Skia11 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά ως νεο member είπα και γω να ζητήσω την βοηθειά σας. Έχω μια 19" SM 913N και θέλω να πάρω μια καλή 22αρα ( το pc το χω για games 90% of the time ) και θέλω τα φώτα σας. Σκέφτομαι για Acer, Benq, και Samsung αλλά στο DTE είδα την 22ara Viewsonic ( αυτή με το i-pod dock ) και μου άρεσε πάρα πολύ. Εσείς τι μου συστήνετε?
tarrasque Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 22άρες δεν πρέπει να υπάρχουν πολλές, οι τίμές πάντως έχουν πάρει την κάτω βόλτα και αν κάνεις λίγο υπομονή θα σου πρότεινα να πας για 24αρα και συηγκεκριμένα για την benq fp2401W
dzerv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Εγώ σκέφτομαι να πάρω αυτή ... http://www.pixmania.com/gr/gr/446882/art/fujitsu-siemens/ieuic-lcd-22-l22-1w-5-ms.html# Καμία άποψη ?
tarrasque Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Εγώ σκέφτομαι να πάρω αυτή ...http://www.pixmania.com/gr/gr/446882/art/fujitsu-siemens/ieuic-lcd-22-l22-1w-5-ms.html# Καμία άποψη ? Monitor με TN panel σε τόσες ίντσες δεν θα έπερνα ποτέ σε τόση επιφάνεια πιστεύω θα έχει ενοχλητική ανομοιομορφία στο χρώμα. βέβαια από τιμή είναι σούπερ αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις ...
hexadecimal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 να ρωτησω αν εχεις και το καταλληλο hardware για να παιζεις τουλαχιστον στην native αναλυση της οθονης??? Διαφορετικα δε νομιζω οτι θα αξιζε η αγορα μιας τοσοοο μεγαλης οθονης... Χωρο για το θηριο εχεις στο τραπεζι???
dzerv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Χμμ... λες να είναι τόσο ενοχλητική ? Κυρίως για ίντερνετ θα είναι η χρήση της οθόνης ... no games Η τιμή είναι ίδια με της lg 20.1 περίπου ... Δύσκολη απόφαση.
deathlok Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδιά πλαστική (ψεύτικη) είναι και είναι τόσο φθηνή;
dzerv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 να ρωτησω αν εχεις και το καταλληλο hardware για να παιζεις τουλαχιστον στην native αναλυση της οθονης???Διαφορετικα δε νομιζω οτι θα αξιζε η αγορα μιας τοσοοο μεγαλης οθονης... Χωρο για το θηριο εχεις στο τραπεζι??? Αυτή τη στιγμή όχι αλλα θα εντος του επόμενου 15νθημέρου θα κάνω κάποιες αναβαθμίσεις οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Χώρος υπάρχει...
hexadecimal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Χμμ... λες να είναι τόσο ενοχλητική ?Κυρίως για ίντερνετ θα είναι η χρήση της οθόνης ... no games Η τιμή είναι ίδια με της lg 20.1 περίπου ... Δύσκολη απόφαση. Εγω με την 17αρα στα 80cm και ενοχλουμε μετα απο κανενα 4ωρο...Εσυ πιστευειες οτι δεν θα εχεις προβλημα? (αποψη μου)
dzerv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδιά πλαστική (ψεύτικη) είναι και είναι τόσο φθηνή; Τι να σου πώ ... δεν έχω βρεί και πολλές πληροφορίες ή review... Πάντως έχω μια 17αρα FG που έχει βγει σκυλί ... + 2 laptop που δεν έχω αντιμετωπίσει προβλημα.... Εγω με την 17αρα στα 80cm και ενοχλουμε μετα απο κανενα 4ωρο...Εσυ πιστευειες οτι δεν θα εχεις προβλημα? (αποψη μου) Τι πρόβλημα έχεις ? Εχω και εγω μια 17αρα αλλα όλα καλα...
hexadecimal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Τι να σου πώ ... δεν έχω βρεί και πολλές πληροφορίες ή review... Πάντως έχω μια 17αρα FG που έχει βγει σκυλί ... + 2 laptop που δεν έχω αντιμετωπίσει προβλημα.... Τι πρόβλημα έχεις ? Εχω και εγω μια 17αρα αλλα όλα καλα... και μενα πολλυ φθηνη μου φαινεται...παντως δεν εχεις να χασεις απολυτος τιποτα αν συνεχισεις το ψαξιμο για reviews... (λεφτα για πεταμα δεν νομιζω να εχει κανενας μας) [edit] dzerv τσουζουν τα ματια-γνωστο προβλημα
sboo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 απ' ότι ξέρω η Fujitsu αυτή έχει το ίδιο πάνελ με την ACER AL2216W. Δοκιμή της ACER http://www.behardware.com/articles/638-1/22-the-new-size-that-will-take-over.html Πάντως η τιμή δεν με εκπλήσει. Και η ACER κάπου τόσο κοστίζει...
Skia11 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 22άρες δεν πρέπει να υπάρχουν πολλές, οι τίμές πάντως έχουν πάρει την κάτω βόλτα και αν κάνεις λίγο υπομονή θα σου πρότεινα να πας για 24αρα και συηγκεκριμένα για την benq fp2401W Den exeis ke adiko alla gia na poume ke tou stravou to dikio parapanw apo 22" se grafeio se kana mina tha ime eleiste ton tyflo Ase pou gia na pezw sti native tis 24aras thelw kaliteri gfxc apo tin 7600 gt pou exw twra. Pantws kata Viewsonic meria pigenw afou oti exw dei apo tin sygekrimeni etairia mou arese poli ( i 22ara pou ida sti dte ixe a p i s t e f t i eikona) alla ke tin Acer tin kalovlepo ( den exei ke asxima reviews ) alla to mono pou me krataei ine oti den exei dvi. 3erei kaneis an ine toso simantiko to dvi? kathos ke i 913N pou exw twra vga exei ke den exw parapono. Telika de kratithika o anthropos ke pariggila tin Viewsonic VX2235WM apo to Greek-shops.de 3erei kaneis sas an ine grigoroi ke ok stis paraggelies tous?
Skia11 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Twra mou stilane email ke ipane oti tha ine diathesimi apo bdomada i othoni opote mages me to pou tin parw tha kanw ke to prwto mou review gia to insomnia
Ardov Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Περιμένετε, αναμένονται νέες μάρκες μέχρι τα Χριστούγεννα. Όχι μόνο νέα μοντέλα, αλλά και νέες εταιρίες στο χώρο. Θα έρθει μια νέα 22άρα οθόνη στα 350 ΕΥΡΩ στη χώρα μας μέχρι τα Χριστούγεννα. Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα, HELEXPO ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ SHOW μέχρι τις 29/10 αν δεν κάνω λάθος... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.