Προς το περιεχόμενο

Bookmarks portability

e-tic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρώ τρόπο να έχω τα bookmarks μου σε οποιονδήποτε υπολογιστή βρίσκομαι, ανα πάσα στιγμή. Με μια απλή αναζήτηση στο google βρήκα δύο τρανταχτά ονόματα:

Google Bookmarks

Yahoo! Bookmarks

Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια απο αυτές τις υπηρεσίες?

Μήπως έχει κανείς να προτείνει κάτι καλύτερο?

Ευχαριστώ!

• Members
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το google browser sync: http://www.google.com/tools/firefox/browsersync/

Με αυτό συγχρονίζω τον firefox της δουλειάς με αυτόν του σπιτιού. Εκτός από bookmarks συγχρονίζει επίσης cookies, κωδικούς, ιστορικό (αν προσθέσω π.χ. ένα bookmark στη δουλειά, θα ενημερωθεί αυτόματα και στον firefox του σπιτιού).

Αν το θες για συγκεκριμένα μηχανήματα, στα οποία έχεις πρόσβαση με προσωπικό κωδικό, είναι ό,τι πρέπει. Αν όμως το θες για να μπαίνεις από πολλούς διαφορετικούς υπολογιστές ή π.χ. από ίντερνετ καφέ, τότε δε νομίζω ότι σου κάνει.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ διαφορετικούς browser σε διαφορετικούς υπολογιστές, οπότε ένα firefox extension δε μου κάνει.

Είδα οτι στο Yahoo! Bookmarks μπορώ να κάνω import όλα τα bookmarks απο οποιοδήποτε browser, αρκεί πρώτα να τα έχω κάνει export σε html. Μπορεί να μην ανανεώνεται αυτόματα, αλλά με δυό κλίκ μπορώ να διαγράψω όλη τη λίστα και να προσθέσω τη καινούρια ανανεωμένη. Μου φαίνεται οτι η υπηρεσία του Υahoo! είναι καλύτερη απο την αντίστοιχη του google.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...