Προς το περιεχόμενο

Lag ΣΕ Online Games

padelator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.

Προσφατα αγορασα ενα pc με την εξης συνταγη ....

amd athlon64 3800 am2 x2

msi k9n platinum sli

2x kingston 512 ddr 667

msi 7600 gs 256

HD samsung 80 gb sata2

HD samsung 250 gb sata2

τροφοδοτικο heroichi 480 w

κουτι Vero με 2 12αρια ανεμηστηρια ( επαρκης ψυξη )

Το προβλημα ....

Ακουστε ομως προσεχτικα για να μην χανετε τον χρονο σας

Λαγκαρω απειρα παιζοντας online dota .

To lag εμφανιζεται μετα απο μια ωρα περιπου

Στην ιδια γραμμη στο ιδιο router με το ιδιο καλωδιο παιζω μια χαρα με το παλιο μου pc (pentium 4 1.5 gh )

Αν παιξω τοπικα με το pc μου και δεν βγω στο battlenet δεν εχω κανενα προβλημα.

Εστησα LINEAGE και εχω παλι lag

Οταν λεμε lag δεν εννοουμε το συνηθισμενο lag απλως.Με πεταει στις γωνιες της οθονης οταν παω να κανω scroll στην οθονη + οι κινησεις ειναι σπαδμοδικες.( αυτοι που παιζουν dota καταλαβαινουν )

Το mobo το αντικατεστησα σαν ελλατωματικο και μια απο τα ιδια

Το lag αρχισε να εμφανιζεται απο την 2η μερα αγορας.και την 2η μερα μετα απο την αντικατασταση

Λογω δουλειας γνωριζω οτι εχουν πουληθει πολλα τετοια mobos που δεν παρουσιασαν προβληματα γιατι εχουν πουληθει σε gamers.

Η αληθεια ειναι οτι αν βαλω εναν μεγαλο ανεμιστηρα που εχω να χτυπαει το τσιπακι της μητρικης το lag αρχιζει λιγο αργοτερα .

Εστησα ομοως EVEREST και οι θερμοκρασιες που δινει ειναι φυσιολογικοτατες κατω απο 40 βαθμους το mobo 50 και κατι η vga.(ΜΕ BENCHMARK )

Το δικο μου συμπερασμα ....

Το τσιπακι του mobo ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες αλλα το everest δεν "βλεπει" θερμοκρασια τσιπ αλλα θερμοκρασια του χωρου μεσα στο mobo.

Πιθανον την πρωτη μερα το τσιπακι υπερθερμαινεται και παθαινει καποια ζημια.Απο την δευτερη μερα και μετα ο ανεμιστηρας δεν κανει δουλεια γιατι η ζημια εχει ηδη γινει .

Μπορει να ειναι ατοπο αυτο που λεω αλλα δεν ειμαι τεχνικος ουτε σκαμπαζω απο τετοια θεματα.Απλα λειτουργω με μια κοινη λογικη.

Αυτα .Οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ .

Ευχαριστω εκ των προτερων .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...