Προς το περιεχόμενο

Αλλάζει η κάρτα (τσιπ) γραφικών στους φορητούς;

ippeas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωρίζει κανείς αν αλλάζει η κάρτα γραφικών σε όσους φορητούς δεν την έχουν onboard; Ο φορητός που έχω (acer), παρότι πάει σφαίρα στη δουλειά, στο pes5 μου κάνει νερά. Έχει επάνω την ATI Mobility 9700 και έβαλα τους τελευταίους drivers.

Αν γίνεται να αλλαχθεί, ας μας πει κάποιος που γνωρίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες αν η καρτα γραφικών του φορητου σου υποστηριζει το προτυπο ΝΧ. Μονο αυτες μπορουν να αλλαχθουν απο ενα φορητο. Σιγουρα δεν ειναι οτι πιο οικονομικο, αλλα ειναι η μονο λυση για να αναβαθμισεις την καρτα γραφικων σου.

Προς το παρον απο οτι εχω δει μονο της Nvidia υποστηριζουν αυτη την δυνατοτητα...

Εξαρταται απο το μοντελο πυο διαθετεις και απο οτι θυμαμαι πολυ καλα οι αλλαγες γινονται και στο Πλαισιο απο ελληνες κατασκευσαστες γιατι εχουν σασι που δεχεται τροποποιησεις...

Μπορείς να αλλάξεις κάρτα γραφικών στο φορητό αν ακολουθεί το πρότυπο MXM. Χοντρικά πρέπει να έχεις φορητό με pentium m τουλάχιστο ή της αυτής περιόδου. Μπορείς να βάλεις άλλη κάρτα nvidia ή ati αρκεί να βρείς... συμβατή με το τύπο MXM II, MXM III κτλ... Έχει ψάξιμο η δουλεία.

Εγώ σκέφτομαι κάτι τέτοιο να το κάνω αρκετά αργότερα μιας και με geforce 6800 go με 256Mb gdr καλύπτομαι μία χαρά (!) προς το παρόν.

Αυτά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...