asmilon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Wspr μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας, απο την στιγμη που μιλαμε για Private trackers και ratio μιλαμε για υλικο το οποιο συνηθως απαιτει καποιο ποσο για την αποκτηση του. Δε μιλαμε για ηθικη περι αυτου, αλλα για την απαιτηση να κατεβαζουν καποιοι με τελειες ταχυτητες και μετα να μην μοιραζουν τα αρχεια που κατεβασαν. Δε ερχονται απο μανα εκ ουρανου οι ταχυτητες του download. Επειδη καποιοι μοιραζουν τα torrent που κατεβασαν για αυτο το λογο μπορουν και οι επομενοι να τα κατεβασουν με καλη ταχυτητα. Αν δε μοιραζει κανεις καταρρεει το δικτυο Ρ2Ρ γινται αχρηστο...
tarrasque Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 οι διανομές linux έχουν μεγαλώσει σημαντικά και βγαίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα...
Bougas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 στο mtorrent εχω 12GB Download και 140GB Upload και στο BitComet εχω 60GB Download και 90 Upload. το βραδι ποτε δεν κλεινει το PC.Seedαρει πραμα στο λαο! (μαλλον καποτε,γιατι τωρα εχω παρατησει το τορρεντ,και ανεβαζω πολλα GB στο RapidShare.)
Tetix Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Σωστό, αλλά δεν νομίζω να κατεβάζει κανείς διανομές από private tracker...
Wspr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου asmilon και δεν ηθικολογω αυτη τη στιγμη αφου και εγω δεν διαφερω απο τους υπολοιπους χρηστες των p2p.Με αυτους που διαφωνω ειναι με οσους σε ρολο δικαστη επιβαλλουν κατηγοριες του στυλ "οσοι δεν κανουν seeding ειναι καταπτυστοι".Και διαφωνω συμφωνοντας μεν με αυτη την αποψη,ξεροντας δε πως απλα δεν ειναι σωστο.Και μπορει ενας leecher να σκεφτεται και να θεωρει ενα seeder @@laka αλλα και ο seeder δεν θα πρεπει να ξεχνα πως και αυτος θεωρει καποιον αλλο @@λ@κ@(τον πνευματικο ιδιοκτητη του υλικου που δινει).Εκει που θελω να καταληξω ειναι στο οτι ολα ειναι ενας φαυλος κυκλος απο τον οποιο θα επιβιωσεις μονο αν γινεις τσουτσεκοειδες
asmilon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Αν γινουμε ολοι "τσουτσεκοειδες" για να "επιβιωσουμε" με αυτη την λογικη, πολυ απλα ΚΑΝΕΙΣ δε θα μπορει να κατεβασει τιποτα, αφου κανεις δε θα μπει στον κοπο να ανεβασει in the first place. Ελπιζω να καταλαβαινεις πως κανενας αρχικος seeder δε πληρωνεται, ποσο μαλλον οι επομενοι και το κανουν ολοι για να συνεισφερουν και για να υπαρχουν τα Ρ2Ρ δικτυα.
blueviper Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Wspr...με μια μικρή αλλά σημαντική διαφορά που παραβλέπεις. Σημασία έχει ΚΑΙ να έχεις επίγνωση της θέσης και των επιλογών σου και να μην τις χρωματίζεις κατά το δοκούν. Αν έβγαινα κι έγραφα "άντε ρε βλάκες που πληρώνετε για να γεμίζουν οι τσέπες των developers", θα ήμουν όχι απλώς κατάπτυστος, αλλά κι ολότελα ανόητος. Την παράνομη ή κι ανήθικη πράξη μου θα την έχω καταστήσει σημαία υπερηφάνειας κι έπαρσης. Ουδέποτε ως τώρα προέτρεψα τον οποιονδήποτε να μην αγοράσει εκείνο που κρίνει πως αξίζει τον κόπο. Δεν μπορώ λοιπόν να δεχτώ καμία μομφή περί απαξίωσης του original δημιουργού, από κάποιον που αγνοεί αν πληρώνω εν τέλει γι' αυτό που κατεβάζω ή όχι. Ίσως οι πιθανότητες να μην είναι υπέρ μου, αλλά και πάλι ας μην είμαστε απόλυτοι. Πάντα υπάρχουν επαρκέστατοι λόγοι, όταν μιλάμε για torrents, που σποραδικά και κατά περίπτωση δε θα μπορείς να αγγίξεις το επιθυμητό. Άλλο αυτό κι άλλο φοράω συνειδητά ως μετάλιο τιμής το ατομικό μου συμφέρον, γράφοντας κανονικότατα εκείνους που ακολούθησαν το πρωτόκολλο και μοιράστηκαν το αρχείο. Αν με ανάγει σε δικαστή η άποψή μου πως το leeching είναι γάγγραινα στη στο σώμα του p2p και ειδικά των torrents, so be it. Θα τ' αντέξω!
Wspr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Οπως ειπα και πριν συμφωνω πως το leeching ειναι γαγραινα για τα p2p.Οι περισσοτεροι που ασχολονται καποια χρονια με το νετ θελω να ελπιζω πως εχουν καταλαβει πως λειτουργει το συστημα εν γενει και seedαρουν. Επειδη ομως οι πιθανοτητες στο να πληρωνουμε αυτο που κατεβαζουμε δεν ειναι μονο σε σενα blueviper μικρες αλλα σχεδον σε ολους μας αυτο που λεω ειναι πως τουλαχιστον το μονο που δεν πρεπει να κανουμε ειναι να επαιρομαστε και να κατηγορουμε καποιους ανθρωπους οτι μας βλαπτουν ενω εμεις βλαπτουμε(...οποιος βλαπτει) καποιους αλλους. Δεν ηθικολογω απλως διατυπωνω την αποψη μου-μην κρινεις για να μην κριθεις...
blueviper Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Σεβαστή η άποψη Wspr, αλλά η κατακλείδα δε θα με βρει σύμφωνο. Κρίνω, έχοντας συνείδηση πως κρίνομαι. Άλλη μεγάλη συζήτηση αυτή...
Vatos_locos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 εγώ πάλι ao τότε που η σύνδεση από 384/128 έγινε 832/224 έχω ξεκινήσει να αφήνω να "κανεε" seed συνεχεια αφού και το pc μου είναι ανοιχτό συνεχεια απλά με την 384 που είχα όταν έκανα seed τα αλλα 2 pc στο σπίτι σερνόντουσαν τώρα άφηνε μια ταξί των 15Kbps σε olla τα torrent και το Ratio από 0.0... τόσο που ήταν τινάχτηκε στα 0.6xx σε 2 μέρες χωρίς να δω καμια διαφορα στο net άρα από εδώ και πέρα κάνω seeding (μετανόησα) απο Private tracker δεν έχω καταλάβει ακόμα εγώ από το ******* κατεβάζω torrent συνεχεια
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά: προσέξτε τα post και μην γράφετε ονόματα ή links οποιουδήποτε site διαθέτει torrent (public tracker ή private tracker ή torrent search engine).
DimitRi_Del Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Kanw monimws seed alla mono se private trackers. Eksallou de mou epitrepei kai i sindesi mou na exw megalitero upload apo download(768/192), ama to epetrepe tha ekana.
deathlok Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 παιδιά αφήστε την πιπίλα δεν μου επιτρέπει η σύνδεση και δεν μπορώ γιατί έχω μικρό upload κτλ. αν θες να seedareis seedareis. Στο κάτω κάτω υπό κανονικές συνθήκες αυτά που θές να κατεβάσεις δεν είναι άπειρα... άρα έχεις τον χρόνο σου να τα seedareis και να φτιάξεις καλό ρατιο.
Vatos_locos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 ναι φίλε deathlok το 8έμα είναι όμως αν έχεις 3 pcια με μια 384/128 που είχα εγώ δεν τόλμαγα να κάνω seeding γιατι αμέσως έβλεπα τα δόντια κ νύχια της αδερφής μου P.S τα 2 pc ειναί υπο την κατοχή μου αρα δε ετρογα κράξημο απο 2 άτομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.