Προς το περιεχόμενο

Ping ναι,internet οχι...

ale3is

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Windows XP SP2,δουλευαν αψογα,χωρις ιδιαιτερο λογο,δεν δουλευει πλεον το ιντερνετ,δηλαδη,ενω κανει Ping και στο εσωτερικο δικτυο αλλα και σε διευθυνσεις ιντερνετ,οταν ανοιξω τον IE να δω μια σελιδα,δεν την φορτωνει με τιποτα...Εκανα σκαν με κασπερσκυ(δεν βρηκε τιποτα),εχω απενεργοποιησει firewall κλπ...Τι μπορει να ειναι?Σπαω το κεφαλι μου αλλα δεν μπορω να σκεφτω τι παιζει...

Δημοσ.

@asmilon:To router που εχω ειναι το USR9106.Δεν εχω αλλο browser σε αυτο το πισι...

@sougiannis:Οντως,το μσν στο troubleshooting για το DNS λεει οτι εχει προβλημα...Θα το δοκιμασω και θα απαντησω σε λιγο...

Δημοσ.

Πηγαινε στον Πινακα Ελεγχου->Συνδεσεις Δικτυου->Τοπικη συνδεση->Ιδιοτητες->Πρωτοκολλο Ιντερνετ (TCP/IP)->Ιδιοτητες και πες μου τι ρυθμισεις εχεις κανει εκει...

Γιατι να μην δοκιμασεις και καποιον αλλο Browser επι την ευκαιρια?

Mozilla Firefox 2.0

Opera Browser 9.02

Πολυ καλοι και οι 2, με πολλες δυνατοτητες και το κυριοτερο πολυ, μα πολυ, πιο ασφαλεις απο τον ΙΕ...

Δημοσ.

Στον δικο μου υπολογιστη απ'οπου γραφω,εχω και τον οπερα και τον ΦΦ,ο υπολογιστης που εχει το προβλημα ειναι του πατερα μου...οι ρυθμισεις που του εχω ειναι οι τυπικες δηλαδη:

192.168.1.χ

255.255.255.240

192.168.1.1

192.168.1.1

Δεν γινεται κατι απο αυτα να ειναι λαθος...Καπου αλλου ειναι το προβλημα και δεν μπορει να παει το μυαλο μου...

Δημοσ.

γιατι δεν μου χρειαζετε το .0,το .240 μου αρκει...Forthnet αλλα τα υπολοιπα πισι λειτουργουν κανονικα και βγαινουν σωστα στο ιντερνετ...

Δημοσ.

Αφου εχεις Forthnet δοκιμασε να α βαλεις τους παρακατω DNS Servers αναλογα την περιοχη σου και δες αν θα φτιαξει:

Forthnet

DNS Address για Αττική, Νησιά, Πελοπόννησο και Κεντρική Ελλάδα

Preferred: 193.92.150.3

Alternate: 194.219.227.2

DNS Address για Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα

Preferred: 193.92.110.1

Alternate: 193.92.110.2

DNS Address για Κρήτη

Preferred: 193.92.30.19

Δημοσ.

Δοκιμασε το δε εχεις κατι να χασεις και δοκιμασε με καποιον αλλο Browser για να δουμε αν το προβλημα ειναι γενικο του συστηματος ή μονο του ΙΕ...

Δημοσ.

απο το web interface του router σου network-dns server kai απενεργοποίησε το

Enable Automatic Assigned DNS βάλε

Preferred: 193.92.150.3

Alternate: 194.219.227.2 (thanks asmilon ;) και reboot. Λογικά δε θα σου δουλέψει, μετά ξανα ενεργοποίησε το Automatic Assigned DNS και reboot ξανα. Κάτι αντίστιχο μου έκανε προχθες η forthnet σε ένα άλλο pc

Δημοσ.

opws ta perigrafeis murizoun 2 pragmata

a) firewall

B) setarismena proxy settings ston explorer 'h se kanena universal programma

eipes ping se selides kanei e? (ping google.com) an oxi, dokimazeis ping se ip kateu8eian (ping 147.102.222.211) an kanei einai dns an den kanei edw eimaste pali ;p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...