Προς το περιεχόμενο

Είστε seeders???

mihalakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

EXSARXEIA_CITY αυτο που λες δεν ισχυει επειδη το πρωτοκολλο Bittorrent δε λειτουργει με 1 μονο χρηστη. Και 0,5% να εχει καποιος απο ενα αρχειο, αν αυτο το κομματι δε το εχει καποιος αλλος, θα το βρει και θα το κατεβασει και απο εκει.

Δε εχω δει δηλαδη ποτε καποιος που εχει τρελο upload, να μου τρωει το δικο μου upload και να μην μπορω να μοιρασω...

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν το ψάξεις καλύτερα asmilion θα δεις ότι έχει δίκιο... Στα torrent η λογική είναι να κάνουμε seed μέχρι να πάει το ratio για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ torrent περίπου στο 1.00. Μετά υποτίθεται ότι πρέπει να το κλείσουμε για να seedάρουν και οι υπόλοιποι. Αν δεν γίνει αυτό οι μισοί users θα έχουν ratio 0.5 και οι άλλοι 1.50-2.00...

Μόνη εξαίρεση: Αν δεν υπάρχουν πολλοί seeders.

Δημοσ.

Ego pou eime gramenos se 2 private trackers ksere ton pio diasimo se .org exo

Ratio: 1.863 Uploaded: 18.26 GB Downloaded: 9.81 GB kai ston elliniko-tracker eime uploader: Downloaded 12.04 GB Uploaded 41.88 GB Ratio 3.48 Mou aresei poli to seed!!!

Δημοσ.

Δε νομίζω οτι βλάπτει τη συνδεσή σας να κάνετε upload αρκεί αυτό να μην είναι ρυθμισμένο στο μέγιστο γιατί τότε η σύνδεση καταρρέει σχεδόν και δεν μπορεί ούτε σελίδες να ανοίξει. Εγώ παράδειγμα με 768/192 έχω ρυθμισμένο το upload στα 17Κ και δεν έχω παρατηρήσει μέιωση στην ταχύτητα πλοήγησης ή κατεβάσματος. Οπότε γιατί να μη μοιραζόμαστε;

Δημοσ.

Το έχω στον νου μου να seedάρω, αλλά περιορίζομαι από αρκετούς παράγοντες:

-Κατεβάζω μόνο ό,τι πραγματικά χρειάζομαι

-Κατεβάζω σχεδόν αποκλειστικά βραδινές ώρες (2200-0700) για οικονομία και ησυχία

-΄Εχω μικρό σκληρό στο κατεβαστήρι

Τώρα αν υπάρξει κάποιο πολύ σπάνιο αρχείο το κρατάω για καμμία εβδομάδα, αλλά κάτι άλλα που τα έχουν όλοι τα σβήνω γρήγορα.

Όσο μπορώ μοιράζομαι αυτά που έχω. Για το καλό όλων μας είναι άλλωστε.

• Members
Δημοσ.

Είμαι κανούριος σε private tracker και το ratio μου είναι ακόμη χαμηλό (μεταξύ 0,6 - 0,8 ), αλλά γενικά φροντίζω να seedάρω όσο μπορώ, ενώ ελέγχω που και που και τα αρχεία που μπορεί να θέλουν seedάρισμα (ώστε να επαναφέρω, αν χρειαστεί, κάποιο torrent που μπορεί να έχω σβήσει ή να έχω μεταφέρει / μετονομάσει το αρχείο του).

Δημοσ.

Tetix εισαι "υποχρεωμενος" να ανεβαζεις τουλαχιστον οσα κατεβαζεις οποτε να εχεις ratio 1:1. Απο εκει και περα ειναι στην διαθεση σου αν θες κανεις και αλλο upload ή οχι. Το Bittorrent εννοειται οτι επιτρεπει να δινεις πανω απο 1:1.

Επιστης παντα ψαχνει να βρει διαθεσιμες πηγες οταν κανει download. Aκομα και 1kb/sec βοηθαει στο download αν το κατεβαζει απο 10 ατομα και ας εχει βρει καποιον που μπορει να κατεβαζει με 60kb/sec. Ολα προστιθονται και βοηθαν στη συνολικη ταχυτητα ληψης...

Δημοσ.

Ρε παιδιά, είμαι τελείως νέος στα torrents και θα ήθελα να ρωτήσω.

-Κατεβάζω συνήθως από ***********. Δεν χρειάστηκα registration. Υπάρχει τρόπος ώστε να γνωρίζουν το ratio μου;

-Αν τελικά το γνωρίζουν, υπάρχει περίπτωση να μου μειώνουν το επιτρεπτό downloading bandwidth;

-Me 768 σύνδεση,πόσο uploading είναι καλή ιδέα να προσφέρω;

Δημοσ.

Σε public trackers δεν νομιζω να σε νοιαζει το ratio που εχεις...

Μεγιστο οριο στις συνδεσεις torrent (αν εχεις και καλο router) θα σου προτεινα να βαλεις τα 20Κb...Με μεγαλυτερα νουμερα ισως εχεις προβλημα ακομα και στο browsing (και παλι εξαρταται σε τι ταχυτητα συχρονιζεσαι-αν ειναι μικροτερη απο την ιδανικη , βαλε ακομα μικροτερα νουμερα στο upload)

Δημοσ.
re mens me tis sundesoules mas ti upload na kanoume ?

Η πλειονότητα έχει 128Kbps up, πολλοί διαθέτουν και 256Kbps up μετά τις αναβαθμίσεις. Μια χαρά ανεβάζεις, αν το αφήνεις το βραδάκι ανοιχτό να στέλνει.

Μονίμως έχουμε μια τάση να κλαιγόμαστε και να δημιουργούμε προφάσεις δικαιολογίας των επιλογών μας. Μία φταίει η συνδεσούλα, μία η άδικη κοινωνία κι ο κακός μας ο καιρός. Πως άλλοι τα καταφέρνουν μια χαρά να σιντάρουν κι άλλοι είναι ανίκανοι, δεν έχει εξηγηθεί επαρκώς ακόμα.

Δημοσ.
Ti router, το θρυλικό crypto F200 έχω!!!

και εγω με το ιδιο modem καμαρωνα καποτε ...

Ουτε 20Κb μην το αφησεις ,μπουκωνει παρα πολυ ευκολα...

(Εκτος και αν κανεις μετρημενα downloadings καθε φορα,χωρις να προσθετεις νεα)

Δημοσ.

με τις σκατοσυνδεσεις στην ελλαδα,για να κανεις upload οσο θεσ πρεπει να κατεβαζεις 1 αρχειο τη μερα...εγω στην αρχη καθομουνα και ανεβαζα αλλα μολισ

καταλαβα οτι oi private trackers εχουν γινει πλεον αναριθμητοι και μπορεισ ανετα να βρεισ οτι θεσ με τι μεγιστη ταχυτητα εγινα ο μεγασ Leecher. ασ μου δωσουν συνδεση στισ τιμεσ του εξωτερικου και θα ανεβαζω..τωρα η ρυθμιση ειναι στα 7Κ γιατι μετα μπουκωνει η γραμμη,και ανεβαζει οση ωρα κατεβαζω,μολισ αγγιξει το 100% εχει κατευθειαν STOP.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...