Melinbonian Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Έχω αγοράσει εδώ και κάτι μήνες κουτί icy box για να κάνω το σκληρό μου εξωτερικό.Όμως μου χάλασε το καλώδιο του τροφοδτικού και δε βρίσκω πουθενά παρόμοιο καλώδιο!Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω;
spirosta Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Sto πλαίσιο ρώτησες αν δίνουν σαν εγγύηση άλλα τροφοδοτικά?
@topos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Όμως μου χάλασε το καλώδιο του τροφοδτικού και δε βρίσκω πουθενά παρόμοιο καλώδιο!Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω; Eννοεις το καλωδιο απο τον μετασχηματιστη στο σκληρο? Κοψτο και βαλε οποιοδηποτε αλλο καλωδιο ρευματος...Εαν το προβλημα σου ειναι στο φυσακι μπορεις να πας το μετασχηματιστη σε ενα καταστημα ηλεκτρονικου/ηλεκτρολογικου εξοπλισμου να δεις εαν εχουν ιδιο. Εναλλακτικα μπορεις να αγορασεις καινουργιο μετασχηματιστη ο οποιος υποθετω πως πανω απο 10 ευρω δεν θα χει...
benZi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Ειναι μεσα στην εγγυηση.. Μπορεις να πας τα παρεις ενα αλλο..
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Aπ'οτι ξέρω η εγγυησεις ισχύουν μόνο για τις συσκευές και όχι για τα καλώδια και τους μετασχηματιστές-τροφοδοτικά που τα συνοδεύουν.. Αν κανω λάθος ας με διορθώσει κάποιος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.