ippeas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Γνωρίζει κανείς αν αλλάζει η κάρτα γραφικών σε όσους φορητούς δεν την έχουν onboard; Ο φορητός που έχω (acer), παρότι πάει σφαίρα στη δουλειά, στο pes5 μου κάνει νερά. Έχει επάνω την ATI Mobility 9700 και έβαλα τους τελευταίους drivers. Αν γίνεται να αλλαχθεί, ας μας πει κάποιος που γνωρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarrasque Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 τι εννοείς νερά; δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το vertical sync στο παιχνίδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seventh_son Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ti ennoeis na allaxtei? na valeis alli karta grafikwn ? xlwmototo ews adynato. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogosst Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 nai kapoies allazoune.. psaxe sto forum exei ksanaginei analogi erotisi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenofontas_hw Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Από ανάλογη εμπειρία σέναν acer .. η κάρτα γραφικών του ήταν ενσωματομένη με το motherboard .. και ήθελε αλλάγή δλδ όλο το πακέτο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δες αν η καρτα γραφικών του φορητου σου υποστηριζει το προτυπο ΝΧ. Μονο αυτες μπορουν να αλλαχθουν απο ενα φορητο. Σιγουρα δεν ειναι οτι πιο οικονομικο, αλλα ειναι η μονο λυση για να αναβαθμισεις την καρτα γραφικων σου. Προς το παρον απο οτι εχω δει μονο της Nvidia υποστηριζουν αυτη την δυνατοτητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Εξαρταται απο το μοντελο πυο διαθετεις και απο οτι θυμαμαι πολυ καλα οι αλλαγες γινονται και στο Πλαισιο απο ελληνες κατασκευσαστες γιατι εχουν σασι που δεχεται τροποποιησεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thapostol13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μπορείς να αλλάξεις κάρτα γραφικών στο φορητό αν ακολουθεί το πρότυπο MXM. Χοντρικά πρέπει να έχεις φορητό με pentium m τουλάχιστο ή της αυτής περιόδου. Μπορείς να βάλεις άλλη κάρτα nvidia ή ati αρκεί να βρείς... συμβατή με το τύπο MXM II, MXM III κτλ... Έχει ψάξιμο η δουλεία. Εγώ σκέφτομαι κάτι τέτοιο να το κάνω αρκετά αργότερα μιας και με geforce 6800 go με 256Mb gdr καλύπτομαι μία χαρά (!) προς το παρόν. Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Mπραβο βρε thapostol13 ΜΧΜ λεγεται η τεχνολογια και δε θυμομουν ακριβως το ονομα της! Να το σχετικο αρθρο στην Wikipedia: Mobile PCI Express Module Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.