caveneo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Ένας φίλος μου εδώ στην Καβάλα έβαλε Otenet OnDSL 1024 Home αορίστου χρόνου.Του δώσαν το Speedtouch 585i. Το Speedtouch δείχνει ότι η ταχύτητα είναι 1024 Down και 256 Up. Μετρήσεις από το speedtest.forthnet.gr δείχνουν το upload στα 225Κbit (λογική τιμή) Και το download στα 210Kbit (καθόλου λογική τιμή). Πήρα τηλέφωνο στην υποστήριξη και μου είπαν να μπω στο ftp.otenet.gr και να κατεβάσω το filelist που έχει εκεί. Όταν σταθεροποιήθηκε κατέβαζε με 30KB/s. Μου είπαν να πάρω στις βλάβες για να έρθει τεχνικός να ελέγξει τη γραμμή. Φτιάχνεται αυτό από έναν τεχνικό ή θέλει ριζικές αλλαγές; Να μην πάνε τζάμπα τα λεφτά για 1024, αν είναι να το γυρίσει στα 384 (αν υπάρχουν ακόμη)!!
zaplin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 αν είναι να το γυρίσει στα 384 (αν υπάρχουν ακόμη)!! φυσικα κ υπαρχουν!απλα εχουν μετονομαστει σε 1mbit...
gtr4460 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 filaraki ena exo na sou po.oti se pola forum kai sto insomnia iparxoun anafores oti tin anavathmisi tou ote,pou o theos na tin kani anavathmisi ta pragmata eginan koulouvaxata i dikia mou periptosi exi na kani me 1024 apo vivodi katevazo me 39kbs kai ales fores me 122 ai vgali akri kai olo mou lene molis perno exipiretisi pelaton oti perimenete na strosi i katastasi/tora tpt alo den mporo na skefto
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.