ODT Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Ποιο; Το να ποστάρει κάποιος στο φόρουμ, (σε οποιοδήποτε φόρουμ), έχω πρόβλημα, δεν μπουτάρει το πισι, κάηκε το βίνεο, στάζει η βρύση κλπ,κλπ, βοηθήστε με πλιιιιιιιιιιζ, θέλω τη βοήθειά σας, καίγομαι (μερικές φορές παντού), δεν ξέρω τι να κάνω κλπ,κλπ, να απαντούν (σωστά λάθος, δεν έχει σημασία) ένα κάρο άνθρωποι και αυτός που αρχικά καιγόταν να μην απαντά, όχι για να πει ευχαριστώ ή μπράβο είστε μάγκες, αλλά για να μάθει τελικά ο κόσμος τί έγινε. Το χειρότερο είναι πως πολλές φορές οι άνθρωποι αυτοί ποστάρουν στο καπάκι άλλο πρόβλημα (πάλι έχω πρόβλημα, δεν μπουτάρει το πισι, κάηκε το βίνεο, στάζει η βρύση κλπ,κλπ,)...δεν θα κάτσω να κατεδείξω πρόσωπα και καταστάσεις (δεν είναι αυτό το θέμα μας), αλλά εμένα μου τη σπάει πάρα πολύ...εσάς? :roll:
bandito Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Ποιο; Το να ποστάρει κάποιος στο φόρουμ, (σε οποιοδήποτε φόρουμ), έχω πρόβλημα, δεν μπουτάρει το πισι, κάηκε το βίνεο, στάζει η βρύση κλπ,κλπ, βοηθήστε με πλιιιιιιιιιιζ, θέλω τη βοήθειά σας, καίγομαι (μερικές φορές παντού), δεν ξέρω τι να κάνω κλπ,κλπ, να απαντούν (σωστά λάθος, δεν έχει σημασία) ένα κάρο άνθρωποι και αυτός που αρχικά καιγόταν να μην απαντά, όχι για να πει ευχαριστώ ή μπράβο είστε μάγκες, αλλά για να μάθει τελικά ο κόσμος τί έγινε.Το χειρότερο είναι πως πολλές φορές οι άνθρωποι αυτοί ποστάρουν στο καπάκι άλλο πρόβλημα (πάλι έχω πρόβλημα, δεν μπουτάρει το πισι, κάηκε το βίνεο, στάζει η βρύση κλπ,κλπ,)...δεν θα κάτσω να κατεδείξω πρόσωπα και καταστάσεις (δεν είναι αυτό το θέμα μας), αλλά εμένα μου τη σπάει πάρα πολύ...εσάς? :roll: Απίστευτα. Εδώ στο insomnia όχι τόσο. Αλλά π.χ ψάχνω στο google για ενα προβλημα που προέκυψε, βρίσκω κάποιον με ακριβώς το ίδιο θέμα, και στο τέλος αφου του έχουν απαντήσει 200 άνθρωποι, λέει "Το προβλημα λύθηκε. Ευχαριστώ πολύ." Ε γράψε ρε κάφρε πως το έλυσες, θα σου κάνει κόπο; Οι άλλοι δηλαδή μαλάκες είναι που σου απαντάνε;
djapal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Σύνηθες φαινόμενο... αλλά το πιο άκυρο είναι να αναρωτιέται αυτός... μα καλά όλοι άσχετοι είστε; Κανείς δεν ξέρει πια; χχαχαχαχαχααχα. Το'χω δει κι αυτό... Έλεος!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.