι καλό ...δεν ξέρω αν τελειώσει. Η αρχή έχει γίνει σωστά μέχρι στιγμής... καθότι το σενάριο είναι έτοιμο (στο μεγαλύτερο μέρος) και είναι έτοιμο να περάσει τις αντίστοιχες επιτροπές(αυτό απλά για να καλυφτούμε σε περίπτωση αντιγραφής). Δεν το κάνουμε για κάποιο οικονομικό ώφελος ή κάτι τέτοιο, αφού απλά θα αφιερώνουμε τον ελέυθερο χρόνο μας για κάτι απλό. Η μεγάλη παρέα θα είναι το καστ...οι καμερες...το μοντάζ...όλα εμείς. Ως πρώτη σκέψη είναι αυτό το επιχείρημα να διατεθεί free στο ιντερνετ... αλλά έχουμε δρόμο μέχρι εκεί. Ο λόγος που ανοίγω αυτό το thread είναι απλά ο εξής... Μία ταινία χρειάζεται μουσική...οπότε αν θέλουμε εμείς να την διαθέσουμε στο κοινό άνετα, δεν πρέπει να μπλεχτούμε σε θέματα αδειών χρήσης κλπ. (αφού για την πλάκα μας γίνεται). Οπότε, παρακαλείται όποιος ενδιαφέρετε και φτιάχνει μουσική (ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ) και θα γούσταρε να ακουστεί η μουσική του σε αυτό που θα φτιάξουμε να επικοινωνήσει μέσω PM μαζί μου και θα έρθω άμεσα σε επικοινωνία. Φυσικά όποιος στείλει μην περιμένει να κερδίσει τίποτα παραπάνω από το να ακουστεί το κομμάτι (ολόκληρο ή μερος αυτού) μέσα στην ταινία. Όπως ανέφερα δεν με νοιάζει το είδος... αλλά στο μυαλό μου (καθότι εγώ θα εμπλουτίσω το μουσικό μέρος) χρειάζομαι σίγουρα...hiphop, rnb, hard rock, metal, alternative, uplifting, punk, electro όποιος στείλει του λέω από τώρα ένα μεγάλο ευχαριστώ. υ.γ. Περισσότερες διευκρινήσεις μέσω PM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.