Coddoc Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Αυτο ειναι το θεμα....Οτι καλω το συγκεκριμενο τηλεφωνο αλλα ειναι λαθος....Τι στο καλο?Θα το πληρωνω μια ζωη?????????Ελεος...
GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Η στο 800 11 43100 και περίμενε να συνδεθεις με το customer support. Ίσως είναι 801 11 43100 δεν μπορώ να δοκιμάσω από κινητό.
Socratis_g Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. την πρώτη φορά όμως που έκανα ανανεωση της συνδρομή με μια κάρτα που είχα αγοράσει απο το ιντερνετ. αυτόματα σταματησε η ανανεωση που γινότανε μόνη της απο την πιστωτική μου.
Thekillergreece Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Υπαρχει ενα τροπος να εχω ενα XBOX LIVE Gold Membership UNLIMITED? Καλησπερα!Εχω δει κατι βιντεα στο youtube και λενε unlimited xbox live gold membership.Υπαρχει ενα xbox live GOLD MEMBERSHIP UNLIMITED?Περιμενω απαντηση παιδια
Socratis_g Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 oxi ρε μεγάλε δε γίνονται αυτά που λες. αν γίνει θα είναι για μικρό διάστημα και τα πιάνει η Μ$
ultralisk Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 ναι υπάρχει...πληρώνεις 12μηνη μέσω κάρτας και βάζεις αυτόματη ανανέωση ώστε να μην σου λήγει ποτέ...problem solved
kajwbtfe Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ναι υπάρχει...πληρώνεις 12μηνη μέσω κάρτας και βάζεις αυτόματη ανανέωση ώστε να μην σου λήγει ποτέ...problem solved +1!!!! Οτιδηποτε αλλο απλα θα αποτυχει...
Thekillergreece Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ναι υπάρχει...πληρώνεις 12μηνη μέσω κάρτας και βάζεις αυτόματη ανανέωση ώστε να μην σου λήγει ποτέ...problem solved παντως με βοηθησες...ευχαριστο
escalator3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Xbox 360 live gold membership προσφορά Καλησπέρα παιδιά, πριν μια βδομάδα αγόρασα το xbox 360 προσφορά από το media markt και το παιδί που με εξυπηρέτησε μου είπε ότι παίζει από την microsoft μία προσφορά μέσα στον Ιούνιο για νέους χρήστες xbox live gold 3μηνη ή ετήσια συνδρομή για 2 παιχνίδια δώρο και ms points. Ξέρετε κάτι? Έχετε ακούσει τίποτα?
tool1983 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 To ετησια συνδομη για 2 παιχνιδια κ ποντους δωρο απο τη microsoft το διαβαζω σαν ανεκδοτο.Για 3μηνη ουτε παλι γνωριζω κατι,απλα οταν παιρνεις νεα κονσολα,εχει μεσα μια καρτα για ενα μηνα gold συνδρομη. 1
escalator3 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ναι το ξέρω για την κάρτα απλά το παιδί μου είπε για κάποιο πρόμο που κάνει η microsoft και είναι αυτό το "ανέκδοτο" που λες.
costa69 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Πρόβλημα με Xbox Live καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημμα με το xbox360 μου και δεν μπορω να παιξω online.ειχα το gtaV και οταν βγηκε το online πηγα να παιξω αλλα μου εδειχνε ενα μνμ που ελεγε οτι ο λογαριασμος δεν εχει της απαρετητες ρυθμησεις για να παιξω online. Το αφησα ομως γιατι ετσι κιαλλος δεν θα πολυ επαιζα online gta. Τωρα ομως που πηρα το battlefield4 μου βγαζει το ιδιο μνμ (απο το παιχνιδι) και δεν μπορω να παιξω . Εκανα καινουργιο avatar αλλα τπτ, εχω θεμα και δεν μπορω πως να το λυσω ... ακριβως το μνμ που μου βγαζει ειναι αυτο : " Your profile does not have the correct permissions to access Xbox live functionality" ενω αμα παω στο xbox home ή οταν ανοιγω το xbox δειχνει οτι ειμαι συνδεμενος στο internet (με ethernet) ξερετε τι μπορω να κανω ... ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας !link Καταρχας Gold μελος εισαι στο Xbox live (συνδρομη)? Αν οχι δε μπορεις να παιζεις.
KAGERO Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Καταρχας Gold μελος εισαι στο Xbox live (συνδρομη)? Αν οχι δε μπορεις να παιζεις. οχι ... πως και απο που μπορω να γινω ?
Vole Maulder Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Τσίμπα μια 14μηνη από εδώ http://www.goldxbox.gr/. Οι μικρότερης διάρκειας δε συμφέρουν οικονομικά, εκτός κι αν πρόκειται να παίξεις μόνο ένα μήνα και μετά να μην ξανανοίξεις το 360 ποτέ. Μετά θα βρεις το redeem code στο dashboard (πάτα το guide button, είναι στην τέρμα αριστερά λεπίδα, αν θυμάμαι καλά) και βάλε τον κωδικό που θα σου έχει σταλεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα