Προς το περιεχόμενο

Νέα MacBook Pro Core 2 Duo

LordArthas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα ειναι 100 κιλα, ειναι μεγαλο σαν τουβλο και πανω απολα με ολα αυτα τα fans και το βαρος δεν μπορει να ειναι φορητο. Αρα μην κανουμε συσχετισμους με την 1 ιντσα και της 4 (το 4 ειναι πλασματικο νουμερο).

Ουτε φυσικα και σε σχεδιασμο, σε καμια περιπτωση δεν ειναι ομορφοτερο απο ενα macbook pro. Απο επιδοσεις σιγουρα ομως ειναι πολυ καλυτερο, βεβαια η εικονα αυτη μαυριζει για μενα διοτι τρεχει Windows αρα κατα την γνωμη μου πεταμενα λευτα. Σιγα, σιγα θα αρχισουν να πεφτουν οι αποδοσεις και τελικα σε 2 αντε 3 το πολυ χρονια θα ειναι για πεταμα.

Ειναι γνωστο αλλωστε πως τα PC επειδη εχουν την δυνατοτητα οι χρηστες (οχι λογω καλης θελησης και ανθρωπιας των εταιριων αλλα για να τους εξωθησουν να δωσουν οσα πιο πολλα λευτα γινεται) να αναβαθμιζουν το hardware, το προαναφερθεν ειναι μετριας ποιοτητας και διαρκειας ζωης διοτι ειναι σχεδιασμενο να αλλαζει συχνα, σε αντιθεση με ενα Apple.

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο MBP μου (2 βδομαδες το εχω), ενω η μπαταρια εχει κανει μονο 9 cycles μου δειχνει 98% οταν ειναι πληρως φορτισμενη. Τι μπορει να συμβαινει;

Δημοσ.
rikste mia matia sto http://www.alienware.com kai to ksanasizitame gia sxediasmo, epidoseis, xarakthristika klp klp

bebaia, gia na mhn mou thn peite (pou tha mou thn peite.. ;) ), einai analoga kai to zhtaei kaneis...

gia enan eppagelmatia den ton noiazei na skasei 2500eurw gia na to parei...alla me 2500euro laptop ths alienware kaneis ta panta kai ennow ta panta....se epidoseis ta pataei aneta ta mac

ta alienware einai apoklistika gia pexnidia! logiko na exoun psila xaraktiristika,alla skeftese esy me to koustoumi to proi kai na kratas ti fatsa tou exwginou paramasxala na pas sto grafeio? eleos!

alli i xrisi tou mac alli autou.

Δημοσ.
Στο MBP μου (2 βδομαδες το εχω), ενω η μπαταρια εχει κανει μονο 9 cycles μου δειχνει 98% οταν ειναι πληρως φορτισμενη. Τι μπορει να συμβαινει;

Υπάρχει μια διαδικασία (battery calibration) η οποία πρέπει να γίνεται όταν αγοράζουμε ένα νέο υπολογιστή, καθώς και ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Αναλυτικά:

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=86284

Δημοσ.
Υπάρχει μια διαδικασία (battery calibration) η οποία πρέπει να γίνεται όταν αγοράζουμε ένα νέο υπολογιστή, καθώς και ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Αναλυτικά:

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=86284

Εχει γινει απο τη στιγμη που αγοραστηκε. :-)

Δημοσ.

επειδη ειμαι φοιτητης θα παρω το μακπρο απο την rainbow για να παρω και το 10%.δε ξερω ακομη ομως τι σκληρο να βαλω 5400 , 7200 ?

το λαπτοπ θα το περνω κ στο πανεπιστημιο για download k upload.

πολλες φορες οταν κατεβαζω απο τη συνδεση του upatras

και πιανει πανω απο 10-11mb/s μου βγαζει ενα error : disk overloaded

κατι τετοιο

αν ο δισκος στο λαπτοπ ειναι στις 7200 και οχι στις 5400 θα βοηθησει σε

αυτο το θεμα?

ευχαρηστω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω το Macbook Pro 15" από τον Ιούλιο και συνολικά με την μπαταρία έχω κάνει 16 cycles. Ξαφνικά το health έπεσε στο 62%. Δεν νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Μπήκα στο site της apple και έκανα τα reset που πρότεινε αλλά τίποτα.

Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Υπάρχει κάποια λύση;

Δοκίμασα επίσης πλήρη αποφόρτιση και επαναφόρτιση της μπαταρίας και δεν αλλάζει τίποτα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ. Να δω πως θα βγάλω άκρη γιατί είμαι εκτός Ελλάδας. Μάλλον τα Χριστούγεννα θα την κάνω την αντικατάσταση που θα επιστρέψω.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.
επειδη ειμαι φοιτητης θα παρω το μακπρο απο την rainbow για να παρω και το 10%.δε ξερω ακομη ομως τι σκληρο να βαλω 5400 , 7200 ?

το λαπτοπ θα το περνω κ στο πανεπιστημιο για download k upload.

πολλες φορες οταν κατεβαζω απο τη συνδεση του upatras

και πιανει πανω απο 10-11mb/s μου βγαζει ενα error : disk overloaded

κατι τετοιο

αν ο δισκος στο λαπτοπ ειναι στις 7200 και οχι στις 5400 θα βοηθησει σε

αυτο το θεμα?

ευχαρηστω

Εστω και καθυστερημενα ,ναι θα βοηθησει ο 7200 σκληρος.

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ πολύ. Να δω πως θα βγάλω άκρη γιατί είμαι εκτός Ελλάδας. Μάλλον τα Χριστούγεννα θα την κάνω την αντικατάσταση που θα επιστρέψω.

Ευχαριστώ και πάλι.

πληροφοριακα πως το ειδες απο το istat widget η απο το profiler ( Battery health: Good ??)

Δημοσ.
πληροφοριακα πως το ειδες απο το istat widget η απο το profiler ( Battery health: Good ??)

Από το istat widget και από το coconutBattery.

Γενικά κάτι δεν πάει καλά τελευταία. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι έβαλα το Leopard. Κάποιες φορές το USB Mouse που έχω, δεν δουλεύει ξαφνικά. Πρέπει να το βγάλω και να το ξαναβάλω στη θύρα.

Επίσης τελικά με την μπαταρία όλα καλά. Έκανα για 2η φορά άδειασμα της μπαταρίας. Πρόσεξα ότι μόλις είχε φτάσει στο 85% Charged, το health είχε ανέβει στο 75%. Ρίσκαρα και έβγαλα την μπαταρία χωρίς να περιμένω να αδειάσει τελείως και έκανα πάλι reset (όπως αναφέρει η apple στο site της), κρατώντας πατημένο το on/off κουμπί για 5 δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια έβαλα πάλι τον AC Adaptor και το health πήγε πάλι στο 100%.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Ελπίζω να είναι θέμα software και όχι hardware. Αν είναι software θα βγάλει η apple κάποιο update και θα ησυχάσω. Αν είναι όμως hardware, θα πρέπει να περιμένω να γυρίσω Ελλάδα για να πάω στην (^%$Rainbow. Δεν ξέρω αν δέχονται, στη Μ. Βρετανία που είμαι να μου φτιάξουν το macbook pro.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...