Προς το περιεχόμενο

ΤΑ΄ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ,ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

autokinitakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.Πριν γράψω αυτό το μήνυμα έκανα search και διάβασα ότι είναι πιθανά σχετικό με το πρόβλημά μου.

Εδώ και ένα μήνα,έχω αγοράσει την GeForce 7600 GS της NVIDIA.

Όταν αφαίρεσα την παλαιά,δεν την είχα απεγκαταστήσει με αποτέλεσμα να κάνω format τον σκληρό για να δεχτεί την καινούρια.

Μετά από αφάνταστη ταλαιπωρία και αρκετά format,τελικά η νέα κάρτα "έπαιξε".

Όμως ξαφνικά,πριν 4 ημέρες,ο υπολογιστής σταμάτησε ξανά να "βλέπει" την κάρτα.

Όσο και να προσπάθησα,κάνοντας unistall και στη συνέχεια install την κάρτα,δεν κατάφερα τίποτα.

Κατέβασα και τους νέους drivers από την NVIDIA αλλά τίποτα.

Έτσι,σήμερα το πρωί,πήγα το pc στο Πλαίσιο απ΄όπου είχα πάρει την κάρτα.

Η διάγνωσή τους ήταν -αφού δοκίμασαν την κάρτα σε άλλο pc- ότι πρέπει να κάνω format τον σκληρό και να ξαναπεράσω τα WINDOWS με το Service Pack 2 (τα δικά μου είναι με το SP1).

Λέτε να είναι αυτό ή μου το είπαν για να ξεμπερδεύουν;

Ρωτάω γιατί δεν αντέχω να ξανακάνω format αλλά και στη συνέχεια να ψάχνω να βρω το SP2.

Υ.Γ.

Το μήνυμα που μου εμφανίζουν τα Windows είναι αυτό:

"This device cannot start. (Code 10)"

Δημοσ.

εμμμμμ........ Γιατι ειμαι ο μονοσ που δεν το ΚΑταλαβεμει...αλλα πως ο ΥπολΟγΗστΗς σου .......ΔΕΝ αναγνοριζει Την καρτα γραφΗκων σου ενω ΕΧΕΙΣ εικονα..........????????????

Δημοσ.

aaa.... enoeis tHn 800*600 (VGA) SYgnomH................... :(

Estw.........Mhpws To probLhma Briskete pio HARDerika apo SOFTWArika pou psaxnoume..........................???????

Giati kai se mena to PLASIO Mparoufes mou elege gia ta problHmata pou eixa me ta proionta tous...........

Δημοσ.

File ki ego exo megalo provlima me tin 7600GS AGP mou me tin anaparagogi video. Telika i karta einai mia xara stin periptosi mou, oi drivers tis nvidia ftaine pou me kathe kainouria ekdosi einai kai xeiroteroi... Dokimase na valeis tous 84.46 (i kapou ekei trigyro) einai oi pio statheroi (stin periptosi mou) kai ap tous protous pou ypostirizoun tin 7600

Δημοσ.

Θα βοηθούσε να μας πείς τι μοντέλο motherboard έχεις.

Επίσης μη σε προβληματίζει το γεγονός οτι έχεις πειρατικό key και δεν μπορείς να κάνεις update

Βάλε Autopather να βρείς την υγειά σου.

Link : http://www.autopatcher.com

Κατέβασε την full έκδοση κάποιου μήνα (Οκτώβριο δεν είμαι σίγουρος αν έχει βγεί η full. Ίσως να χει βγεί μόνο η update) και δοκίμασε να τη βάλεις.

Ενναλακτικά βρές Windows XP CD με SP2 και κάνε εγκατάσταση στα ήδη εγκατεστημένα.

μετά βάλε drivers της NVIDIA να δείς αν θα σου φτιάξει.

Έχουν βγεί και οι 91.48

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Grafo Greeklish,giati meta apo to format toy sklirou kai tin epanegatastasi ton WINDOWS mazi me SP2,den mporo na grapso sta Ellinika.

Lipon,opos egrapsa,anagastika ki ekana format,epanegatastasi,sto plaisio mou allaksan tin karta grafikon me alli,pali tin 7600,alla i karta den doulevi...

Tha trellatho.

H motherboard mou einai i Albatron PX875P (Pro) with FSB 1200+MHz.

Kapio link gia tous drivers pou grafi o filos parapano?

Sas efxaristo ksana gia tin politimi voithia sas.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...