kirimis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δεν βλεπω τον λογο ν'αντιμετωπιζουμε τετοιες ερωτησεις με τοσο αστειο τροπο οσο και αν διατυπωνονται λανθασμενα ακομη και αν οι μεχρι τωρα ερευνες ειναι καθησυχαστικες. Το θετεις πολυ ευγενικα αγαπητε... αλλα επετρεψε μου να πω, πως οταν σου λενε για τετοια "τερατα" δεν προκειται περι λάθους αλλα παντελους αγνοιας. Προσωπικα με λυπουν τετοιες ερωτησεις απο νεους ανθρωπους... Το φαινομενο το εχω δει και σε φιλο, οπου καθε βραδυ βγαζει το PC, εξω απο την πορτα του δωματιου του... πιστευει πως θα γινει barbeque το βραδυ απο ενα σβηστο υπολογιστη. Αυτο το ατομο, ειναι 3ετης φοιτητης στο Φυσικο. Εεεε κατι τετοια βλεποντας απογοητευομαι λιγακι.... Οχι πως ο Ευαγγελατος με τις χθεσινες "κινητες υποκλοπες" ηταν καλυτερος... :neutral:
gtsamour Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Έλεος..... Ε όχι και στο Φυσικό ΑΥΤΟ το άτομο!!! Αφού δε φοράει και μπιζάμα με επίστρωση μολύβδου πάλι καλά.
Sellers Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Και εγώ στο φυσικό είμαι... Θα το έχει ο κλάδος φαίνεται.
TonyMontana Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Τα αλεξικέραυνα έχουν κάποιο ραδιενεργό ισότοπο στην μεταλλική τους κορυφή (από κατασκευής) με σκοπό όταν είναι να σκάσει ο κεραυνός πάνω στο σπίτι σου να σκάσει εκεί και όχι πχ στην κεραία της tv.Όχι βέβαια τόσο ώστε να κινδυνεύεις αν μένεις στο απο κάτω διαμέρισμα, αλλά δεν είναι και για να πας να κάτσεις δίπλα του. Άλλωστε είναι και ψηλά. Συνήθως υπάρχει και προειδοποιητική ταμπελίτσα. ομολογώ πως δεν το γνώριζα αυτό για τα αλεξικέραυνα... όσα έχω δει μέχρι τώρα ηταν μια σκέτη μεταλική ακίδα χωρίς ταμπελάκια ...όσο ζω μαθαίνω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.