yannis27gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Είδα χτες την ταινία (πολύ καλή) αλλά μου έμεινε μια απορία: Στην αρχή που κάθονται στο τραπέζι να φάνε οικογενειακώς, ο αδερφός του ήρωα λέει ένα ανέκδοτο και ο ήρωας δεν τον αφήνει να το τελειώσει. Το ανέκδοτο είναι το εξής: Τι βγαίνει αν ενώσουμε ένα γκέι εσκιμώο με ένα μαύρο; Ξέρει κανείς; ;-)
john1987 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μπροστα στο break-up το derailed ειναι αριστουργημα! Γενικα ολες οι τελευταιες ταινιες της Ανιστον ειναι η μια χειροτερη της αλλης...
tzinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 ego den katalabaino pos exei ginei toso cool kai mourh o vince vaugn kai olo tou to pareaki. Milame prepei na einai o pio atalantos "komikos". Monh tainia pou diaskedasa me auton htan to wedding crashers
Guerriero4 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 mia xara itan i tainia afiste to farmaki
yannis27gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Re, sta kommatia h tainia. To ANEKDOTO kserei kaneis pos teleionei? Auto thelo na matho!! :|
asmilon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μπορεις να μας πεις ακριβως πως το ελεγε στα αγγλικα? Λογικα θα ειναι καποιο λογοπαιγνειο...
tarrasque Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 What do you get when you cross a gay Eskimo with a black? A snow blower that doesn't work.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 ego den katalabaino pos exei ginei toso cool kai mourh o vince vaugn kai olo tou to pareaki. Milame prepei na einai o pio atalantos "komikos". Monh tainia pou diaskedasa me auton htan to wedding crashers Επ! Τι έχει το υπόλοιπο παρεάκι;! Οι άλλοι μια χαρά είναι. Δε σου αρέσει δηλαδή ο Will Ferrell ή ο Steve Carell; Άντε και ο Ben Stiller έχει την πλάκα του. Τώρα που το σκέφτομαι, και ο vv δεν είναι πολύύύ κακός. Απλά είναι λίγο overrated...
tzinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 o will ferrel exei plaka, o steve carrell einai gamatos eidika sto office, akoma den exo dei to 40yr old virgin. To anchorman den mou arese. basika ego gia pareaki den hksera aytous, ton VV kai ton Jon Favreau enousa, aytoi oi 2 mou th spane.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 σημείωση: προσωπικά το 40 years old virgin δε μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ! Μιλάμε σε σημείο που βαρέθηκα και το έκλεισα, κάτι που δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου. Έχω δει πολλές ηλίθιες ταινίες μέχρι το τέλος μόνο και μόνο γιατί δε θέλω να την σταματάω. Το Anchorman μου άρεσε απείρως περισσότερο. Απορώ πως έγινε διάσημο το 40 και όχι το anchor. Μάλλον επειδή στον τίτλο έχει το "virgin". Βέβαια, αν τα γούστα σου συμβαδίζουν με των περισσοτέρων, μπορεί και να το βρεις αστείο το 40. Ποτέ δεν ξέρεις. Μάλλον εγώ είμαι ο περίεργος. Και να σκεφτείς ότι πήγα να το δω, ενώ ήμουν σε φάση "θα δω την μοναδική ταινία που έγινε ευρέως γνωστή στην Ελλάδα από εκείνη την παρέα που μου αρέσει. Λογικά θα είναι και η καλύτερη!", αλλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.