Προς το περιεχόμενο

Νέα MacBook Pro Core 2 Duo

LordArthas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξωτερικα και εμφανισιακα, τι διαφορα εχει το mbp απο το mb? Το mb ειναι απο πλαστικο ενω το mbp ειναι απο αλουμινιο? (sorry αν λεω κατι λαθος)

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν μοιάζουν και πολύ, μπορώ να πώ. Η διαφορά που λές ισχύει, αλλά έχουν και διαφορετικό πληκτρολόγια, διαφορετική οθόνη διαφορετικό case κ.α.

Δημοσ.

Τώρα που βγήκαν τα νέα MacBook Pro Core 2 Duo θα πρέπει να νιώθω μικρός με το μηχάνημά μου;Εϊναι στα αλήθεια τόσο μεγάλη η διαφορά μεταξύ Core Duo 2.0 Ghz και Core 2 Duo 2.16 Ghz;

ΥΓ:Για να είμαι πιο ακριβής είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μεταξύ του παλιού MacBook Pro (το φθηνότερο 1999$) και του τωρινού μικρότερου;

Δημοσ.

Ας μην μας πιανει το αγχος των επιδοσεων, καταλοιπο της pc εποχης μας :) Αν κανεις τη δουλεια σου, τοτε το μηχανημα δεν ειναι αργο.

Τεσπα, για να απαντησω στην ερωτηση σου η διαφορα δεν ειναι μεγαλη: γυρω στο 10%-15%, αναμεσα σε δυο επεξεργαστες της ιδιας συχνοτητας.

Δημοσ.

Συγγνώμη για αυτή την ερώτηση αλλά πρέπει να αποφασίσω τι θα κάνω. Εκτός απο μετρητοίς κ με πιστωτική δεν υπάρχει άλλος τρόπος πληρωμής?

Δημοσ.

στο fnac έχουν και ένα τρόπο πληρωμής με δώσεις (24-26) που δεν χρειάζεται πιστωτική, κάτι μέσο τράπεζας σου κάνουν δε ξέρω τι ακριβώς! Δίπλα σου είναι giorgos_k μπορείς να το ψάξεις.

Δημοσ.

Πιστεύω πως το σημαντικό στους core 2 είναι η υποστήριξη 64bit αρχιτεκτονικής και όχι η μικρή αυτή διαφορά στον χρονισμό των επεξεργαστών. Απο την μικρή εμπειρία μου με το mac os, πιστεύω πως την διαφορά την κάνει η μνήμη και όχι τόσο αν η cpu είναι clocked στο 1.83 ή στα 2 Ghz. Ειδικά με τα νέα mbp που δίνεται η δυνατότητα για 3G ram, θα συνιστούσα τον εξοπλισμό του μηχανήματος με όσο το δυνατόν περισσότερη RAM. (Με τα default 512MB του mb μου το μηχάνημα bootare σε 1 λεπτό, με το που κούμπωσαν τα 2GB το booting time κατέβηκε στα 20 δευτερόλεπτα, εκ των οποίων τα 10 είναι post procedure)

Δημοσ.

Δε ξέρω με τι προϋποθέσεις ισχύει αν μάθεις καλό θα ήταν να μας πεις :)

ps: γείτονες είμαστε και εγώ Ν. Ηράκλειο μένω

Δημοσ.

Ώστε δεν θα είμαι ο μοναδικός χρήστης Mac στο Ηράκλειο..χμμμ Θα μάθω λεπτομέριες αύριο κ θα σας ενημερώσω. Ελπίζω να είναι ευχάριστα τα νέα

Δημοσ.
Οσον αφορα την υπερθερμανση, απλα ολοι δεχτηκαμε οτι δουλευει σε max 75, χωρις ομως να βγαζει προβλημα.

Αν εσυ θεωρεις οτι δεν ειναι προβλημα ενα laptop (μεταφραση laptop=πανω στα γονατα)

να μην μπορεις να το δουλεψεις πανω στα γονατα σου λογω υπερθερμανσης, τι να πω!!

Επιπλεον μερικα macbook pro εκαναν restart χωρις κανεναν προφανη λογo,μαλλον λογω υπερθερμανσης..

Τελος, ισως τωρα μετα το update να διορθωθηκαν μερικα πραγματα,

αλλα και παλι δεν πιστευω οτι το καλοκαιρι θα μπορεις να τον ακουμπας τον υπολογιστη στα ποδια σου

οπως με τους περισσοτερους φορητους

και επιπλεον δουλευουν και οι ανεμιστηρες συχνα, με αποτελεσμα χαμηλοτερη αυτονομια και περισσοτερο θορυβο.

Βεβαια εσυ ολα αυτα δεν τα θεωρεις προβλημα!!

Το βασικοτερο προβλημα ειναι οχι το οτι η θερμοκρασια ειναι υψηλη σαν νουμερο,

αλλα το οτι δεν μπορεις να τον ακουμπας στα ποδια σου.

Αν διορθωθηκε αυτο, μαλλον θα τσιμπησω εναν macbook pro core 2 duo!!

Δημοσ.

Λοιπόν, πήγα fnac σήμερα κ ρώτησα αν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος πληρωμής... κ ναι υπάρχει. Συνεργάζονται με την Εμπορική τράπεζα η οποία ουσιαστιικα σου δίνει ενα δάνειο κ πληρώνεις έπειτα σε αυτή το ποσό που θα ορίσεις κάθε μήνα. Δεν διευκρίνησα πόσο αυξάνεται το ποσό όταν πας με δόσεις αλλά θα μάθω μέσα στη βδομάδα περισσότερες λεπτομέριες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...