osrite Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Καλημέρα, καλησπέρα , καληνύχτα παιδιά και ευχαριστώ εκ τον προτέρων Το κομπιούτερ μου τα έχει παίξει εδώ και 1 βδομάδα αν μπορείτε να με ξεστραβώσετε Πείτε μου κάτι ΙΣΤΟΡΙΚΟ:Την προηγούμενη βδομάδα άρχισαν να σέρνονται τα windows και στο processes το system idle process ήταν στα 98 ,95 και γενικά όλα ήταν κομπλέ άλλαξα το anti-virus μην υπάρχει κάποιος ιός και από το avast έβαλα το kaspersky οπου μετα την εισαγωγή του έβρισκε μια Ip να μου κάνει επίθεση και αυτό (intrusion.win.mssql.worm.helkern)αλλά από ότι έλεγε την απέκρουε! Aφου καθάρισα register και έτρεξα κάτι anti-spy kai a-ware χωρίς να βρουν κάτι ειδα να κολαει περισσότερο το pc με επίλογο μετά από 1 μέρα να μην βρισκει στο dos να κάνει boot τον δίσκο(κουλό) και αφου όταν τoν άνοιγα έβρισκε bios , επεξεργαστή(AMD 2600+) ram 512ddr , αργούσε κανα 3λεπτό να βρει τα υπόλοιπα (2HDD , DVD-R ,DVD) αλλα στο τελος να μπαίνει win εως την 3τη μέρα οπου δεν έμπαινε καθόλου και μετά την εύρεση όλων μου έβγαζε αυτό (disk boot failure insert system disk and press enter) του έκανα ένα format αλλα μετα το δευτερο boot οπου πέρναγα τους drivers ξανάκανε το ίδιο με το μήνυμα disk….enter. Του άλλαξα τροφοδοτικά δίσκους καλώδιο ταινίες αλλα παντα το ιδιο!κατεβασα και να κανω update στο bios(δεν το έκανα) Το πηγα στο τελος στα multirama σε έναν γνωστό και χωρίς να το πολύ ψάξει μου είπε ότι είναι μητρική. Ελα που η μητρικη δεν βγενει ποια αλλα ουτε βρίσκεις (albatron kx 600 pro) αρα ήθελα καινούργια ,βαλε και επεξεργαστη και τίποτα αλλα κανα 300 euro(που να τα βρω! μπατίρης είμαι)ετσι τον πήρα σπίτι τον έλυσα όλο και μετα από κατι αλλαγές στης καλώδιο ταινίες με την μέθοδο των πιθανοτήτων στους 2 hdd kai την motherboard εκανε boot κανονικά. Εως εχθες δούλευε σχετικά καλά, αν και λιγο αργός σε σχεση με ποιο παλια και με συνοδεία το προαναφερόμενο μήνυμα από το kaspersky που ξαναπέρασα. Ξαφνικά ενα οραίο βράδι που το φεγγάρι είχε ξυπνήση το pc δεν ανοιγε και κολαγε μια πριν βρει την memory μια μετα πριν βρει το hdd, εκανε και κατι επανακινήσεις μονό τού αλλα γενικα νέκρα ,όπως και σήμερα το πρωί το ίδιο. Έως στης 12:00 που το άφησα να παλεύει και μετά απο κανα 30λεπτο μπήκε, έτσι και στέλνω αυτό το post!! Τι λέτε να εχει το σαράβαλο ρε παιδια?για πειτε καμια ιδέα…τι να κανω Δεν παίζουν και λεφτά Υ.Γ το προηγούμενο μηνά είχαν καεί 3 modem (microcom) οπου εμπενα ιντερνετ από αυτό το pc μπορεί να έχει καποια σχέση? λέτε τσάπα έπαιρνα τηλ κάθε τοσο και εβριζα του τεχνικούς της infoquest την μάπα modem-ruter που δίνουν στο πακέτο της vivodi? Ας ελπίζω ότι θα ανοίξει μετα το pc και θα δώ της απαντήσεις
spirosta Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δεν δοκιμάζεις να ξαναεγκαταστήσεις windows?
osrite Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 το εκανα ηδη 2 φορες τι αλο λες να ειναι?
Stratosss Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 OFF TOPIC:Απο οσα διαβαζω μαλλον καποια μαγεια εχει κλονισει το pc σου καταραμμενο pc να το διαβασει παπας ΑΜΕΣΩΣ.
asmilon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Εχεις κανει MemTest να δεις αν εχει χτυπησει καποια μνημη σου?
@topos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Ριξε και κανενα ευχελαιο... (Για ψαξε να δεις εαν εχει διαρροη ρευματος...)
Vatos_locos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 emena ontos mou akougete mitriki na petaei pros ton paradeiso dwkimase to mem test opws sou eipan mipws ontos ta ftisan i mnimes sou
osrite Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 παιδια το κατεβασα το αρχειακι mem test αλλα δεν ξερω να το χρησιμοποιω...αν μπορειτε πειτε μου!!!! ενα BOOT.CAT και ενα MEMTEST.IMG ειναι
stm00192 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Γραψτο σε ενα CDaki και κανε boot to pc απο to cd!
asmilon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 osrite μην ανοιγεις το ISO! Απλα κανε File=>Open απο το Nero Burning ROM και επελεξε το ISO και πες του να το καψεις! Δε χρειαζεται να κανεις κατι αλλο. Μετα απλα κανεις boot απο το cd και το αφηνεις να τρεξει μια-δυο ωρες και δες αν θα σου βγαλει errors...
tolis86 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 oi piknwtes sti mitriki se ti katastasi einai? stazoun kapoio igro? einai sa fouswmenoi kapws?an eisai entws egkiisewsw pantws tha prepei na kopsoun to laimo touw kai na sou vroun idalws na sou kopsoun ena pistotiko kai na to eksargirwseis kai na pareis mia metaxirismeni apo kapoia aggelia edw sto insomnia i kapou allou pou empistebese...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.