Προς το περιεχόμενο

Είστε seeders???

mihalakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

dinetai kai na pernetai etsi ginetai paixnidi mages:) exw dino brisko perno na ginetai to ntabantouri na ananeonte oi trackers klp na leme k emeis oti i peirat*a piani topo:D

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντα νομίζω όλοι να κάνουμε seed μέχρι τουλάχιστον 1:1 ratio. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι δεν κάνει τόσο καλό γιατί δημιουργείτε θέμα overseeding. Σε γνωστό tracker με ελληνικά torrents ήταν προφανές το πρόβλημα αυτό μέχρι που κατέβασαν τα ratio limits και τώρα έχουν φτιάξει τα πράγματα. Too much of a good thing can suck too...

Δημοσ.

Σε μένα δεν κρατάει το ratio. Σε κάθε νέο torrent που προσθέτω αρχίζει από το 0 πάντα. Γιατί γίνεται αυτό; Μήπως επειδή έχω το Linksys WAG353G και είμαστε επάνω 5 άτομα ταυτόχρονα; Ακόμη και σε private trackers δεν μου κρατάει το ratio.

Δημοσ.

caveneo γιατι άραγε?Είστε 5 άτομα.Τι άλλο θες?Σε όλους πρέπει να σέρνει το ιντερνετ.

_________

Τώρα τελευταία πάντως αρχίζω να seed-άρω πιο πολύ απο οτι έκανα.Χρησιμοποιώ κυρίως private tracker και αν δεν έχω τίποτα να κατεβάσω αφήνω αρχείο να ανεβαίνει.Προστοπαρών 4.5 ratio έχω πετύχει.Στο μέλλον ευελπίζομαι να πιάσω μεγαλύτερο ratio.

btw ακόμα και σε public tracker,άθελα μεν,έχω ratio 1.Αφου κατεβάζω με 12kb και τόσο ανεβάζω :P (χωρις limit δικό μου)

Δημοσ.

@caveneo:Αυτό που λες είναι το ratio για κάθε αρχείο ξεχωριστά.Εσένα πρέπει να σε ενδιαφέρει το συνολικό ratio από όλα τα αρχεία που έχεις πάρει-δώσει από έναν tracker.Μπορείς να δεις το συνολικό ratio σου στην ιστοσελίδα του tracker.

Πάντως το seeding δεν είναι υποχρέωση,είναι πολιτισμός.

Δημοσ.
Και καλά κάνεις. Επικεντρώνομαι στις περιπτώσεις που χρησιμοποιούν τα 128Kbps ως πρόφαση αδυναμίας προσφοράς.

Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική ρε c KenZone, λυπάμαι. Απολαμβάνουμε -παρανόμως κυρίως- τόσα πολλά πια, που δυσανασχετούμε αν θα βγει και μισό ? για την τσέπη μας, το οποίο μάλιστα θα ενισχύσει και το μέσο το οποίο χρησιμοποιούμε, ώστε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε. Έχεις αναλογιστεί τι θα πλήρωνες αν δεν υπήρχε το p2p στη μέση; Τόσο δεν είσαι διατεθειμένος να ισορροπήσεις λίγο τα πράγματα, βγαίνοντας πάλι ο ίδιος κερδισμένος; Ούτε έναν καφέ το μήνα παραπάνω δεν αντέχει η τσέπη για να κάνεις έστω το ηθικό σου καθήκον;

Κινούμαστε όμως με τη λογική "έλα μωρέ...αν οι άλλοι το κάνουν όπως πρέπει, εγώ θα επιβαρύνω το σύστημα;". Κι αυτό, αλίμονο, δεν αφορά μόνο τους trackers, αλλά τα πάντα στη ζωή, με τη διάκριση στους λίγους εαυτούληδες και στους πολλούς μαλθάκες που τους ανέχονται. (αν και μάλλον έχει ανατραπεί η αναλογία πλέον)

@hexadecimal

Για να τα καταφέρνουνε τόσοι άλλοι να διατηρούν αξιοπρεπέστατο ratio με τις ίδιες μάλιστα ταχύτητες uploading ή θα επιλέγουν καλύτερους trackers ή θα είναι λιγότερο "έξυπνοι" και δε θα κατεβάζουν 10πλάσια από αυτό που δίνουν πίσω. Θέλουμε όμως και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη.

me to na plirwseis se enan private tracker wste na eisai vip/premium melos diasfalizeis ti sunexeia tou tracker ! einai kai auto prosfora stin torrent koinotita!

exeis fadastei to kostos enos private tracker ? m@l*kes einai autoi pou ton exoun na plirwnoun servers kai domains gia na katevazei o ka8enas mas tsaba ?

e apo to na 3eskizw to pc mera nuxta me to mikro upload m kai na tsigounevomai na katevasw kati na min ri3w to ratio giati na min plirwsw ena 20euro kai na eimai egw kurios kai wraios kai na leecharw sto halaro (gnwrizodas oti oi perissoteroi, logw tis agapis sto tzabe, dn 8a ginoun pote vips/premium members opote kai dn kindineuoun apo auto oi private trackers) enw tautoxrona voi8aw ton tracker na sunexisei na leitourgei...

einai pio 3eka8ari i logiki m ?

i eimai teleios parafrwn ?

Δημοσ.

Χμ...Ανάλογα την περίσταση. Εννοώ πως αν είναι 3 seeders, φυσικά και θα seedαρω ώστε να βοηθήσω τους επόμενους leechers να τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα. Αλλά σε νέες κυκλοφορίες, αν υπάρχουν 500 seeders(φυσικά αναφέρομαι σε private trackers), οι 50 εκ των οποίων Σουηδοί με 5Mbit upload, και 30 leechers, δε βρίσκω ιδιαίτερο νόημα ή χρησιμότητα να παραμείνω. Ή το άλλο που μου έτυχε πρόσφατα, σε έναν tracker με DVD ήταν ένας που όπως το υπολόγιζα (με την ημερομηνία εγγραφής), ανεβάζει περίπου 30GB/ημέρα! Εκεί δεν νομίζω να τους λείψουν τα 24kB/sec μου, που έτσι κι αλλιώς δε θα μπορούσα να τα δώσω όλα λόγω του άλλου. Τέλος, σε μη 0-day trackers, πιστεύω πως καλύτερα συνεισφέρεις ανεβάζοντας κάτι δικό σου.

Δημοσ.

ego prospatho na seedaro oso ginetai... alla ti na kaneis ama exeis mia tapeini 768?

apla eleeino upload...

ratio exo pleon 0.72 apo kei pou pigaina gia 1...

seedaro oso mporo alla dystyxos den travaei....

oso gia gnet pou diavase pio pano kali idea alla den syxnazo se net cafe...

p.s. kserei kaneis ti paizei me to paypal? skeftomai na doriso kapoio poso se enan

tracker alla den ksero an einai aksiopisto kai episis den exo pistotiki...

Δημοσ.

panta se private tracker exo: (xoris kolpa kai klepsies)

upload: 79,49 giga

downloaded: 71,89 giga

ratio: 1.106

kala ime.

ston allon tracker exo

upload: 85,15 giga

download: 75,36 giga

ratio: 1.130

nomizo ime tzet!

Δημοσ.

Mia xara eise! O privateer aporo ekane tin klepsia i oxi??? ektos an itan se kamia sxoli kai ekane upload!!! Pantous stous sovarous tracker den pianoun oi klepsies!!! Ego sto diasimo torrent private tracker exo ratio 1.8 18gb upload kai 9 gb download!!!

Δημοσ.
einai pio 3eka8ari i logiki m ?

i eimai teleios parafrwn ?

Αν οι ιδιοκτήτες του tracker έχουν βγει στη ζήτα προκειμένου να συγκεντρωθεί ρευστό, χαιρετίζω οποιαδήποτε donation ή οικονομική αρωγή γίνεται. Αν πάλι οι πρώτοι παρέχουν συγκεκριμένα προνόμια στους vip χρήστες και θέλεις να τα σκάσεις, με γεια σου και χαρά σου.

Στην περίπτωση όμως εκείνη που ούτε vip priviledges διαθέτεις για να λύνεις και να δένεις, ούτε τους κανόνες, τους οποίους και γνώριζες επαρκώς πριν αποφασίσεις να κατεβάσεις, ακολουθείς, είσαι κατακριτέος.

Εδώ η πλειονότητα σκέφτεται μη σκάσει τα λεφτά ενός φραπέ σε ρεύμα το μήνα ή κλαίγεται που δεν πέφτουν οι premium λογαριασμοί του Rapidshare από τον ουρανό, θα κάτσει να πληρώσει για vip status; Η νοοτροπία "είμαι leecher και μάγκας" έχει καταντήσει κοινός τόπος. Τουλάχιστον, ας το ξαναπώ, παλαιότερα οι leechers κρύβονταν και λίγο, κράταγαν τα προσχήματα, έπαιζαν στις σκιές...τώρα σε δακτυλοδείχνουν και χασκογελάνε κι όλας που είσαι τόσο ανόητος που συνεχίζεις να δίνεις, αφού πάρεις το αρχείο.

Δημοσ.

Σας διαβαζω με προσοχη μου ομως πραγματικα μου γεννιουνται καποιες αποριες.Ακουω τους περισσοτερους εδω να κατηγορουν τους leechers επειδη παιρνουν χωρις να δινουν....ακουω τους περισσοτερους να καυχιουνται για το καλο τους ratio...ακουω τους περισσοτερους να ηθικολογουν και να καταδικαζουν.Η απορια που μου γεννιεται λοιπον ειναι τι ειδους αρχεια κανετε upload γιατι πραγματικα δεν να σκεφτω 200gb νομιμων αρχειων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...