Koultouras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Υπάρχει εορτολόγιο σε linux για εμάς που ξεχνάμε εύκολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Υπάρχει το korganizer. Αν πας Settings->Configure->Time & Date->Use holiday region μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές για διάφορες χώρες. Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμα. Ετοιμάζω ένα αρχείο με γιορτές. Απλά βάλε κάποια άλλη χώρα για να δεις πως λειτουργεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Όποτε το φτιάξεις, ρίξε και μια ενημέρωση απο τα μέρη μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Έφτιαξα το αρχείο με τις γιορτές και τις αργίες. Το holiday_gr πρέπει να μπει στο /opt/kde/share/apps/libkholiday holiday_gr.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Τέλεια! Πολύ ωραία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 πολυ καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 bravo capthookb ! χρειαζόταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 μπράβο άψογος. τώρα αν ξέρει κάποιος πως να το ενσωματώσω στο Evolution, καλά θα'τανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmouzo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 settings/configure korganizer/time&date/use holiday region = greece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μπράβο φίλε μου. Μόνο αυτό. Και μια ερώτηση πάνω σε αυτό. Γίνεται τώρα αυτό να μου εμφανίζεται πάνω στο system tray και μόλις πατάω πάνω του να μου δείχνει τις γιορτές που είναι για σήμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 settings/configure korganizer/time&date/use holiday region = greece αν αυτό ήταν για μένα, είπα στο Evolution όχι στο Korganizer αν ξέρει κανείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 θα είναι ενσωματωμένο στην 3.5.6 έκδοση. Subdee δε γνωρίζω αν γίνεται, μιας και η βιβλιοθήκη είναι του kde μάλλον (libkholiday). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μπράβο φίλε μου.Μόνο αυτό. Και μια ερώτηση πάνω σε αυτό. Γίνεται τώρα αυτό να μου εμφανίζεται πάνω στο system tray και μόλις πατάω πάνω του να μου δείχνει τις γιορτές που είναι για σήμερα; Τρέχεις το kontact Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 μπράβο άψογος. τώρα αν ξέρει κάποιος πως να το ενσωματώσω στο Evolution, καλά θα'τανε... Για το evolution μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο web calendar. Π.χ βρήκα από το icalshare.com http://icalshare.com/article.php?story=20040206125841743 Κατεβάζεις το http://icalx.com/public/alexakis/GR32Holidays.ics και λογικά το κάνεις με κάποιο τρόπο "install" στο evolution. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.