Apostolishatz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά όποιος μπορεί ας βοηθήσει Έχω ένα pc που έχει δύο usb θύρες στο κουτί,πάνω στο tower.Αυτές συνδέονται στο mobo με καλώδιαγια να λειτουργούν.Έβγαλα αυτά τα καλώδια για να βάλω ένα σκληρό στο pc και τώρα δεν ξέρω να τα συνδέσω σωστά και δε δουλεύουν οι USb.Πάνω στη mobo έχει δύο σημεία που συνδέονται με 9 pin το καθένα και γράφει(στη mobo) USB 45 και USB 67.τα καλώδια για κάθε θύρα είναι 5 και το θέμα μου είναι σε ποια pin ακριβώς συνδέονται ώστε να λειτουργούν οι θύρες Τα καλώδια είναι: κόκκινο και γράφει 2 VCC πράσινο και γράφει 2 +D άσπρο και γράφει 2 -D μαύρο και γράφει GND και μάυρο και γράφει 2 Ground Όποιος ξέρει please help me
DimitRi_Del Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Bres to manual apo ti mobo sou, ekei tha sou leei i akribws einai to kathena.
Vatos_locos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ksekina apo deksio k bale kokkino -prasino - aspro - mavro -mavro an den doulepsei alakse 8esi mono sto prasino aspro etsi nomizw einai ala me tin proipo8esi na exeis to mobo mprosta sou k na to kitas opws 8a itan mesa sto pc swsta balmeno dld to back panel na einai panw aristera
panagiotis1976 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 tha breis to manual ths mobo soy apo to net, ayth eiani h lysh. Loipon tha to breis ki tha pas sthn selidoyla poy exei ta usb(akia), ta grafeis se ena xartaki , ta kleineis ola ki to ftiaxneis apla.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.