mihalakis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Όταν κατεβάζετε αρχεία με κάποιον bit torrent client τα κάνετε καθόλου seed ή τα αφαιρείτε με το που τελειώσει το κατέβασμα; Προσωπικά τα κρατάω τον τελευταίο καιρό όσο πιο πολύ γίνεται και μέχρι τώρα έχω ένα share ratio 0,601 και συνεχώς το βελτιώνω. Εσείς μήπως είστε leechers?
asmilon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Βασικα χανεται η ουσια των Ρ2Ρ δικτυων αν δεν μοιραζουν οι χρηστες οσα κατεβαζουν. Καλα κανουν οι Private tracker και απαιτουν καλο ratio ετσι εισαι σιγουρος οτι θα κατεβαζεις κατι σε καλη ταχυτητα. Προσωπικα εννοειται οτι ειμαι seeder, εχω φτασει και 2,4 ratio σε tracker που χρησιμοποιω συχνα...
grjohn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Πως βλέπεις το ratio που έχεις στον tracker?
tip8y Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Uploaded 21.14 GB (65.04 MB/day) Downloaded 10.00 GB (30.76 MB/day) Share ratio 2.115 καλά πάω :-P
asmilon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 grjohn συνηθως στο λεει ακριβως κατω απο εκει που σου δειχνει το ονομα με το οποιο κανεις login στον tracker... Εναλλακτικα απλα κανε κλικ στο προφιλ σου και θα σου πει αναλυτικα το ratio και τι εχεις κατεβασει και ανεβασει...
WaVe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Ama stamatisoume oloi na kanoume seed tha stamatisoun na yparxoun k kales taxitites sta torrents
hexadecimal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Ama stamatisoume oloi na kanoume seed tha stamatisoun na yparxoun k kales taxitites sta torrents Προσωπικα δεν μεπειραζει καθολου.... Αν σου πω οτι εχω κατεβασει οτι θελω και τωρα κατεβαζω μονο τα πολλυ τελευταια και αυτα μετα απο αρκετη σκεψη θα το πιστεψεις??? Ασε που δεν μου καθεται και καλα η σκεψη του μουλαροpcου...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Πάγια θέση μου: όποιος δεν κάνει seed, του αξίζει παλούκωμα και ρίψη σε λάκκο περιέχοντα σκυλιά μολυσμένα με λύσσα. Σε private trackers (μόνο από αυτούς κατεβάζω) έχω πλέον πέσει στο ratio: 1:11 σε έναν, 1:05 σε άλλον και... 4:00 σε τρίτο. Αλλά εδώ και δύο ημέρες ο υπολογιστής μου δεν κατεβάζει τίποτα, μόνο ανεβάζει. We Share Because We Care. Seed Long And Prosper.
hexadecimal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Πάγια θέση μου: όποιος δεν κάνει seed, του αξίζει παλούκωμα και ρίψη σε λάκκο περιέχοντα σκυλιά μολυσμένα με λύσσα. Σε private trackers (μόνο από αυτούς κατεβάζω) έχω πλέον πέσει στο ratio: 1:11 σε έναν, 1:05 σε άλλον και... 4:00 σε τρίτο. Αλλά εδώ και δύο ημέρες ο υπολογιστής μου δεν κατεβάζει τίποτα, μόνο ανεβάζει. We Share Because We Care. Seed Long And Prosper. καλα εμενα ελπιζω να με εξαιρεσεις... παντως και χωρις seeding κατεβαζω κανενα giga την ημερα. Οποτε μου περισευει το οτιδηποτε αλλο
ApSiMan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Πάγια θέση μου: όποιος δεν κάνει seed, του αξίζει παλούκωμα και ρίψη σε λάκκο περιέχοντα σκυλιά μολυσμένα με λύσσα. ....................... We Share Because We Care. Seed Long And Prosper. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο σύμφωνος στην άποψη σου Paredwse!!!Προσωπικά κοπανάω όσους γνωστούς δεν κάνουν upload.... και εμένα το pc μου την τελευταία βδομάδα ανεβάζει κυρίως (μόνο κάτι pdf κατέβασα) Ratio έχω 1.5 και 2.2 σε 2 private trackers που είμαι μέλος..... Να φανταστείτε είχα τέτοιο κόλημα να περάσω το 1 που στον έναν δεν κατέβαζα τπτ (και να ήθελα) επι μια βδομάδα για να είμαι καλά στα ratio.....
KenZone Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 re mens me tis sundesoules mas ti upload na kanoume ? egw proswpika xrisimopoiw apoklistika enan private tracker ston opoio leecharw apo to spiti kai ama paw se kana gnet enw paizw tou afinw kai kanei upload kai to ratio paei sta sunefa ...
hexadecimal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 re mens me tis sundesoules mas ti upload na kanoume ? egw proswpika xrisimopoiw apoklistika enan private tracker ston opoio leecharw apo to spiti kai ama paw se kana gnet enw paizw tou afinw kai kanei upload kai to ratio paei sta sunefa ... πες τα χρυσοστομε... Για να δουν καποιοι οτι δεν εχει και τοση σημασια να κανεις απειρο upload αν δεν εχεις καλη συνδεση... (aka να βλεπεις μεγιστα down/upload στην συνδεση σου).Η ολη διαδικασια θα φρεναρει και σε αυτο το σημειο...Οποτε γιατι να ανχωνεστε:lol::lol::lol:
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Πρόβλημα βέβαια είναι και το υπερβολικό seeding, δηλαδή ratio πάνω από 1. Όταν πολλά άτομα συνεχίζουν να seedaρουν με ratio πάνω από 1 κόβουν τους άλλους που έχουν χαμηλό ratio... Δηλαδή ένας user με χαμηλό ratio θα είχε καλύτερο upload αν έφευγαν αυτοί που έχουν ratio 1 απο το seeding ενος αρχειου. Αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.