Προς το περιεχόμενο

περι Lg 0 pixel ερωτηση...

nino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια lg 19ρα 1917s .Οταν την καθαριζω με ενα πανακι σε ενα σημειο στο μαυρο χρωμα εμφανιζεται ενα πιξελ κοκκινο.Οταν το πιεσω δυο ,τρεις φορες φευγει.Ειναι προβλημα ωστε να χρησιμοποιησω 0 pixel εγγυηση ? Ενδεχεται να επιδεινωθει μετη χρηση ??

Δημοσ.

Πόσο καιρό την έχεις? Δεν πιστεύω να πλησιάζεις κάν τα 2 χρόνια...

η εγγύηση σου είναι 3 χρόνια... οπότε αν εν ώρα λειτουργίας στο

κάνει... απλά άλλαξέ την!

Δημοσ.

Την εχω 3 μηνες.Το κανει οταν την σκουπίζω.Τωρα που το δοκιμασα παλι καθεται κατω απο ασπρη εικονα του θεματος του desktop.(Το κανει μονο στο μαυρο χρωμα) .Οποτε παω για αλλαγη .Να δουμε αν εχουν πλεον αυτο το μοντελο.

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι... σχεδόν πάντα έχουν στοκ... αλλά και να μην

έχουν που το θεωρώ δύσκολο... θα πάρεις μια νεώτερη ;)

Αν και 3 μηνών οθόνη... είναι πολύ πρόσφατη για να έχεις τέτοια

προβλήματα...

Δημοσ.

Ναι γιατί συνήθως δεν υπάρχουν άλλες καινούργιες και έτσι παίρνεις μία επισκευασμένη/ανακατασκευασμένη ή οτιδήποτε άλλο ονομάζεται αυτό.

Δημοσ.

Εγω παντως στο εργοστασιο εχω αλλαξει 3 1917s και ηρθαν ολες καινουριες του κουτιου! Η μια ειχε 3 καμμενα με το που την ανοιξα...

Η αλλη δεν ειχε αλλα μετα απο 3 μερες εδειξε 5 και η τελευταια ειχε προβλημα στο μαυρο εδειχνε χιονια...

Ολες ηρθαν την επομενη που πηρα τηλ και ηταν new και απροβληματιστες.

Τυχερος γιατι στο σπιτι οταν πηρα την καινουρια 19LG ειχε καμμενο pixel την αλλαξα σε 2 μερες ηρθε παλι αλλη με καμμενο σε αλλο σημειο και την αλλαξα και η τριτη ηταν οκ...

Δημοσ.
Εγω παντως στο εργοστασιο εχω αλλαξει 3 1917s και ηρθαν ολες καινουριες του κουτιου! Η μια ειχε 3 καμμενα με το που την ανοιξα...

Η αλλη δεν ειχε αλλα μετα απο 3 μερες εδειξε 5 και η τελευταια ειχε προβλημα στο μαυρο εδειχνε χιονια...

Ολες ηρθαν την επομενη που πηρα τηλ και ηταν new και απροβληματιστες.

Τυχερος γιατι στο σπιτι οταν πηρα την καινουρια 19LG ειχε καμμενο pixel την αλλαξα σε 2 μερες ηρθε παλι αλλη με καμμενο σε αλλο σημειο και την αλλαξα και η τριτη ηταν οκ...

re file eisai poly gkantemhs...mhpws xereis kana kolpo na tous kais ta pixel gia na pairneis kainouria????an einai pes to kai se mas vre aderfe

Δημοσ.

Paidia etsi einai soy lene pano apo 3 mines h pairneis alli apo anakataskevi (poios xerei ti exei) h sou episkevazoun (allazoun) to panel sou.To empistevesai eite to ena h to allo??

Δημοσ.

egw pou to empisteytika (to provlhma pou eixa htan oti i othonh allaze ap'ta aytomata menu monh ths se kapoio allo) mou esteilan mia h opoia htan gratzounismenh (1-2 ekatosta sto kentro sxedon parakalw tha othonhs) tous thn esteila pisw kai telika mou esteilan deyterh....ayta

Δημοσ.
Paidia etsi einai soy lene pano apo 3 mines h pairneis alli apo anakataskevi (poios xerei ti exei) h sou episkevazoun (allazoun) to panel sou.To empistevesai eite to ena h to allo??

Η LG μου το ειπε.Αντε μην ...τρεχω το e-shop που λενε 3 ετη on site και δεν διευκρινιζουν τι on site ενοουν (ολοι νομιζουν αντικατασταση οθονης και οχι ο greekαρεος που βαζει τα χερια του μεσα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...