c0nFuSeR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδια μπορω να ρυθμισω ρουτερ μεσω ιντερνετ? portforwarding ktl ktl.. "..οπως π.χ το ρυθμισω μεσω τοπικου δικτυου"
evagelos_21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Τί εννοείς μέσω Internet; να είσαι αλλού και να μπορείς να βλέπεις τις ρυθμίσεις; Πιο router έχεις;
parsifal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δε βλέπω το λόγο να μη γίνεται! Σίγορα όμως θα πρέπει όπωσ-δήποτε να γνωρίζεις την εξωτερική IP που παίρνει η ADSL στην οποία είναι συνδεδεμένος ο router. Αλλιώς, με κάποια υπηρεσία Dynamic DNS ( dyndns.org / no-ip.com κλπ) που θα σου δίνει πρόσβαση μέσω π.χ. user_tade.dyndns.org ...
c0nFuSeR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 θελω να κανω τις ρυθμισεις ενος speedtouch 530 απο ενα φιλο. aντι na το ρυθμισω μεσω lan na to ρυθμισω μεσω ιντερνετ (απο τον browser) να μου δωσει τον κωδικο του απο το ρουτερ και να μπω για να το ρυθμισω. γινεται?
evagelos_21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 όπως είπε και ο parsifal πρέπει να ξέρεις την IP που έχεις στο ιντερνετ. Αυτήν βάλτην στον EXPLORER που έχεις κια θα σου εμφανίσει ένα prompt για να βάλεις ονομα και κωδικό με την προυπόθεση ότι έχεις ενεργοποιημένη την απομακρισμένη διαχείρηση. Δεν έχω το router σου αλλα στο δικό μου κάπως έτσι το δείχνει
c0nFuSeR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 το θεμα ειναι οτι δεν το χω εγω κι αυτοσ που το χει ξερει ελαχιστα για αυτο θελω να μπω ν του κανω τις ρυθμισεις. οποιος ξερει πια ειναι η αντιστοιχη επιλογη ειναι στο speedtouch 530 ας μου πει.
c0nFuSeR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ok το remote assistance einai η επiλογη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.