Προς το περιεχόμενο

Νέα MacBook Pro Core 2 Duo

LordArthas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τους πήρα όλους σήμερα τηλέφωνο και δεν υπάρχει πουθενά!!!

Μα τέτοια ζήτηση πια; Μάλλον το βλέπω να κρατάω το Macbook... μια χαρά είναι... :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

LOL

eida evales agelia se alo forum:p

fisika kai einai mia xara:p(thes na pareis to pro apoti diavasa kai exei to mavraki:P)

egw meta apo ena mina peripou simviosis me macbook c2d eimai kati parapano apo ikanopiimenos

eiani to prwto mac pou pernw kai pragmatika einai fadastiko!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση οι νεες παρτιδες mbp c2d να εχουν ηδη ενεργο και ετοιμο για χρηση το πρωτοκολλο 800-κατι εκδοσης n?

Αν οχι, υπαρχει κανενας τροπος να το ξεκλειδωσουμε?

Δημοσ.
Όλα τα νέα Macintosh (εκτός του iMac 17" στα 1.83GHz) διαθέτου το πρωτόκολλο 802.11n.

Ξεκλείδωμα προσφέρει η Apple είτε με τα νέα Airport Extreme access points είτε με τίμημα $1.99.

Το ξερω οτι ολα τα νεα mac εχουν πρωτοκολλο n.

Αλλα το θεμα ειναι αν μπορει στην πραξη να το χρησιμοποιησουν.

Δηλαδη θα πωλουνται τα νεα mac με τη δυνατοτητα οντως να χρησιμοποιησουν το πρωτοκολο n, ή θα πουλα η apple mac με καρτα για n, κλειδωμενο ομως και ξεκλειδωτο μονο για χρηση ως g?

• Super Moderators
Δημοσ.
Το ξερω οτι ολα τα νεα mac εχουν πρωτοκολλο n.

Αλλα το θεμα ειναι αν μπορει στην πραξη να το χρησιμοποιησουν.

Δηλαδη θα πωλουνται τα νεα mac με τη δυνατοτητα οντως να χρησιμοποιησουν το πρωτοκολο n, ή θα πουλα η apple mac με καρτα για n, κλειδωμενο ομως και ξεκλειδωτο μονο για χρηση ως g?

Απ'ότι κατάλαβα, τα Mac που πωλούνται από τον Ιανουάριο και μετά θα έχουν το πρωτόκολλο 802.11n ενεργοποιημένο.

Τα Mac που πωλήθηκαν μέχρι τον Ιανουάριο 2006 έχουν το πρωτόκολλο 802.11n απενεργοποιημένο και χρειάζεται αυτό ή η αγορά Airport Extreme Base Station για να ενεργοποιηθούν.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πηρα και εγω εδω και 2 εβδομαδες ενα macbook pro 15αρι 2.16 με 1γιγα μνημη....

τι να πω για το μηχανημα??? εμφανισιακα??? δεν υπαρχει κατι να περιγραψω απλα το πιο ομορφο λαπτοπι που παιζει στην αγορα ..

εχουν περασει απο τα χερια μου και βαιο και φερραρι της ασερ και της ασους το λαμποργκινι.... το απλ ολα τα λεφτα δεν παιζεται....

τωρα να μιλησω για επιδοσεις.???? οι επιδοσεις του ειναι τετοιες που δεν προκειτε να δουν οι μη απλ χρηστες ποτε στην ζωη τους....

με μια λεξη..... ΑΠΛΟΤΗΤΑ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας εδω και 2 βδομαδες με βασανιζει ενα ερωτημα ! Να παρω το Macbook Pro η οχι !!

Η πηγη αυτου του δισταγμου μου πηγαζει οχι τοσο απο την ποιοτητα του Mac αλλα στο

οτι λογω σχολης κατα πασα πιθανοτητα θα χρειαστω win k linux ( διαφορες εφαρμογες

προγραματισμου οπως C,C++,assembly se Mips emulator, java ειναι μερικα

απο τα οποια εχω συναντηση μεχρι τωρα ) !!

Αυτο που φοβαμαι κυριως δλδ ειναι το οτι θα παρω το Mac και μονο mac os δεν θα τρεχει !!

επειδη εχω λιγο ναυαγηση οποιαδηποτε αποψη θα ηταν ευπροσδεκτη !!

ευχαριστω και συγνωμη αν εχω κανει την ερωτηση σε λαθος thread :smile:

Δημοσ.

Φίλε jehuty τώρα με το bootcamp μπορείς να τα έχεις "όλα".

Εγώ θα το έπαιρνα και το πρωί λόγο σχολής-δουλειάς θα είχα τα άλλα(win/linux) και λόγο γκ@λς θα είχα OS X.

Μόνο που το είδα το Pro είχα κολλήσει να το βλέπω μόνο. ...

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει καποιος το νεο boot camp για συμβατοτητα των Βιστα με το Μακ? Αν υπαρχει δυνατοτητα εναλαλγης λειτουργικου χωρις προβληματα συμφερει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...