Προς το περιεχόμενο

web cam 640*480 κ χαμηλο φωτισμο

ippos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. θελω να αγορασω μια web cam με αναλυση τουλαχιστον 640*480 και πανω,τουλαχιστιν 30 καρε/δευτ., αλλα κυριως να εχει καλη αποδοση στο χαμηλο φωτισμο. ξερετε καμια? ερωτηση υπαρχει web cam με υπερυθρες? ποια η διαφορα μεταξυ του αισθητηρα cmos και ccd?

Δημοσ.

tolis86 και πως θα μεταφερει βιντεο 30καρε/δευτερολεπτο στα 640x480 με υπερυθρες? Eιναι πολυ αργες για αυτη την δουλεια οι υπερυθρες :-?

ippos ενδιαφερεσαι απλα να παιζει καλα σε χαμηλο φωτισμο εχεις παραπανω απαιτησεις?

Δημοσ.

οταν λεω υπρυθρες, εννοω κατι σαν το nihgt shot που εχουν οι βιντεοκαμερες της Sony. αλλα δεν με ενδιαφερει τοσο. με νοιαζει κυριως να εχει υψηλη αναλυση > 640x480 κ με>30καρε/δευτ σε πολυ χαμηλο φωτισμο.τελικα ξερει κανεις τι σημαινει στον αισθητηρα και ποια η διαφορα μεταξυ cmos kai ccd (καπωε ετσι πρεπει να γραφεται). ξερετε καμια?

ευχαριστω dtkos, πολυ καλη ιδεα!

Δημοσ.

μηπως ξερεις ποσα καρε/δευτ βγαζει? δεν εχω προβλημα να δωσω και κατι παραπανω, αν υπαρχει καποια καλυτερη. τι λες για την νχ 6000

Δημοσ.

30 kare to deuterolepto bgazei!gia thn vx-6000 den ksero!thn vx-1000 thn agorasa kai sou ta leo apo prosopiki empeiria!logika h 6000 tha einai kalyterh stis foto alla sto video tha exoun logika thn idia apodosi!

Δημοσ.

ρε παιδια σορυ, αλλα εχω μπερδευτει. βρηκα κατι web cam wireless. αυτες στελνουν σημα μεσω internet? ομως αξιζει τον κοπο? ή θα χανουν πολυ απο την ποιοτητα? η δικη μου ταχυτητα ειναι 768kbit/s.

τελικα ψαχνω για μια ασυρματη καμερα που να συνδεετε στον υπολογιστη και να εχει καλη αναλυση σε χαμηλο φωτισμο, αλλα και ηχο. ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι που να τα συνδυαζει ολα. μαλλον δεν υπαρχει. και αυτο το 3 lux? ποσο φως ειναι περιπου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...