mentoras99 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Η πριζα του τροφοδοτικου του Macbook pro, ειναι σουκω ή απλή(μικρή-δεν ξερω την ορολογια)?
Snolly Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Για το pro δεν ξέρω πάντως το απλό mac book έχει και από τις 2. Αναμείνατε σύντομα review.
Snolly Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Έτοιμο και το πρώτο μέρος του review στη σχετική ενότητα.
giorgos_k Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Να και το δικό μου, το πήρα σήμερα απο Fnac. Όπως τα περιγράφει ο snollygoster στο review. Απίστευτα εργαλεία
nobleman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Τους πήρα όλους σήμερα τηλέφωνο και δεν υπάρχει πουθενά!!! Μα τέτοια ζήτηση πια; Μάλλον το βλέπω να κρατάω το Macbook... μια χαρά είναι...
poromenos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 LOL eida evales agelia se alo forum:p fisika kai einai mia xara:p(thes na pareis to pro apoti diavasa kai exei to mavraki:P) egw meta apo ena mina peripou simviosis me macbook c2d eimai kati parapano apo ikanopiimenos eiani to prwto mac pou pernw kai pragmatika einai fadastiko!
mentoras99 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Υπαρχει περιπτωση οι νεες παρτιδες mbp c2d να εχουν ηδη ενεργο και ετοιμο για χρηση το πρωτοκολλο 800-κατι εκδοσης n? Αν οχι, υπαρχει κανενας τροπος να το ξεκλειδωσουμε?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Όλα τα νέα Macintosh (εκτός του iMac 17" στα 1.83GHz) διαθέτου το πρωτόκολλο 802.11n. Ξεκλείδωμα προσφέρει η Apple είτε με τα νέα Airport Extreme access points είτε με τίμημα $1.99.
mentoras99 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Όλα τα νέα Macintosh (εκτός του iMac 17" στα 1.83GHz) διαθέτου το πρωτόκολλο 802.11n. Ξεκλείδωμα προσφέρει η Apple είτε με τα νέα Airport Extreme access points είτε με τίμημα $1.99. Το ξερω οτι ολα τα νεα mac εχουν πρωτοκολλο n. Αλλα το θεμα ειναι αν μπορει στην πραξη να το χρησιμοποιησουν. Δηλαδη θα πωλουνται τα νεα mac με τη δυνατοτητα οντως να χρησιμοποιησουν το πρωτοκολο n, ή θα πουλα η apple mac με καρτα για n, κλειδωμενο ομως και ξεκλειδωτο μονο για χρηση ως g?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Το ξερω οτι ολα τα νεα mac εχουν πρωτοκολλο n. Αλλα το θεμα ειναι αν μπορει στην πραξη να το χρησιμοποιησουν. Δηλαδη θα πωλουνται τα νεα mac με τη δυνατοτητα οντως να χρησιμοποιησουν το πρωτοκολο n, ή θα πουλα η apple mac με καρτα για n, κλειδωμενο ομως και ξεκλειδωτο μονο για χρηση ως g? Απ'ότι κατάλαβα, τα Mac που πωλούνται από τον Ιανουάριο και μετά θα έχουν το πρωτόκολλο 802.11n ενεργοποιημένο. Τα Mac που πωλήθηκαν μέχρι τον Ιανουάριο 2006 έχουν το πρωτόκολλο 802.11n απενεργοποιημένο και χρειάζεται αυτό ή η αγορά Airport Extreme Base Station για να ενεργοποιηθούν.
LambrosN Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 πηρα και εγω εδω και 2 εβδομαδες ενα macbook pro 15αρι 2.16 με 1γιγα μνημη.... τι να πω για το μηχανημα??? εμφανισιακα??? δεν υπαρχει κατι να περιγραψω απλα το πιο ομορφο λαπτοπι που παιζει στην αγορα .. εχουν περασει απο τα χερια μου και βαιο και φερραρι της ασερ και της ασους το λαμποργκινι.... το απλ ολα τα λεφτα δεν παιζεται.... τωρα να μιλησω για επιδοσεις.???? οι επιδοσεις του ειναι τετοιες που δεν προκειτε να δουν οι μη απλ χρηστες ποτε στην ζωη τους.... με μια λεξη..... ΑΠΛΟΤΗΤΑ
daniel's_saving_grace Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Τα Mac που πωλήθηκαν μέχρι τον Ιανουάριο 2006 έχουν το πρωτόκολλο 802.11n απενεργοποιημένο και χρειάζεται αυτό ή η αγορά Airport Extreme Base Station για να ενεργοποιηθούν. Μάλλον του 2007!
jehuty Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Γεια σας εδω και 2 βδομαδες με βασανιζει ενα ερωτημα ! Να παρω το Macbook Pro η οχι !! Η πηγη αυτου του δισταγμου μου πηγαζει οχι τοσο απο την ποιοτητα του Mac αλλα στο οτι λογω σχολης κατα πασα πιθανοτητα θα χρειαστω win k linux ( διαφορες εφαρμογες προγραματισμου οπως C,C++,assembly se Mips emulator, java ειναι μερικα απο τα οποια εχω συναντηση μεχρι τωρα ) !! Αυτο που φοβαμαι κυριως δλδ ειναι το οτι θα παρω το Mac και μονο mac os δεν θα τρεχει !! επειδη εχω λιγο ναυαγηση οποιαδηποτε αποψη θα ηταν ευπροσδεκτη !! ευχαριστω και συγνωμη αν εχω κανει την ερωτηση σε λαθος thread :smile:
Thresher Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Φίλε jehuty τώρα με το bootcamp μπορείς να τα έχεις "όλα". Εγώ θα το έπαιρνα και το πρωί λόγο σχολής-δουλειάς θα είχα τα άλλα(win/linux) και λόγο γκ@λς θα είχα OS X. Μόνο που το είδα το Pro είχα κολλήσει να το βλέπω μόνο. ...
21century Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Εχει δοκιμασει καποιος το νεο boot camp για συμβατοτητα των Βιστα με το Μακ? Αν υπαρχει δυνατοτητα εναλαλγης λειτουργικου χωρις προβληματα συμφερει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.