Finn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Εχω τον εν λόγω φορητό με 512ΜΒ μνήμης και θελω να την κάνω ένα γίγα. Έψαξα παλαιότερα θέματα και βρήκα τις πληροφορίες που ήθελα. Απλά ήθελα καμιά πρόταση για συγκεκριμένη μνήμη που έχετε δοκιμάσει και κάποιο κατάστημα για την αγορά της. Να υποθέσω οτι τώρα έχω 2χ256 και θα πρέπει να τις στείλω ώστε να παρω 2 των 512?
HexStatic Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Distixws tha prepei na tis "petakseis" kai na pareis 2x512 ... na tis pouliseis den simferei, opote malon tha tis baleis stin akri... An skopeueis argotera na kaneis kai alo upgrate se 2gb ram tote min kaneis to lathos na pareis 2x512 alla 1x1gb . Egw me acer laptop pally exw parei crucial ram. Mou fenetai oti exw kanei kapou kai ena post sto insomnia sto opoio lew gia to poso euxaristimenos exw minei apo to after sales service tis crucial.
linus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Θα συμφωνήσω με την τελευταία πρόταση του HexStatic, καλύτερα να βάλεις 1χ1g, αφού έτσι και αλλιώς θα αγοράσεις 2χ512. Ετσι θα σου μεινει και η 256. Όσον αφορά το crucial το φοβάμαι λίγο γιατί είχα κανει το τεστ του και μου είχε βγάλει ότι ειχα στο φορητό 1g ram ενώ ειχα 512 και ότι μπορούσα να βάλω μεχρι 4g ενώ το σωστό είναι 2g (συμφωνα με τον κατασκευαστή).
Finn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδία. Επειδή παέι στο 100ευρο το σύνολο ίσως το καθυστερήσω λίγο ακόμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.