ghadhika Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Έχω ένα πρόβλημα με το 6ο dvd της 5ης σεζόν του CSI(Las Vegas) και συγκεκριμένα με το επεισόδειο 22. Αρχικά είχα νοικιάσει το dvd από κάποιο videoclub και κολλούσε στο συγκεκριμένο επεισόδιο.Δοκίμασα και το RipIt4Me και το DvdFab αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Το dvd από κάτω δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση και είπα οτί φταίει κάποιο γρατζούνισμα.Σήμερα ξάνανοίκιασα το dvd από άλλο videoclub και ξαναέχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στο ίδιο επεισόδιο.Το dvd απο κάτω είναι σε άριστη κατάσταση. Κανένα CSI δεν είχε μέχρι τώρα κάποιο κλείδωμα και μου φάινεται περίεργο να βάλαν απλα σε αυτό το επεισόδιο.Απ'την άλλη,όταν είναι περίπτωση ελλατωματικού dvd, μετά το πρώτο error και με μερικά retry προχωράει έστω και μερικά kb,ενώ εδω σταματάει σε συγκεκριμένο σημείο(δυστηχώς δε θυμάμαι αν σταματούσε στο ίδιο σημείο και στο άλλο dvd)και δε συνεχίζει καθόλου...όπως όταν είναι κλειδωμένο.Αν ήταν όμως κλειδωμένο,δε θα είχε πρόβλημα κατα τη διάρκεια που πάιζει το dvd. Κατα το play του dvd,στο pc κολλάει τελέιως (περίπου στα 15'' απο την εναρξη του επεισοδίου) ενώ στη φέτα κάνει ένα πήδημα μερικών frames, εμφανίζονται και μερικά artifacts και συνεχίζει κανονικά. Κάποια βοήθεια...κάποιος.....
ghadhika Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Κάποιος...? Ε δε γίνεται ΚΑΝΕΙΣ να μην προσπάθησε να ριπάρει το CSI.Έστω πείτε μου αν σε εσάς το rip έγινε κανονικά και άρα δεν είναι κάποιο κλείδωμα.
oasisAthens Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δοκίμασε φίλε μου να το rippareis με το DVDFab Decrypter στην τελευταία του έκδοση. Τώρα όσον αφορά την εμφάνιση artifacts σε original DVD αυτό πρόκειται απποκλειστικά και μόνο σε ελλατωματικό δισκάκι...Τώρα θα μου πεις 2 φορές ; Και όμως εαν είσαι ΠΟΛΥΥΥΥΥ τυχερός συμβαίνουν και αυτά.. Και σου λέω ότι πρόκειται για ελλατωματικό γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση μη ελλατωματικό original δισκάκι να έκανε artifacts, κολήματα, χάσιμο ήχου κ.λπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.