Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ Acer Laptop

ΜΑΝΟΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια απορια που αντιμετωπιζω σε ενα acer laptop . Εχω συνδεση ασυρματο ποντικι και δουλευει μια χαρα . Οταν ομως αποσυνδεω το ποντικι γιατι θελω να παρω μαζι μου το laptop δεν μπορω να χρησιμοποιησω αυτο που εχει πανω της η συσκευη αφου δεν θελω να κουβαλαω μαζι μου το ασυρματο ποντικι , πηγα στον πινακα ελεγχου αλλα δεν βγαζω ακρη και εκει .

Δημοσ.

Για δες αν στο Taskbar κάτω δεξιά στο desktop σου υπάρχει το εικονήδιο της synaptics. Αν όχι κοίτα αν μπορείς να το ξαναφορτώσεις διαφορετικά κατέβασε τους drivers απο την σελίδα της acer και ξανακάντους install

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε φίλε Ασερ είναι τι ήθελες να μείνει και σωστό?Ως γνωστόν η Ασερ έχει τα πιο φθηνά μηχανήματα.

Ότι πληρώνει κανείς παίρνει.ΝΟΜΟΣ

Δημοσ.
Ρε φίλε Ασερ είναι τι ήθελες να μείνει και σωστό?Ως γνωστόν η Ασερ έχει τα πιο φθηνά μηχανήματα.

Ότι πληρώνει κανείς παίρνει.ΝΟΜΟΣ

επειδη με πληγωνει αφανταστα αυτο που λες ζητω εξηγησεις και αποδειξεις...

αν εγραψες καποια ουσιαστικη απαντηση στο θεμα να μου την δειξεις γιατι δεν την βλεπω πουθενα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δεν λειτουργούσε το touchpad τόσο καιρό και δεν ήξερα γιατί! Είχα ψάξει στο internet χιλιάδες συζητήσεις, είχα δοκιμάσει 800 διαφορετικούς drivers, 800 ανάλογα reboots, είχα βγάλει το SP1 νομίζοντας πως έφταιγε αυτό, το ξαναέβαλα, σκεφτόμουν μήπως έφταιγε το καινούριο λειτουργικό που είχα βάλει, είχε περάσει απ'το μυαλό μου μέχρι και να πάρω στην Acer! Βδομάδες παιδεύομαι!

με τον συνδυασμο FN+f7 στους ACER κλειδωνει/ξεκλειδωνει το ποντικι.μηπως την εχεις κλειδωσει?

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!! Τόσο απλό! ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!! Να σαι καλά ρε Πατρινέ! :lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...