kesogdem Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέχρι πρίν λίγο καιρό δίνοντας το username μου στήν αναζήτηση->εξελιγμένη αναζήτηση τού forum μού εβγαζε μιά λίστα μέ τά θέματα πού ειχα ξεκινήσει εγώ καί ετσι μπορούσα καί τά παρακολουθούσα. Τελευταία οταν τό επιχειρώ πέρνω τό μύνημα 1. Μας συγχωρείτε - Δε βρέθηκαν λέξεις που να ταιριάζουν. Παρακαλώ δοκιμάστε με κάποιους άλλους όρους αναζήτησης. Τί συμβαίνει ;;;;;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Πάτα το παρακάτω link: [click me]
alexb_10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Η μπορείς στην αρχική σελίδα των φόρουμ, να κάνεις κλικ στο όνομά σου και εκεί σου βγάζει επιλογές για σένα.
asmilon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Επισης αν κανεις κλικ εδω: http://www.insomnia.gr/vb3/subscription.php?do=viewsubscription μπορεις να δεις καθε θεμα που παρακολουθεις... Απλα και ομορφα ;-)
kesogdem Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Αγαπητέ φίλε paredwse.Ποτέ δέν υπέθεσα οτι τά θέματά μου εχουν διαγραφεί (αν καί δέν θά μέ πείραζε γιατί τίς λύσεις πού ζήτησα τίς πήρα καί ευχαριστώ ολους γι αυτό) Ερωτώ πώς μπορώ νά παρακολουθώ ενα καινούργιο θέμα μου μέ ποιούς χειρισμούς δηλαδη μπορώ νά ανοίγω τό θέμα αυτό κατευθείαν χωρίς νά χρειάζεται νά τό ψάχνω στά forums.Σήμερα π.χ μέ στήν αναζήτηση->εξελιγμένη αναζήτηση->kesogdem μού εμφάνισε μόνο τό θέμα πού σήμερα συζητάμε.Τά παλιώτερα θέματα αυτά πού οντως βρήκα μέ τήν παραπομπή σου δέν εμφανίζονται .Μήπως υπάρχει χρονικός περιορισμός γιά τήν εμφάνιση τών θεμάτων ; Συγνώμη αλλά δέν γνωρίζω ψάρακας γάρ. Ευχαριστώ
asmilon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 kesogdem η διαδικασια για να μην ψαχνεσαι ειναι να κανεις κλικ στο Θέματα που παρακολουθείτε στον Πίνακας Ελέγχου που εχεις στο Insmonia... Σου ειχα δωσει το link πιο πανω, αλλα προφανως δε το ειδες. Κανε ενα κλικ εκει και θα δεις ολα τα θεματα τα οποια εχεις επιλεξει να παρακολουθεις.
kesogdem Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Αυτό προσπαθώ νά σάς εξηγήσω οτι δέν γίνεται.Κάνω κλίκ στό ->Θέματα που παρακολουθείτε στον Πίνακας Ελέγχου καί μού βγάζει θέματα 0
asmilon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μπες λιγο εδω: http://www.insomnia.gr/vb3/profile.php?do=editoptions και πηγαινε εκει που λεει Προεπιλεγμένη μέθοδος εγγραφής σε θέματα και βαλε να λεει τουλαχιστον Καμια ειδοποιηση μεσω mail, επειδη μαλλον εχεις Δεν επιθυμω παρακολουθηση....
kesogdem Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Εκανα καί αυτό πού μού πρότεινες αλλά τό πρόβλημα παραμένει
asmilon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Εφοσον πριν το ειχες αλλιως, θα σου δουλευει απο τωρα και μπρος οχι για τα προηγουμενα μηνυματα σου. Σε οποιο θεμα κανεις καποιο ποστ θα προστιθεται αυτοματα στα θεματα που παρακολουθεις...
The_Edge Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Επίσης μπορείς να πας και στα παλιά θέματα που είχες ανοίξει και δεν εμφανίζονται στη λίστα, και να πατήσεις Εργαλεία Θεμάτων --> Παρακολουθήστε αυτό το θέμα. Έτσι, θα προστεθούν και αυτά.
KWSN_Men Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ δεν βρίσκω τον λογαρισμό που είχα ανοίξει το 2002!!! :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.