kostaspap Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Πως γινετε να βαλω ενα εικονιδιο για το desktop πανω στη Taskbar ,ωστε να μου εμφανιζεται το desktop ,ενω εχω ανοιχτα πολλα παραθυρα?
kpartsi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Έχεις το Quick Launch απενεργοποιημένο; Γιατί σαν εικονίδιο το έχει το desktop από default... Για να το ενεργοποιήσεις το Quick Launch κάνεις δεξί κλίκ στο taskbar -> Toolbars -> Quick Launch. Πάντως μπορείς αμέσως να βρεθείς στο desktop πατώντας ταυτόχρονα τα κουμπιά Windows+M. Έτσι σου ελαχιστοποιεί όλα τα παράθυρα. Και για να επιστρέψεις όπως ήσουν πατάς ταυτόχρονα Shift+Windows+M.
Members gsarig Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δοκίμασε δεξί κλικ πάνω στην taskbar / properties / show quick launch (το τικάρεις). Θα σου εμφανίσει μερικά εικονίδια - συντομεύσεις και εκεί μέσα θα βρίσκεται και το κουμπί που θες. edit: με πρόλαβε ο kpartsi
kostaspap Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστω παιδια!Να ειστε καλα!Μου λυσατε την απορια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.